forum.gif
Kur dabūt organisko stiklu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur dabūt organisko stiklu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.02.09 11:51
 citēt
Interesē AXPET vai PETG materiāls, ap 2 mm biezs, 3- metrīgā loksne.

WMT, Kvillerā, Industrialplastā, Dettalā nav.
Publicēts: 24.02.09 12:03
 citēt
Kvillerā zvanīji uz veikalu vai uz atgriezumu noliktavu.
5dien bija plānie. Tiesa gan nezinu platumu, bet nu garums bija pat vairāk nekā 3 metri,
Publicēts: 24.02.09 12:08
 citēt
Kvilleram nemēdz būt 3 metrīgais PET VISPĀR. NEKAD.
Publicēts: 24.02.09 12:27
 citēt
hm, kas ir PET?
tur bija caurspīdīgas loksnes, nu ļoti lielas.
Publicēts: 24.02.09 12:39
 citēt
PET ir izturīgs pret locīšanos un skrāpēšanu. Parastais orgstikls momentā salūzt. Monolītpolikarbonāts ātri švīkājas, mīksts, kaut arī nelūzt.
Publicēts: 24.02.09 12:49
 citēt
AXPET Dura - tik viegli neskrāpējās...
Bet 3 mm pet loksnes var būt tikai WMT...
Publicēts: 24.02.09 12:54 labots
 citēt
palaidniex:AXPET Dura - tik viegli neskrāpējās...
Bet 3 mm pet loksnes var būt tikai WMT...

WMT nav un nebūs 3 mm 3- metrīgās PET, ceturtdien būs 0,5 mm. Tas arī viss. Dettal ir 3x1,5 3-milimetrīgā, bet es gribu 1,5- 2 mm un 3x2,05.
3 mm smaga...
Publicēts: 24.02.09 12:59
 citēt
palaidniex:AXPET Dura - .

Kam tad tāda ir???
Publicēts: 24.02.09 12:59
 citēt
Nu grūti Tev ko ieteikt...
Publicēts: 24.02.09 13:00
 citēt
Portreti:
palaidniex:AXPET Dura - .

Kam tad tāda ir???

AXPET Dura ir skrāpējumdrošs PC, pārdod tie paši WMT... Cena gan nav tīkama un maza varbūtība, ka ir uz vietas...
Publicēts: 24.02.09 13:03
 citēt
palaidniex:
Portreti:
Kam tad tāda ir???

AXPET Dura ir skrāpējumdrošs PC, pārdod tie paši WMT... Cena gan nav tīkama un maza varbūtība, ka ir uz vietas...

Tie skrāpējumdrošie cietā silikona pārklājumi neko nedod, neesmu redzējis neko cietāku par parasto AXPET. Pat polikarbonāts ar "Saphir" pārklājumu skrāpējas ātrāk par parasto AXPET...
Publicēts: 24.02.09 13:18
 citēt
Skrāpējas kā reizi cietie pārklājumi, nevis mīxtie. Sorī - kļūda AXXIS DURA laikam bija tas PC ar skrāpējumu aizsardzību.
PET neskrāpējās tamdēļ, ka ir elastīgs. Lielākā vairumā gadījumu tas ielokās, padodās, nevis skrāpējās...
Publicēts: 24.02.09 13:21
 citēt
palaidniex:Skrāpējas kā reizi cietie pārklājumi, nevis mīxtie. Sorī - kļūda AXXIS DURA laikam bija tas PC ar skrāpējumu aizsardzību.
PET neskrāpējās tamdēļ, ka ir elastīgs. Lielākā vairumā gadījumu tas ielokās, padodās, nevis skrāpējās...

Da ņih@#$! Axpetam pat ar labi uzasinātu urbi grūti uzreiz ieurbt. Parastais polikarbonāts ieurbjas kā sviestā...
Publicēts: 24.02.09 13:31 labots
 citēt
Nu ka tev saka - PET ir viskozs materiāls. Skrāpējumi ir ļoti sīki un nemanāmi, jo tas nelīdzinās izdrupumam, kā tas var gadīties ar cietām virsmām.
Es labi zinu šos materiālus, jo esmu savulaik bijis ar tiem gana saistīc.

Tas ir tas pats, kas nomest uz zemes stikla vai PET pudeli. Stikla pudele pie pietiekama trieciena sadrups, pet pudele lai sadruptu ir jāizšauj pret zemi ar megavirsskaņas ātrumu...
Publicēts: 24.02.09 13:53
 citēt
Stereo:Rūdītais stikls neder ? - baigi smags vienīgi :face-plain:

Man liekas, ka nelokas :D sadrūp viens un div...

Bet vispār, baigie eksperti te salasījušies :D zināšu, ka tādu jautājumus arī var uzdot..
Publicēts: 24.02.09 14:53
 citēt
+briedis. Tagad zinu, ka tas ko nopriku neder tam kam paredzēts :D
jābrauc to PET meklēt, tiesa gan man izmēri pieticīgāki, jācer ka iekš Kviller būs.
Publicēts: 24.02.09 15:13
 citēt
Plexiglas ir tas pats PMMA, kas skrāpējas uz nebēdu.
Ja vajag lai neskrāpējas tad vai nu specapstrādes PC tāds kā AXXIS DURA vai PET
Publicēts: 24.02.09 15:33 labots
 citēt
Andreass:+briedis. Tagad zinu, ka tas ko nopriku neder tam kam paredzēts :D
jābrauc to PET meklēt, tiesa gan man izmēri pieticīgāki, jācer ka iekš Kviller būs.

Brauc pakaļ pie manis, 1,25 x 2,05 2mm pilnīgi nevainīgu varu pārdot pa 20 Ls.
Publicēts: 24.02.09 15:43
 citēt
Nezinu, man tas PET nosaucās pēc 3 sesijām :face-sad: 4tajā jau bija tā nošvīkāts, ka ar fotošopu ņefiga nevareja izdarīt.
Publicēts: 25.02.09 13:34
 citēt
Andreass:...tiesa gan man izmēri pieticīgāki

Kā jau Portreti teica, "Dettal"ā PETG patreiz uz vietas ir sākot no 3mm - izmēģināsi, atvedīšu arī 2mm.
Ja kādam vajag 1mm vai 1,5mm, to var dabūt 1x2m loksnēs (uz vietas gan šobrīd nav), lielākas loksnes šitiem biezumiem gan tikai veselām paletēm...
Publicēts: 18.03.09 13:27
 citēt
var piezvanīt un MAP un apjautāties vai viņiem nav!!!:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):