forum.gif
mmm, kur palikusi HAIDUKPIRTS!??
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mmm, kur palikusi HAIDUKPIRTS!??
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.09 21:27
 citēt
"skačuha rimčikā" , labs , man patika !
Publicēts: 03.03.09 23:36
 citēt
ImkaSm:ar skačuhām SL nepaņemsi !
kastanu? Kapee taa?
Publicēts: 04.03.09 00:05 labots
 citēt
Lunis:Haidukonkuls nežēlīgs , meitenes jau lūdzās a šis ciets kā krams :face-crying::face-grin::):)

Sory... bet man viss notiek, šaurāk , klusāk, bet notiek...
Tas, lai Maris ierēcot nevarētu anonēt (haiduka valodā onanējošs rakstītājs), kā bija pieradis :face-devil-grin:
un arī Jurim nebūtu mans spidometrs jātēlo :face-angel:
10.03 man aizņemts ar :face-wink:, ja būs gribētāji, tad uz 17.03. taisīšu :)
Kam riebjās ierēcejveidīgieradījumi, rakstiet uz PM :D:D:D
Mari, tagad atkal drīksti sevi apmierināt ierēcot... vai ta man priekš tevis to iespēju žēlot. Vari atkal varoni tēlot!!!
Publicēts: 04.03.09 00:26
 citēt
O vecais jau dzejas vārsmās bango :face-grin:

///...šaurāk, klusāk, notiek.... ...ierēcot, žēlot, tēlot...///

kā parasti aritmija tekstā no gaudām par vajātājiem, bet lielajās masās jāpriecājas, ka mākslinieks rosās - biju jau iztrūcies vai nav kāda lauku mutere šo spalā ielikusi - ja mākslinieks tiktu vajadzības apmierināt, tad šovs te pagalam
Publicēts: 04.03.09 09:00 labots
 citēt
Nu redzi Mari, atkal tev labi palika.. centies, centies!!!
Bet savu darbību neapraksti, centies cik gribi daiļrunīgi to aprakstīt, tāpat banāli skan...
ieraksti video...lai redzam tavu šovu:face-devil-grin:
Publicēts: 04.03.09 09:01
 citēt
kas ir anonēt?
Publicēts: 04.03.09 10:50
 citēt
aitinaa:kas ir anonēt?
varētu būt ononēšanas paveids
Publicēts: 04.03.09 11:11
 citēt
aaaaaaaaaaaaaaa skaidrs:):)
Publicēts: 05.03.09 17:02
 citēt
Portreti:
SL:Ot, es arī gribēju šodien aizdoties, bet nav ziņu, nav ziņu :( Kā reiz gribējās satikt visus tik sen nesatiktos...

Aaaak, dies`, smukiņā SL!!!!! Nu, brauc pie manis, ar neesmu sen redzēts un tā...man ir viņčiks vēl viena butele, pa skačuhām rimčikā ņēmu šon...! :face-kiss::face-kiss::face-kiss:

:) kur īsti jābrauc?
Publicēts: 06.03.09 00:16
 citēt
Pričom te gulta?
Publicēts: 07.03.09 20:28
 citēt
SL:
Portreti:/quote]

Aaaak, dies`, smukiņā SL!!!!! Nu, brauc pie manis, ar neesmu sen redzēts un tā...man ir viņčiks vēl viena butele, pa skačuhām rimčikā ņēmu šon...! :face-kiss::face-kiss::face-kiss:

:) kur īsti jābrauc?

Tava jaunā profilbilde bliež no kātiem nost. Braukt jābrauc www.portreti.lv...
P.S. Redzēju vienu svežokā 18- gadnieces bildi draugos, paraksts jau pazīstamais "Haiduks". Diezgan valdzinoša bij` sanākusi...

P.P.S. A pirts reportāžas vairāk nebūs? :face-sad:
Publicēts: 07.03.09 21:25 labots
 citēt
:D:D:D
paskatīju 5 sekundes ( www.portreti.lv... ), tik stulbu vidjiku neesmu redzējis... kārtējais Portreti kronis:face-devil-grin:,
ja nemāki, pasūti pie tiem, kas māk, tik nabags neesi :)
Par reportāžam :face-plain: neplēs savu:face-monkey: pakaļiņu, ne tu tur esi bijis, ne tava darīšana, kas tev par modi bāzst savu degunu tur, kur pat suns savējo nebāž.
It īpaši pēc šitā
Portreti:
<Man te blakus sēž viens no pazīstamākajiem latvijas jaunajiem TV operatoriem, kurš piedalās praktiski visos lielākajos TV šovu un filmu projektos un tagad ņirdz par Luņa MEGA TEKSTIEM >
parādi viņam šo rullīti, un par tevi anekdotes ies pa visu TV :D
Publicēts: 08.03.09 19:10
 citēt
:D Bučas!:)

:face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 13.03.09 10:08
 citēt
bet pirts būs? :)
Publicēts: 13.03.09 10:43
 citēt
alvils:bet pirts būs? :)
kamēr nav nekādas skaidrības, piebrauc Linkmanam, piestrādā pie feisa
Publicēts: 13.03.09 13:13
 citēt
Linkman jau ar kluss. sed laikam ierakumos..............................
Publicēts: 13.03.09 13:18
 citēt
aitinaa:Linkman jau ar kluss. sed laikam ierakumos..............................

nekā! viņš bildē kaķi. pie tam ļoti smuki. :)
Publicēts: 13.03.09 13:49
 citēt
ierakumos es sēžu, bet ar tām pirtīm tagad laikam visi pa kluso, nav publiskas apspriešanas, nav atbilstoša topika, nav projekta bīdīšanas iespēju, bet vajag..... . pēc neoficiālas informācijas, Dansiga izbrauc no VALSTS, tāpēc aktualizējās projekta jautājums, kurš kā izskatās būs jābīda pa kluso, jo nav atbilstoša topika, kur to publiski iztirzāt - necels jau augšā vecos topikus, vai šo jautājumu apskatīt sarunās par objektīviem. tas neiet cauri. Haiduka pirts reklāmas rullītī, PROJEKTS ļoti labi ierakstījās...........:face-wink:
Publicēts: 15.03.09 00:12
 citēt
aitinaa:Linkman jau ar kluss. sed laikam ierakumos ...

Es sēžu nevis ierakumos, bet špahtelēs un putekļos. ;):D
Publicēts: 15.03.09 13:11
 citēt
Haiduk - nu saņemies beidzot un nosvini bloga dzimenīti pie sevis. A to jau 15. marts un drīz būs Jāņi. ;)
Publicēts: 15.03.09 14:30
 citēt
durnis jau ir sacis svinet......................
Publicēts: 15.03.09 14:34
 citēt
aitinaa:durnis jau ir sacis svinet......................
svinēt nekad nav ne par agru, ne par vēlu, būtu tikai ko svinēt................., ja nav svinību, nav iemesla
Publicēts: 15.03.09 15:52 labots
 citēt
negatIvs:
aitinaa:durnis jau ir sacis svinet......................
svinēt nekad nav ne par agru, ne par vēlu, būtu tikai ko svinēt................., ja nav svinību, nav iemesla

Ko Tu te stāsti, negatīvs, - iemeslu vienmēr var atrast, tad seko arī svinības. Blogam ir iemesls svinēt dzimenīti, bet līdz svinībām kā netiek tā netiek. ;) Aitina - šo Tavu profila bildi es n-reizes esmu redzējis - vajadzētu kaut ko pamainīt, ne?
Publicēts: 15.03.09 17:57
 citēt
to arī mēģinu iestāstīt, ja nav svinību, tātad Bloga jubileja nav iemesls, kas te tāds nesaprotams.....:face-surprise:
Publicēts: 15.03.09 18:02
 citēt
Linkman- pamainit ko? Tu doma,ka man neizsmelamas rezerves?
oi, reizem ir gan par velu svinet.............
Publicēts: 15.03.09 18:51
 citēt
aitinaa:Linkman- pamainit ko? Tu doma,ka man neizsmelamas rezerves?
oi, reizem ir gan par velu svinet.............
Linkmans Tevi sabildēs, ja pirms 16. marta, ar veco aparātu, ja pēc, tad ar jauno. ja ar svinēšanu saprot zināma līmeņa sasniegšanu, tad jāsvin, kad rodās vajadzība pēc šī līmeņa, agregātstāvokļa, nevis jāmaskējās ar datumiem un iemesliem. ar vienu vārdu sakot ir luste, ieņem, tā individuālā luste var nesakrist ar masu psihozes izraisīto pūļa iekost gribēšanu. ko tad, tad kodiens pret paša gribu - traumē psihi. jākož, kad pašam gribās. un svinības un smalki tērpi, smalka uzvedība un izmeklētas, imitētas manieres ir drūmās pupu mizas
Publicēts: 15.03.09 19:59
 citēt
aitinaa:Linkman - pamainit ko? Tu doma,ka man neizsmelamas rezerves?

Es biju cerējis, ka ir. Ja es ielieku profila bildi, tad uz gadu, bet Tev jau katru nedēļu vajadzēja pamainīt. Kur tad ir porblēma, vai tad nav neviena, kas Tevi gribētu fočēt. Starp citu - es Tev arī dažas bildes uztaisīju. Vai tad tik slikti sanācis, ka nevar ielikt profilā? ;):D
Ai, negatīvs - kā Tu nesaproti - es gribu redzēt, kā lielie putni izskatās un kā viņi lido. ;)
Publicēts: 15.03.09 20:05
 citēt
tikmēr skatīsies, kamēr no konkurējošās pirtnieku firmas direktora ar Canon 100-400mm objektīvu pa galvu dabūsi
Publicēts: 15.03.09 20:07
 citēt
Linkman, ir ir, dazas bilde ari no Tevis:) kadu dienu ieliksu...

nuu man vairs ne parak patik foceties................
Publicēts: 15.03.09 20:16
 citēt
negatIvs:tikmēr skatīsies, kamēr no konkurējošās pirtnieku firmas direktora ar Canon 100-400mm objektīvu pa galvu dabūsi

Konkurents? Ne es Haidukam, ne Haiduks man ir konkurents - pavisam dažādi pirts profili. Nevajag salīdzināt arbūzu ar ābolu. ;)
Publicēts: 15.03.09 20:19
 citēt
aitinaa:Linkman, ir ir, dazas bilde ari no Tevis:) kadu dienu ieliksu...
nuu man vairs ne parak patik foceties ...

A ko nepatīk? Vajag regulārāk pirtī apmeklēt, tad laiks tik ātri neskries. ;):D
Kaut gan varētu būt vainīgi fotogrāfi, ka Tev vairs nepatīk fočēties. Es ceru, ka es nebiju pēdējais un vainīgākais. ;)
Publicēts: 27.03.09 13:20
 citēt
Publicēts: 27.03.09 16:53
 citēt
Linkman:Nevajag salīdzināt arbūzu ar ābolu. ;)
vajag salīdzināt vai nevajag salīdzināt, nemāku teikt. :face-sad:bet var. forma +/- sakrīt, blīvums arī, krāsa arī +/-, ja zaļāks ābols gadās, abi ēdami, cena par kg arī +/-.:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas