FOTOdurni, es tachu pati nepirkshu un negrioeziishu taas alumiinija loksnes!!!ar ko!?!?!? uzliimeet ta es prastu pat ljooti labi - daudz esmu liimejusi un ljooti smalkus darbus - aadu, kas cauri spiid - bez nevineas kruncinjas un prese arii atrastos - mani jau tas alumiinijs uztrauc!
nu par to alumiiniju tur jau taa lieta, kad apviileejot malas - bildei rodas taads - milimetru biezss spiidiigs "raamiitis"..... bet nu shobriid esmu iereekjinaajusi tik daudz naudinju ..... bet putpulasts - ja veel ar miiksto vidu ... nu nez nez, kas ar to buus pec gada/diviem ....
FOTOdurni, mebiju par alumiiiniju liidz galam izshkjiirusies, kad beidzot to reaali ieraudziiju Bndes izstaadee - man ljooti patikaas!!!!! un nebija nekadi 5mm!!!! uzliimeets mm milimetraa, bet apviileejot, rodas taa smukaa elegantaa striipinja;-)
FOTOdurnis, kaapeec kaa Bindem? vienkarshi vinjam beidzot redzeeju to, ko biju izvelejusies kaa vienu no variantiem! nu negribu raami zem stikla! ja bildes buutu mazaakas - limeetu uz kartona , bet tik lielas - nu neesmu parleicinaata par ilgaaku muuzhu
tak lasi uzmaniigaak!!!!!! 3ls VAIRAAK!!!!! tagad slinkums mekleet sarakstinju, bet apmeram - ar stiklu un raami 22ls - uz alumiinija 25 ls (fotocentraa) . Mekleeju vienkarshi citu varinatu saliidiznaajumam
aukstas laminesanas ruljos var gruzt ieksa dajebko kas ir plakans - gan jvk, gan fotocentra, gan citur uzlimes bildi uz visa - aiznes shiem pec izmera piegrieztas plaksnes un onkulji uzlimes kaut uz pallaadija plaksnes - iesaku - neoksidesies.. Plaksnes japerk tur kur sis tirgo - komateksu ar 0,2mm uzlipinatu al var dabut 'kvileraa' - normalu Al japerk pie metaltirgonjiem - kaut 'Latvijas metala', metaltirgotaji plaksnes precizi piegriezt nevar - pa vidu jadodas uz metaldarbnicu vai japasuta tas plaksnes uzreiz metaldarbnica, lai sie pasi brauc materialu meklet - cena sadam sagatavem bilzu uzlipinasanai, parsniegs kjiniesu ramjus vairakas reizes
es par to pashu aizdomaajos par ko Maris runaa, ja pareekjina Al materiaala cenu tas ir viens, bet taa izmaksas par taa apstraadi pavisam kas cits.. piem. stikls 10mm vismaz kaadreiz maksaaja 25Ls par m2, sliipeeshana 2.50 par tekosho metru katrs caurums 0.80Ls kopaa sanaaca ka apstraade dubultoja materiaala cenu...
aizmirstiet par to JVK Šarlotes ielā ! |Šodien saņēmu divas bildes 60*90, viena normāla, otrā galīgi sačakarētas krāsas ! Gomiki naturālie, pat neatvainojās ! Tas ar to lauzto kaklu savu bildi uztaisīja perfekti, bet otrs ķēms, kas sačakarēja manu otro bildi, tēlo muļķi !