forum.gif
Neliekat bildes Fotoblogā !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Neliekat bildes Fotoblogā !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.02.09 18:21
 citēt
Kas ir sliktais komentārs?Varbūt gribēji teikt,lai neliek sliktas bildes?Kaitējumu var nodarīt,ja kaut kam piešķir pārlieku nozīmi.
A varbūt tas Tavs mārketinga triks,visi izdzēsis un Tu paliksi vienīgais meiteņu fotogrāfs FB...
Publicēts: 25.02.09 18:24
 citēt
komentāri mēdz būt negatīvi un negatavi, katrs ir atsevišķs gadījums. negatīvie = kritiskie iedalās pamatotos un nepamatotos[ tie bieži ir negatavi]
negatavi var būt arī pozitīva rakstura
Publicēts: 25.02.09 18:27
 citēt
dažiem jāiet atkal skolas solā, citādi gramatika PAVISAM piemirsusies...
Publicēts: 25.02.09 18:28
 citēt
labaak likt traukiem lv kur ir tikai pozitiivs viedoklis pie visaam bildeem
Publicēts: 25.02.09 18:29
 citēt
nelieciet sūdīgas bildes ne tikai blogā, bet vispār nekur publiskā telpā - katrs mēsls ko publicējat parāda jūs un jūsu modeli no sliktās puses
Publicēts: 25.02.09 18:38
 citēt
kaadam buus kjeerusi nevisai konstruktiiva kritika :D :D

es ieteiktu labaak nenjemt visu pieree ko saka i pasham, i sasham, i modelei.
vajag peec veljasmashiinas principa-mazgaat tikai to, kas ir netiirs,
a vecu, smirdiigu - misenee :)
Publicēts: 25.02.09 18:45
 citēt
Kapēc gan nelikt? Protams negatīva kritika nevienam nepatīk. bet arī negatīvā kritikā ir patiesība. Personīgi man kā iesācējam pat negatīva kritika nāk tikai pa labu. Stereo.. Tu jau vari nelikt savas bildes un apjuusmot savus gara darbus un brāķus :) Ja man nav taisnība, tad iesper man...
Publicēts: 25.02.09 18:53
 citēt
kas par murgiem
Publicēts: 25.02.09 18:54
 citēt
nu te jau ir redzeeta gan negatiiva, gan pozitiiva, gan konstruktiiva,
gan destruktiiva kritika un diezgan biezhi tiek maniits taads kritikas
veids kaa personiiga nepatika/patika pret autoru :) ..un tad saakas jautriiba :D
bet labaak jau uztvert tikai pozitiivo, arii negatiivu var uztvert pozitiivi -
viss attkariigs no autora pasha :face-kiss:
Publicēts: 25.02.09 18:58
 citēt
es juutu ka ir dzimis jauns dreef
Publicēts: 25.02.09 19:12
 citēt
FOTOdurnis:Vēl 10% nonāk pie atziņas, ka Dieva nav un krīt dziļā depresijā :P

:D :D :D :D :D
Publicēts: 25.02.09 19:25
 citēt
vēl ir iespēja mainīt niku un fotografēt kokus......................................
Publicēts: 25.02.09 19:25
 citēt

3-lietas-labas-lietas
beidzot FOTOdurnis kautko prātīgu pasaka
Publicēts: 25.02.09 19:27
 citēt
Stereo:Ungus tā kritika noder tikai Tev - bet citi cilvēki negatīvi kritizētas bildes un viņu radītājus uztver kā lūzerus ! Ja man nav taisnība, tad iesper man...

Tad Tev jāveido sava mājaslapa/portāls (a ļa megakrutaisfotogrāfs.lv) un tur jāaizliedz komentēt vispār, vai arī cītīgi jāveic komentāru moderācija. Ideālā gadījumā vispār pie bildes jāpieliek podziņas, kas automātiski pievieno kometārus 'baigi labā bilde.', 'īsts meistardarbs.' utml.
Publicēts: 25.02.09 19:40
 citēt
zo : Sitam vēl garš cēļš ejams pirms kaut vai tehniska varēšana kaut cik līmenī tiks sasniegta , par radosjo VAIRS nav nekaadu iluziju :):) Mono / Stereo veidīgie tradicionāli VAINU saskata citos nevis savā bildēšjanas stilā vai mazspējā :):)
Publicēts: 25.02.09 19:56
 citēt
FOTOdurnis:Aizbiedēs vēl ar saviem komentāriem Arhipovu atpakaļ uz Krieviju :) Vai arī vēl trakāk, briesmīgo komentāru traumēts Haiduka p[irtiņas dalībnieks aukstasinīgi nogalina pirtiņas namatēvu un 7 viesus :)

pie scenaarija veel jaapiestraadaa, bet saakums ceriigs :face-grin:
Publicēts: 25.02.09 20:03
 citēt
FOTOdurnis:Aizbiedēs vēl ar saviem komentāriem Arhipovu atpakaļ uz Krieviju :) Vai arī vēl trakāk, briesmīgo komentāru traumēts Haiduka p[irtiņas dalībnieks aukstasinīgi nogalina pirtiņas namatēvu un 7 viesus :)

a reportaazja buus? :face-glasses:
Publicēts: 25.02.09 20:05
 citēt
lkz:

a reportaazja buus? :face-glasses:
pēdējo kadru atstāt sev......................
Publicēts: 25.02.09 20:46
 citēt
Kā teiktu ar galvu domājošs, ja bilde sanākusi tik negatīvi komentējama, nav ko izlikt kritikai. Nejau veltīgi kritika saucās kritika :D

Uzliktu uz patīk, nepatīk.. visi plikos čičus novērtētu pozitīvi, moš arī kāds beigtu.. un visi būtu laimīgi!
Publicēts: 25.02.09 20:53
 citēt
Neviens Tevi nespiež bildes publicēt. Un fotoblogā nemaz nav tā naidīgākā pubika. Ieliec šaterī, tur Tevi līdz ar zemi nolīdzinās, uz katru sīkumu norādīs kā nāvīgu kļūdu.
Es lieku gan te gan tur. Lai saprastu KĀDĒĻ manas bildes nav šedevri un KAS MAN JĀDARA lai viņas par tādiem varētu saukt. Ja Tev tas nav aktuāli - vēlreiz saku, NELIEC!
Publicēts: 25.02.09 21:10
 citēt
Pats tu esi lūzeris. Es tikai mācos.
Publicēts: 25.02.09 21:16
 citēt
Toties Mono / Stereo nedirš ne kripatu pilnīgs Lūzers ņaudētājs kam paslīpēties gar skuķiem patīk bet uzbildēt FORŠI kautkā nesanāk un nesanāk pie kā protams vainīgi "Sliktie" un "Tās maitas" :):)
Publicēts: 25.02.09 21:20
 citēt
Tik sliktas bildes tomēr nelieku lai pie viņām tādus komentārus rakstītu. Un vēl - es nepelnu naudu ar foto un droši vien arī nepelnīšu, tādēļ man pa lielam dziļi pie kājas ko "cilvēki no malas" padomās par manām fotogrāfa spējām.
Publicēts: 25.02.09 21:25
 citēt
vecīt tu murgo :D
Publicēts: 25.02.09 21:38
 citēt
Sižets no filmas - "Žiznj djermo a solnce jobannij fanarj" :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 25.02.09 22:09
 citēt
Njirdzu pilnīg bez iekšām vienīgais kurš TE NATURĀL primitīv apdriš JEBKURAS sievietes mums ir MONO / STEREO tads iespaids pēc tekstiem ka pirmā sieviete viņam vēl tālu priekšā un kāds greizsirdīgs mammuks vislaik atgādina "Tu dēliņ sargies tās kuces ar lielajiem pupiem un līkajām kājām gribēt tevi gultā ievilkt tevi man atņemt!!" istenībā nav gadijies manīt NEVIENU kurš bildē meičas lai TIK PRIMITĪVI un RUPJI izsakās par SIEVIETĒM kā mūsu ņaudētājs Mono / Stereo un taga kāda atteica un iet valā HISTĒRIJA tās dēļ Bloga viss Dēļ bloga!!:):)
Publicēts: 25.02.09 22:33
 citēt
Vo nesaprotu tieshaam ir kaads kas saak fotograafeet tikai lai uz kailiem meitieshiem paskatiitos, stulbi kaukaa caur skatu mekleetaaju jau taa labi nevar redzeet , tad ar ziepi labaak tam displejs lielaaks, da vispaar tad labaak par masieri uzdoties tad var ne tikai skatiities bet arii aptaustiit, i masieru forumos droshi vien neviens virsuu nebrauc ka nau maakslas un taa..
Publicēts: 25.02.09 22:38
 citēt
eu tagad tv7 stāsta par akciju /neļauj sevi pazemot internetā/ - Mono tev nevar noderēt?
Publicēts: 25.02.09 22:39
 citēt
ivog:Neviens Tevi nespiež bildes publicēt. Un fotoblogā nemaz nav tā naidīgākā pubika. Ieliec šaterī, tur Tevi līdz ar zemi nolīdzinās, uz katru sīkumu norādīs kā nāvīgu kļūdu.
Es lieku gan te gan tur. Lai saprastu KĀDĒĻ manas bildes nav šedevri un KAS MAN JĀDARA lai viņas par tādiem varētu saukt. Ja Tev tas nav aktuāli - vēlreiz saku, NELIEC!

Lai neapvainojas šūteristi, bet pēc manām domām tur baigi daudz lūzeru ;) :face-glasses:
Publicēts: 25.02.09 22:41
 citēt
A kā var neļaut sevi pazemot???
Vai nu neiet internetā vispār vai dirst pretī pazemojot citus :face-surprise: :D
Publicēts: 25.02.09 23:10
 citēt
lkz:diezgan biezhi tiek maniits taads kritikas
veids kaa personiiga nepatika/patika pret autoru

Diemžēl tā ir fotObloga VISraksturīgākā iezīme attiecībā uz atzīmju un nopēlumu/glaimu apmaiņu. Bet no otras puses... Ne jau tikai blogā. Gandrīz visos saitos primāri tiek vērtēts autrs, un tikai sekundāri - viņa gara darbi. Atkal - diemžēl.
Publicēts: 26.02.09 00:42
 citēt
Lutums:Lai neapvainojas šūteristi, bet pēc manām domām tur baigi daudz lūzeru

Kādu laiku lasot šīs abas lapas (shutter un fotoblog), esmu nonācis pie secinājuma, ka klaju cirvju un ūbermegafotogrāfu īpatsvars abos resursos ir tuvs vienādam. Pārējais jau "na ļubiķeļa".
Publicēts: 26.02.09 09:14
 citēt
Alvil, kapec jasaka diemzhel par to, kas notiek vairumaa gadijumu? tad jau var sakt gausties ka diemzhel vasara spid saule un diemzhel ziemaa ir auksts. un shada diemzheloshanas noved pie sajutas, ka tu viens esu gudrs un parejie lohi. kas savukart parejos rada apgriesti proporcionalas sajutas.

"verte autoru nevis fotografiju"

nu bet protams! vai var but fotografija bez autora? nevar. un otradak? var. kas ir fotografija. maksla, veiksmigs kadrs, ilgstoshs darbs, vienalga kas, bet tik un taa aiz taa staav cilveeks. cilveks kursh sevi vainu pieraada kaa fotograafs vainu izgaazhas. un tad nu sorry, bet ja shumahers uzvar tad slavee shumaheru nevis ferarrri, un otradak, ja kaut kads kakazawa vienmer kaash, tad (ar ko vinsgh brauca neatceros) tik un taa vaino kakazqawu nevis vinja toyotu.

kada atskiriba starp zemak redzamajiem foto?

paareizi, apmeram 3 miljoni dolaru.

tad ko mes vertejam?
Publicēts: 26.02.09 09:15
 citēt
Snow:
Lutums:Lai neapvainojas šūteristi, bet pēc manām domām tur baigi daudz lūzeru

Kādu laiku lasot šīs abas lapas (shutter un fotoblog), esmu nonācis pie secinājuma, ka klaju cirvju un ūbermegafotogrāfu īpatsvars abos resursos ir tuvs vienādam. Pārējais jau "na ļubiķeļa".

:D jautras lapas, patik palasit forumus garastaavoklja uzlaboshanai :D
Publicēts: 26.02.09 09:26
 citēt
Shadow, par to, ka diemžēl ziema (jeb - diemžēl lietus + ziema) piekrītu. Žēl, ka tā, bet neko tur darīt. :) Tāda arī bija mana doma.

Bet par forumlas pilotu salīdzinājumu, tas nebija labākais piemērs. Ja teiktu, vai tiek vērtēts šumahera sasniegums, nevis pats šumahers, tad vēl jā. Bet, ja ar brendu, kuru lieto sasnieguma iegūšanai... tas drīzāk būtu kā autors + fotoaparāta marka (canon, nikon, sony, zenit). :) Un šumahers tik un tā nedabū pirmo vietu tāpēc, ka kādam viņš patiktu vai nepatiktu, neviens par viņu nebalso, viņš vienkārši brauc, un brauc labi. Ar foto un fotosaitu reitingiem ir citādāk...
Publicēts: 26.02.09 09:39
 citēt
STEREO... a naakamais niks nebuus DOLBII???

visas probleemas var atrisinaat izdzeeshoties.

kaut kaads eksibicionists mazohists... uztaisi vienreiz kaadu normaalu bildi un buus miers. Tava produkcija nav raadaama rte blogaa - apstaigaa autoservisus uz izdaaljaa bildes - nedzirdeesi neviena slikta vaarda. peec meenesha apstaigaa veelreiz - kurai bildei vairaak elljainu un citas izcelsmes plekju - tai arii augstaaks reitings... taa turpinot peec gadiem vareesi savu pirdelli kalendaaru taisit...

ui - sorre, ar telefonu rakstot gadaas drukas kljuudas :D
Publicēts: 26.02.09 09:48
 citēt
talavietis:... vajag pilnveidot lietotāju ērtībai, favorītu funkciju- tjipa, ieliki man 5, tad pievienoju pie favorītiem. Bet savukārt ar vienu pogu varētu ievērtēt automātā visus šos favorītus un miers... a te ej, katram spied un virini bildes... :face-grin:
ātrāk, vai vēlāk līdz tādam ierosinājumam nonāks, jo nav nevienas dienas, kad kāds nepiedāvātu izveidot kādu papildus opciju, vairumā gadījumu pilnīgi nevajadzīgu, velns viņu zin, kādām vēl ērtībām un vajadzībām
Publicēts: 26.02.09 10:47
 citēt
Shadow : Jā būsi seminārus cītīgi apmeklējis:):) Nu jā fričiem jau patīk palielīties ar PASAULĒ DĀRGĀKO FOČENI un kuras ir "Māksla" jeb sūda lielveikala plaukti , šai gadijumā runa ir par AUTORU ne par bildes vertibu:):)
Publicēts: 26.02.09 11:26
 citēt
Annirs:STEREO...

visas probleemas var atrisinaat izdzeeshoties.

klausi kā cilvēks pieredzē dalās
Publicēts: 27.02.09 15:14 labots
 citēt
Maris:nelieciet sūdīgas bildes ne tikai blogā, bet vispār nekur publiskā telpā - katrs mēsls ko publicējat parāda jūs un jūsu modeli no sliktās puses
uz to jau vaidzētu virzīties.
darvins:Sižets no filmas - "Žiznj djermo a solnce jobannij fanarj" :face-grin::face-grin::face-grin:
vsja žizņ pomoika, vse babi bljadji, solnce jobannij fonarj i hyi jego pogasish!
Stereo:nevienam nerādi savas kļūdas
a kā citādi feedback'u dabūt?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas