man patiik taa drazu kaudze kas naak liidzi. paardosi atminjas karshu macinju? seksiigs...
ja nopietni... visaadi suudi, visgjoshaakaas kartes, visaadas fignjas, tutoriali... objektiivi kurus met pakalj... uzraksta prime lens, bet ne 1:1,4 bet leetais - 1,8, filtri kuri laikam nederees ne uz viena no tiem stikliem, un digital flash vispaar iespaarda
nu smiekliigs komplekts, bet cilveeki uz taadiem meedz uzrauties, viss normaali
es taa pareekjinaaju seitsanaaks aptuveni tas pats pec nodokliem, tur jau stansrta lietas kas naak ar kameru taapat arii uzskaitiitas, paarejie leetucci, statiivs pa padsmit Ls noneim atminjas kartes, auduma keiss utt... ja nebuutu nodokli varbuut arii buutu veerts...
Sākumā arī domāju, no jeņķiem izdevīgi. Pārdomāju. Piemēram paņēmu ko nopietnāku: cgi.ebay.com... Ap Ls1470. Ja šito vēl izgrūž cauri muitai un nodokļiem, tad vnk par ko tādu aizmirsti Paņemam Latviju. D300 - ~900; 16.-85 - ~380; 70-300 - ~330; 4GB - ~20; Lowerpro - ~30 Sanāk ap Ls1660 Gan veikalā iedotu vēl atlaidi Ar ekonomisko krīzi džeki iemanījušies apiet vēl šādus tādus procentus. Beigās uz vietas lētāk sanāk. Vajag tikai rakt. Tikai tad no papīriem jāsamierinās tikai ar eiropas garantiju. Tas gan attiecas tikai uz fototehniku.
pasuutiiju 700to Alfu ar visaam piedevaam...... tie tieshaam VISI bija kraami!!! Apjautaajies labaak laptop.lv (bet neskaties peec cenas, kas ir redzama inetaa). Kad es pirku komplektu body, 2 objektiivi, SB800 (kopaa 2300ls) ..... man laptop.lv sanaaca apmeram 100 ls daragaak nekaa no e-bay (ja parekjinaaja suutiishanu, nodokljus)