ekonomiskā krīze naf īstais iemesls, bet nelielas korekcijas taisa... visi gaidām fotobloga 3 gadu jubileju... un nedaudz jāpietaupās. Jebkurā gadījumā ļoti daudziem pirtuka apmeklējums ir palicis stipri par dārgu ... cits students, cits zaudējis darbu, citu aparātiņš vairs lāgā nebaro. Ja agrāk man uz PM bija ap 10 pieprasījumi- pieteikumi, tad uz šodienu 1... un arī šajā topikā tusē tie, kuri neapmeklē pirtuku Kad būs atkal pierasījums, būs pirtuks.
es varētu apmaksāt kādiem 3-4 fotomāksliniekiem ieeju Haiduka pirtī (meitenēm kuras KĀRTĪGI papozē cik saprotu nekas nav jāmaksā) - bet tik uz pēcapmaksu (samaksa pēc KĀRTĪGAS papozēšanas māksliniecisko fiksējumu ievietošanas reportāžās)
ja nabadzīgie fotomākslinieki pieteiksies virs cipara 3-4 tad ar garšu izvēlēšos kurus sponsorēt - priekšroka saprotams indivīdiem ar nožēlojamām iemaņām tik liekās zinībās kā kompozīcija u.t.t.
Haiduk - kapee neiemet kautvai pazinjojumu par pirtinju te ar nosaciijumu, ka ja savaaksies liidz piem. pirmdienas vakaram 15 gribeetaaji, tad notiks attieciigajaa otrdienaa pirtz, bet ja nesavaaksies - tad nekaa? Pashi gribeetaaji ta meklees kaadu, kuru piedabuut aiziet ar uz to pasaacienu un viss notiksies... (iespeejams)
Ja ielikšu , Marim no ierēkšanas var rasties trauma, tik bieži ir grūti anonēt pat viņam... Bet tā kā es īrēju telpas, tad tikai uz varbūt pamata, es nevaru tās rezervēt, Bet neviens neliedz radīt jums interesi par to, un tad noorganizēsim... un vairs man nebūs apsaldēto replikas jālasa Jaukus sapņus
lai vienreiz par visām reizēm atkristu problēmas, kas saistītas ar finansiālas un citas dabas jautājumiem, ierosinu uzsākt līdzekļu vākšanu jaunas Haiduka pirtiņas būvei. sākt varētu ar projekta apspriešanu, kādām telpām, palīgtelpām jābūt, par gaismām, vai pirtī arī mazgāsies, vai pirts - studija u.t.t.
jaunas pirts uzcelšana atrisinātu dalības maksas jautājumu, varētu ņemt dalību - na haļavu variantā un pirtiņas rīkot ne reizi mēnesī, bet katru otro dienu. paraleli ieinteresētās personas varētu bīdīt projektus
negatIvs:jaunas pirts uzcelšana atrisinātu dalības maksas jautājumu, varētu ņemt dalību - na haļavu variantā un pirtiņas rīkot ne reizi mēnesī, bet katru otro dienu. paraleli ieinteresētās personas varētu bīdīt projektus
Un uzreiz jāiekļauj projektā Dansigas dzīvokļa pieskatīšanas problēmas!....))
darvins:A kur tu izraki, ka Portreti ir pirts ko atņemt?
par Portreti pirti drošu ziņu nav. es varētu saliekamu, koka paneļu noorganizēt. jāsaziedo apmēram 7 tūkstoši Ls. sniegšu bezmaksas konsultācijas montāžas darbos. ja izdosies nogrūst to pirti, dabūšu procentus
es varētu čigānu pirti noorganizēt,lēti....katrs paņem pāris akmeņus un statīvu,par sērkociņiem,malku un pārklājamo materiālu parūpēšos pats.Varam organizēt jebkurā vietā.
Haiduk, piektdienās, sestdienās tiešām nevar saorganizēt?? Domāju tad būtu daaaudz lielāks pieprasījums. Tās otrdienas nekam neder un ne visi mēs esam Rīgā
es, pilnīgi nopietni, vairākas reizes piedāvāju variantu samest naudu un uzcelt jaunu pirti, Bloga lietotāju vajadzībām, viss velti. neviens nekustās, gaida kamēr uzaicinās uz visu gatavu