palaidniex:AXPET Dura - tik viegli neskrāpējās... Bet 3 mm pet loksnes var būt tikai WMT...
WMT nav un nebūs 3 mm 3- metrīgās PET, ceturtdien būs 0,5 mm. Tas arī viss. Dettal ir 3x1,5 3-milimetrīgā, bet es gribu 1,5- 2 mm un 3x2,05. 3 mm smaga...
AXPET Dura ir skrāpējumdrošs PC, pārdod tie paši WMT... Cena gan nav tīkama un maza varbūtība, ka ir uz vietas...
Tie skrāpējumdrošie cietā silikona pārklājumi neko nedod, neesmu redzējis neko cietāku par parasto AXPET. Pat polikarbonāts ar "Saphir" pārklājumu skrāpējas ātrāk par parasto AXPET...
Skrāpējas kā reizi cietie pārklājumi, nevis mīxtie. Sorī - kļūda AXXIS DURA laikam bija tas PC ar skrāpējumu aizsardzību. PET neskrāpējās tamdēļ, ka ir elastīgs. Lielākā vairumā gadījumu tas ielokās, padodās, nevis skrāpējās...
palaidniex:Skrāpējas kā reizi cietie pārklājumi, nevis mīxtie. Sorī - kļūda AXXIS DURA laikam bija tas PC ar skrāpējumu aizsardzību. PET neskrāpējās tamdēļ, ka ir elastīgs. Lielākā vairumā gadījumu tas ielokās, padodās, nevis skrāpējās...
Da ņih@#$! Axpetam pat ar labi uzasinātu urbi grūti uzreiz ieurbt. Parastais polikarbonāts ieurbjas kā sviestā...
Nu ka tev saka - PET ir viskozs materiāls. Skrāpējumi ir ļoti sīki un nemanāmi, jo tas nelīdzinās izdrupumam, kā tas var gadīties ar cietām virsmām. Es labi zinu šos materiālus, jo esmu savulaik bijis ar tiem gana saistīc.
Tas ir tas pats, kas nomest uz zemes stikla vai PET pudeli. Stikla pudele pie pietiekama trieciena sadrups, pet pudele lai sadruptu ir jāizšauj pret zemi ar megavirsskaņas ātrumu...
Andreass:+briedis. Tagad zinu, ka tas ko nopriku neder tam kam paredzēts jābrauc to PET meklēt, tiesa gan man izmēri pieticīgāki, jācer ka iekš Kviller būs.
Brauc pakaļ pie manis, 1,25 x 2,05 2mm pilnīgi nevainīgu varu pārdot pa 20 Ls.
Kā jau Portreti teica, "Dettal"ā PETG patreiz uz vietas ir sākot no 3mm - izmēģināsi, atvedīšu arī 2mm. Ja kādam vajag 1mm vai 1,5mm, to var dabūt 1x2m loksnēs (uz vietas gan šobrīd nav), lielākas loksnes šitiem biezumiem gan tikai veselām paletēm...