A tavs piemērs "ja x, tad būs y" vispār nevietā, pilnīgs offtopiks, jo pašā saknē salīdzinājums ir analfabētisma gala rezultāts, un attiecīgi viss pārējais pakārtots pimpelizators (man ir X un nesūdzos)
ir jābūt vismaz zemkopības ministram, lai bildētu meitenes ar D3x
neobjektiivi. ja runa par iepriekshejo, tad shim tak canons bija. a tagadejam... hvz. ir vispar mums ministrs? /me shodien no alas izliida. sedeju tur 2 meneshus...
o, drīfam japerk jauna kamera!
Kad pieradu pie pogu lēruma, fotografēt ar D3x izrādījās ļoti patīkami, jo tikt pie tehniski labas kvalitātes fotogrāfijām bija pārsteidzoši viegli.
Patiesiibaa labs raksts. Skaidri un saprotami izstaastiits, kas vienam labs, kas otram. Lai nav taa kaa te dazhiem, kuri peerk AstonMartin, lai aizvestu uz tirgu kartupeljus
Oi ka lasiju atcerējos mūsu dārgo visu salīdzinātāju kurš pāris gadu garumā pauda CIPARIEM PAMATOTAS atziņas ka viņa īpašumā esošais Panasonic zieptrauks ieliek VISĀM DIGI spogulenēm un vispār ir ūberkrutākais daikts pasaulē CIPAROS tā arī sanāca . Vēlāk kad no Pana Pana tika pārkāpts uz Ds III tas nu kļuva par pasaulē krutāo daiktu Vispār vis šitais atgādina Mājas tostera priekšrocību aprakstu salidzinājumā ar maizes kombinātu , PRODUKCIJA tač galā sanāk GANDRĪZ tāda pati VAINE smuki krukšķigi suhari Labam talantīgam bildetājam PX ar ko bildēt BILDES kuras viņs iegūs ar D40 jebkurā variantā pārspēs "Mono_grāfija" meistaru ar D3x Skatītāji 99% gadijumu PX ar ko iegūts ATTĒLS galvainais lai ir VĒRTS PASKATĪTIES
Man piemēram brīvajā laikā nenāca ne prātā staipīt apkārt savu darba Ds III somu kura ar stikliem sver ~14kg , visas savas privātās lietas bildēju ar kādu no abiem Laulenes 20.D kurš kopā ar stikiem sver ~2kg , neteiktu ka rezultāc ar 12Kg starpību daudz atškirās saturiski VIZUĀLI Radošās jomās GALVENAIS nav kādas FIRMAS zīmuļus izmanto autors bet gan KĀDAS bildes viņš zīmē , būs labs zīmētājs uzīmēs arī ar PIRKSTU SMILTĪS SUPER!
es arī vienmēr esmu smīnējis par džekiem, kuri ar nepacietību, forumos gari un plaši vāvuļojot, gaida sava Brenda nākamo modeli - bija Canon 350D, nu dabuju 400D, nu baigi labi, cepuri nost. iznāk 450D, ķer to. pēc laiciņa 40D, pēc pus gada 50D. tas laikam vairāk pašapziņas celšanai. nesaskatu kardinālu atšķirību starp nosauktajām kamerām.
nu bet lab ar ir, ka tādi cilvēki ir, savādāk, ja jau mēs visi tusētu ar d40 vai 350-to, kā tad tas bizness lai attīstās? ar profiem vien nepietiek, lai uzturētu perspektīvu pieprasījumu, vajag arī tos, kuri savu krutumu apliecina ar kameru, ne darbiem..
MaVi:nu bet lab ar ir, ka tādi cilvēki ir, savādāk, ja jau mēs visi tusētu ar d40 vai 350-to, kā tad tas bizness lai attīstās? ar profiem vien nepietiek, lai uzturētu perspektīvu pieprasījumu, vajag arī tos, kuri savu krutumu apliecina ar kameru, ne darbiem..
viss jau ir mierīgi, lēnām pērkam labus objektīvus un, kad sitīs X stunda ņemsim gadsimta kameru, lielā lēciena princips.....................
negatIvs:es arī vienmēr esmu smīnējis par džekiem, kuri ar nepacietību, forumos gari un plaši vāvuļojot, gaida sava Brenda nākamo modeli
Tā ir vienkārša cilvēku reakcija uz n-simtmiljoniem dolāru, kas ir ieguldīti fotokameru ražotāju reklāmā un PR stratēģijās. Tas, ka mēs gribam visu to pašu jaunāko ir gavilējošs pierādījums reklāmas uzvarai pār veselo saprātu.
Citās nozarēs tendences ir līdzīgas. Nobijušies, ka jaunas automašīnas vairs nepērk tik nadzīgi kā agrāk, Japānas autotirgotāji pirms kāda laika gribēja nolobēt likumu, kas ievērojami apgrūtinātu lietotu automobiļu tirdzniecību (nodevas, drakoniskas tehniskās pārbaudes). Jebkuram ražotājam ir izdevīgi, ka tu pērc jaunu un to dari ik pēc pāris gadiem. Tādēļ jau tagad mobilie kalpo labi ja 2 gadus, kamēr savulaik Nokia veismīgākie modeļi nokalpoja 3, 4 un vairāk gadus. Man pašam 6. nokija nokalpoja 4 gadus.
Lai uz šī raksta autora sirdsapziņas paliek galvenās atziņas un secinājumi, taču no manas puses viņam applausi par saprotamo valodu skaidrojot kas ir kas. Reāli noderīgs lasāmgabals visiem, kas nu tik būs "lielie fotogrāfi" ar savu pirmo spoguleni, kuru nevar vien izvēlēties