forum.gif
mmm, kur palikusi HAIDUKPIRTS!??
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mmm, kur palikusi HAIDUKPIRTS!??
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.09 18:44
 citēt
Man liekas, ka nīdēji būs aprāvuši tradīciju :D
Publicēts: 23.02.09 18:48
 citēt
ka tik niideeji nebuutu apraavushi tradiiciju, buutu nu trakums
Publicēts: 23.02.09 18:49
 citēt
ah shie bladii niideeji...
Publicēts: 23.02.09 18:51
 citēt
Fotoduraka modrā acs...:)))
Publicēts: 23.02.09 18:51
 citēt
a moš haidukam ar ekonomiskā krīze un nampārvalde pirtij tvaiku piegrieza? :face-crying:
Publicēts: 23.02.09 18:54
 citēt
economic crysis :D
Publicēts: 23.02.09 18:56
 citēt
Beedarts:a moš haidukam ar ekonomiskā krīze un nampārvalde pirtij tvaiku piegrieza? :face-crying:

Vai tik nav tikumības policija Haidukonkuli noarestējusi par tā modelītēm?...:)))
Publicēts: 23.02.09 19:44
 citēt
:):):)
ekonomiskā krīze naf īstais iemesls, bet nelielas korekcijas taisa...
visi gaidām fotobloga 3 gadu jubileju... un nedaudz jāpietaupās.
Jebkurā gadījumā ļoti daudziem pirtuka apmeklējums ir palicis stipri par dārgu :( ... cits students, cits zaudējis darbu, citu aparātiņš vairs lāgā nebaro.
Ja agrāk man uz PM bija ap 10 pieprasījumi- pieteikumi, tad uz šodienu 1... un arī šajā topikā tusē tie, kuri neapmeklē pirtuku :)
Kad būs atkal pierasījums, būs pirtuks.
Publicēts: 23.02.09 20:08
 citēt
ziepiite::face-surprise: bet es tak esmu pieprasiitaja, a nuka APMIERINI manu pieprasijumu ... :face-glasses:

:face-angel: bet vienmēr laipni :)
starp citu tu neesi bijusi uz pēdejām trim pirtiņām :)
Publicēts: 23.02.09 20:09
 citēt
Krīzes laikā nodokļi un cenas jāpazemina,jārada apgrozījums un viss būs kārtībā....
Publicēts: 23.02.09 20:41
 citēt
ziepiite:
ekoists:Krīzes laikā nodokļi un cenas jāpazemina,jārada apgrozījums un viss būs kārtībā....

ot taaa.. paklausies ko EGOISTS saka.. :face-glasses:

HAIDUK, labojies ... GRIBU pirti kur no šī draņķa laika pasildīties!!!!:face-wink:
kāp vannā, ja vienai garlaicīgi, dod ziņu
Publicēts: 23.02.09 20:46
 citēt
ziepiite:
ekoists:Krīzes laikā nodokļi un cenas jāpazemina,jārada apgrozījums un viss būs kārtībā....

ot taaa.. paklausies ko EGOISTS saka.. :face-glasses:

HAIDUK, labojies ... GRIBU pirti kur no šī draņķa laika pasildīties!!!!:face-wink:

+ vēl 15 tādi kā tu un būs :)
Publicēts: 23.02.09 20:56
 citēt
ziepiite:vanna un pirts NAV VIENS UN TAS PATS!!!!

ja atjaunosies pirts tad doshu tev zinu ... :face-wink:
neviena pirts nelīdzinās vannai divatā, ja imitēsi koku, arī nobildēšu, pa pliko
Publicēts: 23.02.09 20:56
 citēt
Būs pirtuks, kad būs gribētāji :)
Publicēts: 23.02.09 21:14
 citēt
FOTOdurnis:ziepiite- bet Tev jānāk obligāti lai būtu ar ko haidukiņiem ieziepēties :):):)

Vai vajag :):):) izsmiet meiteni???
Atnāc kadreiz arī pats:)
Publicēts: 23.02.09 22:15
 citēt
es varētu apmaksāt kādiem 3-4 fotomāksliniekiem ieeju Haiduka pirtī (meitenēm kuras KĀRTĪGI papozē cik saprotu nekas nav jāmaksā) - bet tik uz pēcapmaksu (samaksa pēc KĀRTĪGAS papozēšanas māksliniecisko fiksējumu ievietošanas reportāžās)

ja nabadzīgie fotomākslinieki pieteiksies virs cipara 3-4 tad ar garšu izvēlēšos kurus sponsorēt - priekšroka saprotams indivīdiem ar nožēlojamām iemaņām tik liekās zinībās kā kompozīcija u.t.t.

es ar esu ''gribētāju'' skaitā
Publicēts: 24.02.09 00:02 labots
 citēt
Haiduk - kapee neiemet kautvai pazinjojumu par pirtinju te ar nosaciijumu, ka ja savaaksies liidz piem. pirmdienas vakaram 15 gribeetaaji, tad notiks attieciigajaa otrdienaa pirtz, bet ja nesavaaksies - tad nekaa? Pashi gribeetaaji ta meklees kaadu, kuru piedabuut aiziet ar uz to pasaacienu un viss notiksies... :) (iespeejams)
Publicēts: 24.02.09 00:37
 citēt
Ja ielikšu , Marim no ierēkšanas var rasties trauma, tik bieži ir grūti anonēt pat viņam...
Bet tā kā es īrēju telpas, tad tikai uz varbūt pamata, es nevaru tās rezervēt, :)
Bet neviens neliedz radīt jums interesi par to, un tad noorganizēsim... un vairs man nebūs apsaldēto replikas jālasa
:face-smile: Jaukus sapņus :)
Publicēts: 24.02.09 08:21
 citēt
lai vienreiz par visām reizēm atkristu problēmas, kas saistītas ar finansiālas un citas dabas jautājumiem, ierosinu uzsākt līdzekļu vākšanu jaunas Haiduka pirtiņas būvei. sākt varētu ar projekta apspriešanu, kādām telpām, palīgtelpām jābūt, par gaismām, vai pirtī arī mazgāsies, vai pirts - studija u.t.t.
Publicēts: 24.02.09 08:54
 citēt
jaunas pirts uzcelšana atrisinātu dalības maksas jautājumu, varētu ņemt dalību - na haļavu variantā un pirtiņas rīkot ne reizi mēnesī, bet katru otro dienu. paraleli ieinteresētās personas varētu bīdīt projektus
Publicēts: 24.02.09 10:06
 citēt
negatIvs:jaunas pirts uzcelšana atrisinātu dalības maksas jautājumu, varētu ņemt dalību - na haļavu variantā un pirtiņas rīkot ne reizi mēnesī, bet katru otro dienu. paraleli ieinteresētās personas varētu bīdīt projektus

Un uzreiz jāiekļauj projektā Dansigas dzīvokļa pieskatīšanas problēmas!....:)))
Publicēts: 24.02.09 10:35
 citēt
ES ar labprāt piedalītos pirtiņpasākumā un ņemtu līdz savu draudzeni-modelīti :)
Publicēts: 24.02.09 11:16
 citēt
FOTOdurnis:Sensācija ! Durņu pirts Durņos aiz Pajoliņu mājām :P
pilnīgi nopietni, par vietu arī jāpadomā. derētu tāda viegli atrodama, lai nav vienmēr karte jāpublicē
Publicēts: 24.02.09 21:30
 citēt
A kur tu izraki, ka Portreti ir pirts ko atņemt? :face-grin:
Publicēts: 24.02.09 21:57
 citēt
darvins:A kur tu izraki, ka Portreti ir pirts ko atņemt? :face-grin:
par Portreti pirti drošu ziņu nav. es varētu saliekamu, koka paneļu noorganizēt. jāsaziedo apmēram 7 tūkstoši Ls. sniegšu bezmaksas konsultācijas montāžas darbos. ja izdosies nogrūst to pirti, dabūšu procentus
Publicēts: 24.02.09 22:12
 citēt
es varētu čigānu pirti noorganizēt,lēti....katrs paņem pāris akmeņus un statīvu,par sērkociņiem,malku un pārklājamo materiālu parūpēšos pats.Varam organizēt jebkurā vietā.
Publicēts: 24.02.09 22:20
 citēt
negativs!?!?!?!?!? ar ko tu te nodarbojies, kameer es biju atslaabusi no foruma!?!?!?!?
Publicēts: 24.02.09 22:27
 citēt
ekoists, es piesakos! vari doši mani rakstīt sarakstā. ;)
Publicēts: 24.02.09 23:27
 citēt
dansiga:negativs!?!?!?!?!? ar ko tu te nodarbojies, kameer es biju atslaabusi no foruma!?!?!?!?
mēģinu sabīdīt pirti
Publicēts: 24.02.09 23:29
 citēt
negativs, mhm .... ar ko un kur?;-p;-)
Publicēts: 24.02.09 23:37
 citēt
dansiga:negativs, mhm .... ar ko un kur?;-p;-)
es mēģinu noorganizēt Haidukam jaunas pirts celtniecību, atliek tikai samest naudu
Publicēts: 24.02.09 23:39
 citēt
jaa jaa - un kokjetee te ar beibee, ;-ppp;-((((((((( es zinu kaa taas kokjeteeshanas meedz beigites;-p;-(
Publicēts: 24.02.09 23:44
 citēt
dansiga:jaa jaa - un kokjetee te ar beibee, ;-ppp;-((((((((( es zinu kaa taas kokjeteeshanas meedz beigites;-p;-(
nekoķetēju, man kāzu ceļojumam nauda jāpelna, mēģinu pirti nogrūst, man jau pofig kam, ka tik nauda
Publicēts: 02.03.09 14:21
 citēt
Es arī vairākas nedēļas pirmdienās pāršķirstu forumu, jo gaidu topiku "Haidukpirts"... tā kā - ja kas - mani pierakstiet! ;)
Publicēts: 03.03.09 12:45
 citēt
Haiduk, piektdienās, sestdienās tiešām nevar saorganizēt?? :face-sad: Domāju tad būtu daaaudz lielāks pieprasījums. Tās otrdienas nekam neder un ne visi mēs esam Rīgā :face-sad:
Publicēts: 03.03.09 14:41
 citēt
es, pilnīgi nopietni, vairākas reizes piedāvāju variantu samest naudu un uzcelt jaunu pirti, Bloga lietotāju vajadzībām, viss velti. neviens nekustās, gaida kamēr uzaicinās uz visu gatavu
Publicēts: 03.03.09 14:43
 citēt
Haidukonkuls nežēlīgs , meitenes jau lūdzās a šis ciets kā krams :face-crying::face-grin::):)
Publicēts: 03.03.09 18:13
 citēt
Ot, es arī gribēju šodien aizdoties, bet nav ziņu, nav ziņu :( Kā reiz gribējās satikt visus tik sen nesatiktos...
Publicēts: 03.03.09 21:06
 citēt
SL:Ot, es arī gribēju šodien aizdoties, bet nav ziņu, nav ziņu :( Kā reiz gribējās satikt visus tik sen nesatiktos...

Aaaak, dies`, smukiņā SL!!!!! Nu, brauc pie manis, ar neesmu sen redzēts un tā...man ir viņčiks vēl viena butele, pa skačuhām rimčikā ņēmu šon...! :face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 03.03.09 21:25
 citēt
ar skačuhām SL nepaņemsi !
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: