forum.gif
Haiduks = FOTOdurnis ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Haiduks = FOTOdurnis ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.09 21:27
 citēt
Haiduks@62.84.26.222 ≥ FOTOdurnis@62.84.26.111

IP No. 2 (62.84.26.222) is located in Riga (Latvia)
(Latitude 56.950001 / Longitude 24.100000)

IP No. 1 (62.84.26.111) is located in Riga (Latvia)
(Latitude 56.9500 / Longitude 24.1000)

How long would it take to go there?
Walking: 0 Days 0 Hours 1 Minutes
Running: 0 Days 0 Hours 1 Minutes
Biking: 0 Days 0 Hours 1 Minutes
Driving: 0 Days 0 Hours 1 Minutes
Flying: 0 Days 0 Hours 1 Minutes

Domāju, ka mani tieši tāpat kā visus pārējos bloga lietotājus ir visnotaļ ieinteresējis kašķis starp Haiduku un FOTOdurni, kur pirmais tiek nozākāts no galvas līdz kājām un otrais ir rupjības un cinisma kalngals!

Nu ko lai saka - laba antireklāma ir visefektīgākā pašreklāma, arī tad ja kādam ir personības dubultošanās :face-grin:

[url=http://smiles.33b.ru/smile.120031.html]
Publicēts: 23.02.09 21:32
 citēt
Opaa, kluust skaidrs kashka iemesli..
Publicēts: 23.02.09 21:32
 citēt
Opaa, kluust skaidrs kashka iemesli..
Publicēts: 23.02.09 21:35
 citēt
ar katru dienu arvien jautrāk
Publicēts: 23.02.09 21:40
 citēt
Anekdote:
Atskrien sieviņa un sauc- Beedartam uzskrēja trīsritenis!!!
otra prasa... kur ta tu šo liki???
pirmā ... ielieku istabā:face-angel:
ortā... bet durvis bija aizslēgtas:face-plain:
pirmā... nu es pa škirbiņu iebāzu:face-grin:
otrā... Tad kāds trīsritenis???
pirmā... nu tas, kas asfaltu pierullē:face-devil-grin:

Te ir izskaidrojums Beedarta topikam
Publicēts: 23.02.09 21:41
 citēt
Haiduks = drama queen :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.02.09 21:41 labots
 citēt
a kaa vari zinaat ka netiek izmantots WiFi kuram ir plash paarklaajuma lauks?Vai vnk veelme ieriebt, jo kaa varam zinaat ka taas tieshaam ir iistaas ip?
Publicēts: 23.02.09 21:42
 citēt
he, jokdaris :D
Publicēts: 23.02.09 21:42
 citēt
Bet datormeistari, kas no šito, ko sajēdz varētu paskaidrot, kur atrodās adrese 62.84.26.111
mani arī nedaudz interesē :)
Publicēts: 23.02.09 21:44
 citēt
Haiduks:...

Tobeš - atklāti publiski virtuālie draudi BeeD@rtam par deguna bāšanu kur nevajag?... :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 23.02.09 21:45
 citēt
Haiduks:Bet datormeistari, kas no šito, ko sajēdz varētu paskaidrot, kur atrodās adrese 62.84.26.111

nu noteikt preciizu ip atrashanaas vietu ir gruuti...var noteikt kur atrodas serveris no kura plashajaa internetaa nokljuust ip, kas piemeeram lattelecomam ir viens uz veselu rajonu
Publicēts: 23.02.09 21:47
 citēt
87.110.242.107 luuk mana ip un nosaki kur es atrodos...kudriishi :D
Publicēts: 23.02.09 21:52
 citēt
šitie IP nāk no SIA IZZI COM
Publicēts: 23.02.09 21:52
 citēt
joker04:87.110.242.107 luuk mana ip un nosaki kur es atrodos...kudriishi :D
sāc šantazēt kādu banku, atradīs...............
Publicēts: 23.02.09 21:54
 citēt
Beedarts:
Haiduks:...

Tobeš - atklāti publiski virtuālie draudi BeeD@rtam par deguna bāšanu kur nevajag?... :face-grin: :face-grin: :face-grin:

nē tas ir par to, ka tev tāda doma varēja ienākt galvā...
vai es esmu palicis par rēgu, ka sapņos tev rādos...
būtu bildi uztaisījis :)
un lāvis man mierīgi kādu uztaisīt, nevis lasīt kaut kādas muļķibas...
Es tūlit likšu topiku Beedarts=FOTOdurnis, un lai viņu neatmasko, veļ tukšumucu, kas dikti skan, uz Haiduka pusi :)
Publicēts: 23.02.09 21:55
 citēt
neiet runa par profesionaaljiem kas to vien dara visu dienu, bet gan lietotaaji kas sheit apgrozaas, plus pietiekami zinu lai arii mani neatrastu tik viegli, bet nav nepiecieshamas taadas lietas...
Publicēts: 23.02.09 21:59
 citēt
Haiduk, katram savas izklaides :face-devil-grin:
un... tu patreiz pārāk aizdomīgi brūc man virsū, nevis sašutumā zākājies, ka durnim GANDRĪZ tāda paša IP adrese GANDRĪZ ģeogrāfiski tur pat kur tev :face-wink:
Publicēts: 23.02.09 22:01
 citēt
Visam iekšējam tīklam (255 abonenti) ir ar pilnīgi vienādu IP, ja aiz tā ieliek vēl vienu tādu kasti, vēl 255...
Publicēts: 23.02.09 22:02
 citēt
moš kaimiņš :) Vai Elika garadarbzzz... visādi jau varbūt .. bet nu var jau uzlikt "ignore" režīmu :)
Publicēts: 23.02.09 22:03
 citēt
un domaaju ka tev beedart ir taada pasha geo atrashanaas taakaa beidz te sunja murgus dziit...

Kaa teicis viens mans programmeetaajs, pazinja : "Pirms noteiktu ip atrashanos paarbaudi to 5caas dazjaadaas weblapaas, dazjaadaas valstiis"
Publicēts: 23.02.09 22:04 labots
 citēt
Beedarts :)
Jā, mēs abi esam no Rīgas, kurā diemžēl ir 800 000 cilvēku,... un visi FOTOdurņi??? :D:D:D
Aizdomīgi brūku tev virsu :)
es nevienu pirmais neaiztieku!!! iegaumē, pirms sāc... :face-kiss:
Publicēts: 23.02.09 22:07
 citēt
Haiduks:Bet datormeistari, kas no šito, ko sajēdz varētu paskaidrot, kur atrodās adrese 62.84.26.111

Jūsu gadījumā ip adreses izskatās pēc mainīgajām adresēm, kas pieder vienam provaiderim. Tādēļ cieši var gadīties, ka abi stāsta varoņi draudzīgi sadzīvo vienā mikrorajonā vai draudzīgajos, brālīgajos kaimiņmikrorajonos, līdz ar to ir iespēja, ka abi var iet mierīgi sadzert aldara čuru vienā mikrorajona ūķkrogū, draudzīgi smaidot viens uz otru un nezinot viens par otra īsto eksistenci un iemiesojumu. :)
Publicēts: 23.02.09 22:09
 citēt
Haiduk :face-kiss:
Publicēts: 23.02.09 22:13
 citēt
+ Wave
Publicēts: 23.02.09 22:21
 citēt
Nu visiem izklaide līdz rītam: pie katra komenta ir autora IP adrese, rakstam to iekšā www.db.ripe.net... un KGB stilā (23. februāris tač :) pētam katra IS provaiderus. Uzreiz atzīstos, man ir divi, vakaros viens, pa dienu otrs :) Visiem topošajiem slepenajiem aģentiem- lai veicas!!! :)
Publicēts: 23.02.09 22:24
 citēt
U johaidī, iemetu savu dienas adresi, aš mans mobilais izleca... Ka tik kāds tagad nepiezvana... Specaģenti, ir ko rakt... :)
Publicēts: 23.02.09 22:30
 citēt
UldisS:Nu visiem izklaide līdz rītam: pie katra komenta ir autora IP adrese, rakstam to iekšā www.db.ripe.net... un KGB stilā (23. februāris tač :) pētam katra IS provaiderus. Uzreiz atzīstos, man ir divi, vakaros viens, pa dienu otrs :) Visiem topošajiem slepenajiem aģentiem- lai veicas!!! :)

hmmm...kur pie komenta ir autora IP adrese? iisti neiebrauci shinii...
Publicēts: 23.02.09 22:33
 citēt
joker04:
UldisS:Nu visiem izklaide līdz rītam: pie katra komenta ir autora IP adrese, rakstam to iekšā www.db.ripe.net... un KGB stilā (23. februāris tač :) pētam katra IS provaiderus. Uzreiz atzīstos, man ir divi, vakaros viens, pa dienu otrs :) Visiem topošajiem slepenajiem aģentiem- lai veicas!!! :)

Spriežot pēc klusuma, tu viens pats neiebrauci, pārējie jau strādā :):):) IP adrese ir pie bilžu komentiem, forumā nerādās.
Publicēts: 23.02.09 22:35
 citēt
UldisS:
joker04::)

Spriežot pēc klusuma, tu viens pats neiebrauci, pārējie jau strādā :):):) IP adrese ir pie bilžu komentiem, forumā nerādās.

aaa....thx...tagad iebraucu un braucu prom :D
Publicēts: 23.02.09 22:38
 citēt
joker, forumā nav, ir pie parastajiem komentāriem galerijas, blogos utt
Publicēts: 23.02.09 22:41
 citēt
Starp citu:),
vai to vajag???
viens cenšās manu paroli uzlaust:)
No fotoblog:
Sakarā ar to, ka kāds labdaris (iespējams tu pats) [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] izmantoja iespēju nomainīt aizmirsto paroli, nosūtam tev aktivizācijas saiti, kurā būs iespēja nomainīt paroli.

Lēnam jaf ejam garām bērnudārza līmenim uz mērkaķa līmeni :)
Un necenšieties mani par idiņu pataisīt :), daudzi mani personīgi pazīst, un no tiem neviens par to neierēc!!!
Es adminiem neko nepārmetu, jo viņi cenšās būt pret visiem vienādi demokrātiski,
bet labi atceros , kad ienācu fotoblogā, kad veseli bari metās virsū toreiz vienam no VISLABĀKAJIEM FOTOGRĀFIJU ANALIZĒTĀJIEM Vismantam... viņš ziedoja savu laiku, praktiski analizēja katru otro fotogrāfiju perfekti.... un par to kā pateicību viņam piešpļāva seju :(:(:(
Un visiem dikti patīk, kad kādu ēd nost... LABI, KA NEESMU ES... tada ir šo morāle. Lasi, varbūt tieši tava ir šī morāle!!!
Padomā :)
Publicēts: 23.02.09 22:48
 citēt
Haiduks:Starp citu:),
vai to vajag???
viens cenšās manu paroli uzlaust:)
No fotoblog:
Sakarā ar to, ka kāds labdaris (iespējams tu pats) [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] izmantoja iespēju nomainīt aizmirsto paroli, nosūtam tev aktivizācijas saiti, kurā būs iespēja nomainīt paroli.

Lēnam jaf ejam garām bērnudārza līmenim uz mērkaķa līmeni :)
Un necenšieties mani par idiņu pataisīt :), daudzi mani personīgi pazīst, un no tiem neviens par to neierēc!!!
Es adminiem neko nepārmetu, jo viņi cenšās būt pret visiem vienādi demokrātiski,
bet labi atceros , kad ienācu fotoblogā, kad veseli bari metās virsū toreiz vienam no VISLABĀKAJIEM FOTOGRĀFIJU ANALIZĒTĀJIEM Vismantam... viņš ziedoja savu laiku, praktiski analizēja katru otro fotogrāfiju perfekti.... un par to kā pateicību viņam piešpļāva seju :(:(:(
Un visiem dikti patīk, kad kādu ēd nost... LABI, KA NEESMU ES... tada ir šo morāle. Lasi, varbūt tieši tava ir šī morāle!!!
Padomā :)
Haiduk, ta miers ar tādiem sīkumiem kā fotObloga paroles. Ja kādam to tik ļoti vajag, nu nopublicē to pirmajā lapā ar lieliem burtiem. Bet tas, ka katru dienu kāds miljons prātīgu cilvēku to vien dara, kā mēģina atlauzt tavu un manu internetbankas paroles, tas ir nopietnāk.
Publicēts: 23.02.09 23:01
 citēt
i n t r i g a s / p i ā r s :D
Publicēts: 23.02.09 23:06
 citēt
UldisS, ne jaf par paroli vien te ir runa :)
Palasi ziepiites topiku par to, kur palikusi pirtiņa, palasi Maris, un pasaki, vai mērkaķu būris viņam jaf naf pirmērots??? Nu baigais varonis, ierēcējs, latvijas foto zelta fonds... bet manās acīs mēslu vagulis.
Ja blogs man nebūtu mīļš saits, sen to pamestu.
Visiem jauku vakarēšanu .
Publicēts: 23.02.09 23:36
 citēt
FOTOdurnis:Nu ko var cepties ? Ko var cepries. Pa šito laiku pa 10 reportāžām būtu uzcepuši :) Bet uzspēju kafijas automātam biezumu izkrāvēju saremontēt :)

Pirmo reizi tev piekrītu :D
it īpaši, ka mūs grib par varēm apvienot :D:D:D
Publicēts: 23.02.09 23:50
 citēt
Hm... nu no maskačkas tiešām bēgtu prom :D
Publicēts: 24.02.09 00:08
 citēt
Ir cits risinājums , nekur nevienam nevajag mukt , VAJAG JŪS SALAULĀT , sanāks Blogā jautras kāzas , varbut kāds vēl pieteiksies par kāzu fotogrāfu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 24.02.09 00:17
 citēt
berniņi - fotohaidukiņi un haidukdurnīši
Publicēts: 24.02.09 08:21
 citēt
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D pienācis tas vecums , ka pats jau daudz vairs nevar paekspermentēt , tad vismaz var iedot padomu un no malas pavērot , kas notiks :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D, "caurvēju pilsētā" vienmēr pustraki cilvēki dzīvojuši :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 24.02.09 08:32
 citēt
OMG!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt