forum.gif
Portreti pirts!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Portreti pirts!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.09 22:31
 citēt
Tā kā Haiduks uz brīdi nepiedāvā meitenēm neko, ielūdzu pie sevis uz pirti un medus masāžu ar sandalkoka eļļu tvirtu 18-19 gadnieci!!!

Pieteikšanās uz PM, rindas kārtībā...
Publicēts: 23.02.09 22:36
 citēt
Stereo:Boring - pie Haiduka bij grupņiks :face-angel:

Nekas, mana sieva arī piedalīsies, garlaicīgi nebūs!:face-devil-grin: Garantēju! :)
Publicēts: 23.02.09 22:38
 citēt
esu vecāks, tvirts - varu paķert līdzi 22gadnieci kam ''viss bumbās'' - bet atšķirībā no Pauļa baņas negribētu mazgāšanās reportāžas redzēt tīmeklī :( - ķipa mīli svešu mākslu ne savu... :(( ko nu?
Publicēts: 23.02.09 22:40
 citēt
Nee nu kas taa pa pirti kur bus tikai Portreti un tvirta 18-19gadniece :))
Publicēts: 23.02.09 22:59
 citēt
eh garām, jo es tusnīgs 30gadnieks :)))
Publicēts: 24.02.09 00:14
 citēt
Man nedaudz pāri 19 :D

Sieva veica masāžu??? :D
Publicēts: 24.02.09 07:04
 citēt
Klausies Juri, ;-), kā tu skaties uz resnu spalvainu simtudivdesmitkilogramīgu trīsdesmitpiecgadnieku, savā un tvirtās astoņpadsmitdeviņpadsmitgadnoeces kompānijā? :-)
Publicēts: 24.02.09 08:45
 citēt
Izlasīju visu augstākminēto un neredzēju nevienu kairinošu piedāvājumu...

Bet nu ts nekas, man jau privātajā ir pilns ar pieteikumiem, tā kā...gaidiet reportāžu!!! :face-devil-grin:
Publicēts: 24.02.09 08:46
 citēt
Marchello:Nee nu kas taa pa pirti kur bus tikai Portreti un tvirta 18-19gadniece :))

Fakts!

Vajag divas!
Publicēts: 24.02.09 08:47
 citēt
Maris:esu vecāks, tvirts - varu paķert līdzi 22gadnieci kam ''viss bumbās'' - bet atšķirībā no Pauļa baņas negribētu mazgāšanās reportāžas redzēt tīmeklī :( - ķipa mīli svešu mākslu ne savu... :(( ko nu?

Kāda jēga tad vispār pirtī iet, ja pēc tam neliek fotoblogā bildes!!!??? :face-surprise:
Publicēts: 24.02.09 13:06
 citēt
Portreti - pamaz aprakstīts, piemēram, piedalīšanās maksa kāda? Vai bez pirts arī fotostudija būs izmantojama? Kāds ir maksimālais un kāds ir minimālais dalībnieku skaits? Kas ir jāņem līdzi - čības, dvielis, kamera, sula, pīrādziņi? Ja piedāvā kādu pakalpojumu, tad par to derētu kaut ko vairāk uzzināt. ;)
Publicēts: 24.02.09 13:24
 citēt
Linkman:Portreti - pamaz aprakstīts, piemēram, piedalīšanās maksa kāda? Vai bez pirts arī fotostudija būs izmantojama? Kāds ir maksimālais un kāds ir minimālais dalībnieku skaits? Kas ir jāņem līdzi - čības, dvielis, kamera, sula, pīrādziņi? Ja piedāvā kādu pakalpojumu, tad par to derētu kaut ko vairāk uzzināt. ;)

Par velti. Piedalīšanās min. 1 gabala 18-19- gadniece, max divas...nu labi, trīs! Tak už bitj!:face-devil-grin:

Joki paliek joki, bet moš točna sapirtoties...? :)
Publicēts: 15.08.09 20:15
 citēt
.........
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):