piemaksa man liekas nebus adekvāta neērtībām ko iegūs cilvēks kas mainis savu d80. d80 tapatas tagad maksatu kadus max 250ls. cik tad par lietotu d40 var dot?
LAi no D80 pārietu uz D40? Nemūžam.. Es no D60 pārgāju uz D80. un esmu apmierināts... D 200 vai 300 Būtu ideāli. Bet pagaidām ar šo pašu pietiek. Tā ka Autor , iesaku pārdot to D40 un nopirkt D 80. Neviens normāls uz tādu darījumu neparakstīsies. Ja nu vienīgi kāds trausls sievišķis, kas nevar noturēt 80-to
nu par 40 shodien tik arii var dabuut, nu labi - max 50... reaalijas... labaak uzdaavini kaadai jaunai meitenei un tad pie lombardiem pavaktee - vai pa blatu... 80 par tik arii var dabuut - lietotu... izmisumu tirdzinjos nikons ejot pa tik, cik rakstiits uz kameras...
Baigi gudri izdomājis...))) body pret body....tik starpība, ka Tu iegūsi kameru uz kuras jebkurš objektīvs darbosies, bet Tava D40 ieguvējam nez vai AF kustēs... "jo visai dzīvei atmet ar roku savu d80 body, kāpēc neiemainīt pret d40 + nalička, un tad tirgot D40." hahaha...body atmet ar roku, bet objektīvus uzkrās vecumdienām? ....un piestrādās par D40 pārdevēju Tavā vietā ;P
Annirs:nu par 40 shodien tik arii var dabuut, nu labi - max 50... reaalijas... labaak uzdaavini kaadai jaunai meitenei un tad pie lombardiem pavaktee - vai pa blatu... 80 par tik arii var dabuut - lietotu... izmisumu tirdzinjos nikons ejot pa tik, cik rakstiits uz kameras...
ozols:Kur tiek rīkots nākamais izmisuma tierdziņš? Esmu nobriedis uz d3.
palīdzēt var arī aprēķina laulības
Laulības prasa izdevumus, bet trīs lati vienmēr kabatā atradīsies. Varētu arī 40 salasīt, bet labāk būšu pieticīgs. Nez, ja mērķētu uz d3x, tad cipars x vietā tiek izlozēts?