Perku mazbudzeta gaismas, piemeram - Walimex SDW-40M, vai kko lidzigu, ideali tads komplektins kopa ar stativu un lietussargu! Interese vel ari atstarotaji, varbut kads var piedavat par labu cenu. Paldies! :face-monkey:
kaut kas ir Katoļu-9, kaut kas Brieža ielā, kaut kas interneta veikalos, piemēram no Laptop paziņa, pagājušo nedēļu, jau otrajā dienā dabuja. cenas nebūs haļavskajas, bet te jau arī uz sitiena var nebūt
Tik painteresejo vai kads nepardod sodien biju iebraucis katolu 9, letaka gaisma nebij uz vietas (cik nu var saukt par gaismu, vairak jau spuldze). Nebus te, nemsu vai nu laptop.lv vai katolu 9...
Man jau vajadzeja pa visam leetos 40Ws, LV vini 55ls maksa viss komplekts, www.foto-walser.biz... prieks kkadu pamatu apgusanas... Ja galigi neaptiks ta "spuldze" stativs un lietussargs paliks, vares arejo uzstuteet... Liels paldies par linku, sakarigi sakartots viss! :face-angel:
vari uz Mettle paskatīties. Tie man vairāk no lētā gala patīk. Tiesa gan lietojis neesmu, bet esmu daudz atsauksmes lasījis ārzemju neta veikalos un forumos. Labas cenas/kvalitātes attiecības.
Ar Mettele ir tā problēma ka viņi savu produkciju tirgo TIKAI caur "Lielajām ķedēm" pamatā UK / USA un nekur citur Eiropā nav nopērkami , ietenībā maz ar ko atšķiras no 1:1 tādiem pašiem ķiniešiem tik produkcijas GALA kontrole auxstākā līmenī. Tas pats ir arī WALIM PRO serijai Produkcija ķiņiešiem vsiiem ir gandrīz 1:1 nomenklatūras un kvalitātes mettlecorp.en.alibaba.com... Ir tāds WEBs www.studio-flash.com kur sadarbībā ar "Practical Photography Magazine" taisa tehnkas testus šobrīd krutākais sanāk komplekts "Elemental M Series Pro Studio 600" maksa £399.00 divas 300w galvas ar softiem un lietusargiem STABILITĀTE auxstāka nekā INTERFIT isstrādājumiem kas itkā skaitas DAUDZ krutāks berndss