IP No. 2 (62.84.26.222) is located in Riga (Latvia) (Latitude 56.950001 / Longitude 24.100000)
IP No. 1 (62.84.26.111) is located in Riga (Latvia) (Latitude 56.9500 / Longitude 24.1000)
How long would it take to go there? Walking: 0 Days 0 Hours 1 Minutes Running: 0 Days 0 Hours 1 Minutes Biking: 0 Days 0 Hours 1 Minutes Driving: 0 Days 0 Hours 1 Minutes Flying: 0 Days 0 Hours 1 Minutes _____________________________________________________________
Domāju, ka mani tieši tāpat kā visus pārējos bloga lietotājus ir visnotaļ ieinteresējis kašķis starp Haiduku un FOTOdurni, kur pirmais tiek nozākāts no galvas līdz kājām un otrais ir rupjības un cinisma kalngals!
Nu ko lai saka - laba antireklāma ir visefektīgākā pašreklāma, arī tad ja kādam ir personības dubultošanās
Anekdote: Atskrien sieviņa un sauc- Beedartam uzskrēja trīsritenis!!! otra prasa... kur ta tu šo liki??? pirmā ... ielieku istabā:face-angel: ortā... bet durvis bija aizslēgtas:face-plain: pirmā... nu es pa škirbiņu iebāzu otrā... Tad kāds trīsritenis??? pirmā... nu tas, kas asfaltu pierullē
a kaa vari zinaat ka netiek izmantots WiFi kuram ir plash paarklaajuma lauks?Vai vnk veelme ieriebt, jo kaa varam zinaat ka taas tieshaam ir iistaas ip?
Haiduks:Bet datormeistari, kas no šito, ko sajēdz varētu paskaidrot, kur atrodās adrese 62.84.26.111 mani arī nedaudz interesē
nu noteikt preciizu ip atrashanaas vietu ir gruuti...var noteikt kur atrodas serveris no kura plashajaa internetaa nokljuust ip, kas piemeeram lattelecomam ir viens uz veselu rajonu
Tobeš - atklāti publiski virtuālie draudi BeeD@rtam par deguna bāšanu kur nevajag?...
nē tas ir par to, ka tev tāda doma varēja ienākt galvā... vai es esmu palicis par rēgu, ka sapņos tev rādos... būtu bildi uztaisījis un lāvis man mierīgi kādu uztaisīt, nevis lasīt kaut kādas muļķibas... Es tūlit likšu topiku Beedarts=FOTOdurnis, un lai viņu neatmasko, veļ tukšumucu, kas dikti skan, uz Haiduka pusi
neiet runa par profesionaaljiem kas to vien dara visu dienu, bet gan lietotaaji kas sheit apgrozaas, plus pietiekami zinu lai arii mani neatrastu tik viegli, bet nav nepiecieshamas taadas lietas...
Haiduk, katram savas izklaides un... tu patreiz pārāk aizdomīgi brūc man virsū, nevis sašutumā zākājies, ka durnim GANDRĪZ tāda paša IP adrese GANDRĪZ ģeogrāfiski tur pat kur tev
Beedarts Jā, mēs abi esam no Rīgas, kurā diemžēl ir 800 000 cilvēku,... un visi FOTOdurņi??? Aizdomīgi brūku tev virsu es nevienu pirmais neaiztieku!!! iegaumē, pirms sāc...
Haiduks:Bet datormeistari, kas no šito, ko sajēdz varētu paskaidrot, kur atrodās adrese 62.84.26.111 mani arī nedaudz interesē
Jūsu gadījumā ip adreses izskatās pēc mainīgajām adresēm, kas pieder vienam provaiderim. Tādēļ cieši var gadīties, ka abi stāsta varoņi draudzīgi sadzīvo vienā mikrorajonā vai draudzīgajos, brālīgajos kaimiņmikrorajonos, līdz ar to ir iespēja, ka abi var iet mierīgi sadzert aldara čuru vienā mikrorajona ūķkrogū, draudzīgi smaidot viens uz otru un nezinot viens par otra īsto eksistenci un iemiesojumu.
Nu visiem izklaide līdz rītam: pie katra komenta ir autora IP adrese, rakstam to iekšā www.db.ripe.net... un KGB stilā (23. februāris tač pētam katra IS provaiderus. Uzreiz atzīstos, man ir divi, vakaros viens, pa dienu otrs Visiem topošajiem slepenajiem aģentiem- lai veicas!!!
UldisS:Nu visiem izklaide līdz rītam: pie katra komenta ir autora IP adrese, rakstam to iekšā www.db.ripe.net... un KGB stilā (23. februāris tač pētam katra IS provaiderus. Uzreiz atzīstos, man ir divi, vakaros viens, pa dienu otrs Visiem topošajiem slepenajiem aģentiem- lai veicas!!!
hmmm...kur pie komenta ir autora IP adrese? iisti neiebrauci shinii...
UldisS:Nu visiem izklaide līdz rītam: pie katra komenta ir autora IP adrese, rakstam to iekšā www.db.ripe.net... un KGB stilā (23. februāris tač pētam katra IS provaiderus. Uzreiz atzīstos, man ir divi, vakaros viens, pa dienu otrs Visiem topošajiem slepenajiem aģentiem- lai veicas!!!
hmmm...kur pie komenta ir autora IP adrese? iisti neiebrauci shinii...
Spriežot pēc klusuma, tu viens pats neiebrauci, pārējie jau strādā IP adrese ir pie bilžu komentiem, forumā nerādās.
Starp citu, vai to vajag??? viens cenšās manu paroli uzlaust No fotoblog: Sakarā ar to, ka kāds labdaris (iespējams tu pats) [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] izmantoja iespēju nomainīt aizmirsto paroli, nosūtam tev aktivizācijas saiti, kurā būs iespēja nomainīt paroli.
Lēnam jaf ejam garām bērnudārza līmenim uz mērkaķa līmeni Un necenšieties mani par idiņu pataisīt , daudzi mani personīgi pazīst, un no tiem neviens par to neierēc!!! Es adminiem neko nepārmetu, jo viņi cenšās būt pret visiem vienādi demokrātiski, bet labi atceros , kad ienācu fotoblogā, kad veseli bari metās virsū toreiz vienam no VISLABĀKAJIEM FOTOGRĀFIJU ANALIZĒTĀJIEM Vismantam... viņš ziedoja savu laiku, praktiski analizēja katru otro fotogrāfiju perfekti.... un par to kā pateicību viņam piešpļāva seju Un visiem dikti patīk, kad kādu ēd nost... LABI, KA NEESMU ES... tada ir šo morāle. Lasi, varbūt tieši tava ir šī morāle!!! Padomā
Haiduks:Starp citu, vai to vajag??? viens cenšās manu paroli uzlaust No fotoblog: Sakarā ar to, ka kāds labdaris (iespējams tu pats) [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] izmantoja iespēju nomainīt aizmirsto paroli, nosūtam tev aktivizācijas saiti, kurā būs iespēja nomainīt paroli.
Lēnam jaf ejam garām bērnudārza līmenim uz mērkaķa līmeni Un necenšieties mani par idiņu pataisīt , daudzi mani personīgi pazīst, un no tiem neviens par to neierēc!!! Es adminiem neko nepārmetu, jo viņi cenšās būt pret visiem vienādi demokrātiski, bet labi atceros , kad ienācu fotoblogā, kad veseli bari metās virsū toreiz vienam no VISLABĀKAJIEM FOTOGRĀFIJU ANALIZĒTĀJIEM Vismantam... viņš ziedoja savu laiku, praktiski analizēja katru otro fotogrāfiju perfekti.... un par to kā pateicību viņam piešpļāva seju Un visiem dikti patīk, kad kādu ēd nost... LABI, KA NEESMU ES... tada ir šo morāle. Lasi, varbūt tieši tava ir šī morāle!!! Padomā
Haiduk, ta miers ar tādiem sīkumiem kā fotObloga paroles. Ja kādam to tik ļoti vajag, nu nopublicē to pirmajā lapā ar lieliem burtiem. Bet tas, ka katru dienu kāds miljons prātīgu cilvēku to vien dara, kā mēģina atlauzt tavu un manu internetbankas paroles, tas ir nopietnāk.
UldisS, ne jaf par paroli vien te ir runa Palasi ziepiites topiku par to, kur palikusi pirtiņa, palasi Maris, un pasaki, vai mērkaķu būris viņam jaf naf pirmērots??? Nu baigais varonis, ierēcējs, latvijas foto zelta fonds... bet manās acīs mēslu vagulis. Ja blogs man nebūtu mīļš saits, sen to pamestu. Visiem jauku vakarēšanu .
pienācis tas vecums , ka pats jau daudz vairs nevar paekspermentēt , tad vismaz var iedot padomu un no malas pavērot , kas notiks , "caurvēju pilsētā" vienmēr pustraki cilvēki dzīvojuši