forum.gif
Udenzime uz 200bildeem kā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Udenzime uz 200bildeem kā?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.09 20:26
 citēt
Sveiki!
Gan jau ka ir bijis topiks, bet nevaru atrast!
gribeju zinat ka ar Šopu 3 var salikt uzreziz 200 bildem udenszimes (attēlu)!
Gogli jau mekleju neko neatradu, un mazas progas visas pa maksu un zagt ar negribas! :face-glasses:

Paldies jau iepriekš!
Publicēts: 23.02.09 21:29
 citēt
Da taks elementāri caur PS uzliec puscaurspīdīgu slāni ar texstu visam pāri un padarbini caur ACTIONS-- BATCH
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.02.09 21:37 labots
 citēt
...ja vien visām ir vienāds formāts un izmērs...
Publicēts: 23.02.09 22:04
 citēt
Novelc Photo Watermark Profesional uztaisi, ko vajag un arii Batch padarbini!:face-angel:
Publicēts: 23.02.09 22:05
 citēt
Sorry neizlasiiju, ka "zagt" negribi :face-glasses:
Publicēts: 24.02.09 01:05
 citēt
lienjuksrulz:Sorry neizlasiiju, ka "zagt" negribi :face-glasses:

Uz ko Tu pavedini tautu :D
Tev superīga profilbilde :)
Publicēts: 24.02.09 11:22 labots
 citēt
Lunis:Da taks elementāri caur PS uzliec puscaurspīdīgu slāni ar texstu visam pāri un padarbini caur ACTIONS-- BATCH

man jau tekstu nevajag tekstu maku bet ka lai saglabju logo??
Publicēts: 24.02.09 11:53 labots
 citēt
Tas tac tapatas ir ka atseviskjs slānis , kāda škirba teksts vai Logo slānis paliek slānis. Paskaties kā mazais Pesixs kad bij sīks un dumš visur māva milzīgu kakainu loguci taga liels un gudrss liek mazaku un smukaju UZ VISAM:)
Publicēts: 24.02.09 12:22
 citēt
es gan ieteiktu uztaisiit savu logo vai uzrakstu vai ko tik nevajag un uztaisiit savu brushu, ko var ziimogot visur, kur tik nevajag ;)
Publicēts: 24.02.09 18:38
 citēt
man viegrshi vajag priekš kluba logo salikt uz bildeem!
Publicēts: 24.02.09 20:47
 citēt
Lunis:Tas tac tapatas ir ka atseviskjs slānis , kāda škirba teksts vai Logo slānis paliek slānis. Paskaties kā mazais Pesixs kad bij sīks un dumš visur māva milzīgu kakainu loguci taga liels un gudrss liek mazaku un smukaju UZ VISAM:)

jā. atceros to dumikji. tanii laikaa vinjam nebija maajaslapa, kuras vaardu lipinaat uz visaam bildeem. :face-angel:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):