forum.gif
bildes liimeeshana uz alumiinija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / bildes liimeeshana uz alumiinija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.02.09 19:09 labots
 citēt
Vai ir veel kaads kantoris, kas liimee bildes uz alumiinja (dibond), bez Fotocentra Avotu ielaa?
Publicēts: 26.02.09 19:13
 citēt
uz alumīnija tāpat kā uz cinkota skārda, vaštūka vai jebkuras citas plaknes līmē jebkurš kantoris kam ir aukstās laminēšanas ruļļi

a ir arī pāris kantori kas drukā iekšā anodēta alumīnija virskārtā

vecos laikos vienam bij koda nosaukums ''burvīgās plāksnītes'' , bet ir vēl čomi
Publicēts: 26.02.09 19:24
 citēt
da neee - man vajaga taadus, kas uzliimees manas bildes un nesaobjaas taas!!!!
Publicēts: 26.02.09 21:32
 citēt
nu parasta lipinaasana tak dajebkur - jvk sharlotes ielaa vareetu buut visleetaak
Publicēts: 26.02.09 22:11
 citēt
FOTOdurni, es tachu pati nepirkshu un negrioeziishu taas alumiinija loksnes!!!ar ko!?!?!? uzliimeet ta es prastu pat ljooti labi - daudz esmu liimejusi un ljooti smalkus darbus - aadu, kas cauri spiid - bez nevineas kruncinjas un prese arii atrastos - mani jau tas alumiinijs uztrauc!

Maris , bai izlasiiji uz KAA jaaliimee!?!?!?
Publicēts: 26.02.09 22:15
 citēt
Nu tā ,bij fotogrāfs ,i sagribēja uz ļumīnija līmēt!!?:face-crying:
Publicēts: 26.02.09 22:24
 citēt
a kas? uz kaa tad liimet 60x90?
Publicēts: 26.02.09 22:36
 citēt
nu par to alumiiniju tur jau taa lieta, kad apviileejot malas - bildei rodas taads - milimetru biezss spiidiigs "raamiitis"..... bet nu shobriid esmu iereekjinaajusi tik daudz naudinju ..... bet putpulasts - ja veel ar miiksto vidu ... nu nez nez, kas ar to buus pec gada/diviem ....
Publicēts: 26.02.09 22:46
 citēt
nu pag - vai izstadei taisa vienam meenesim un tad met laukaa!?!?!?!?
Publicēts: 26.02.09 22:50
 citēt
FOTOdurni, mebiju par alumiiiniju liidz galam izshkjiirusies, kad beidzot to reaali ieraudziiju Bndes izstaadee - man ljooti patikaas!!!!! un nebija nekadi 5mm!!!! uzliimeets mm milimetraa, bet apviileejot, rodas taa smukaa elegantaa striipinja;-)
Publicēts: 26.02.09 23:04
 citēt
FOTOdurnis, kaapeec kaa Bindem? vienkarshi vinjam beidzot redzeeju to, ko biju izvelejusies kaa vienu no variantiem! nu negribu raami zem stikla! ja bildes buutu mazaakas - limeetu uz kartona , bet tik lielas - nu neesmu parleicinaata par ilgaaku muuzhu
Publicēts: 26.02.09 23:05
 citēt
FOTOdurni, tas pasaakums maxaa 3 ls vairaak nekaa raamet paastajaa raamii!
Publicēts: 26.02.09 23:17
 citēt
tak lasi uzmaniigaak!!!!!! 3ls VAIRAAK!!!!! tagad slinkums mekleet sarakstinju, bet apmeram - ar stiklu un raami 22ls - uz alumiinija 25 ls (fotocentraa) . Mekleeju vienkarshi citu varinatu saliidiznaajumam
Publicēts: 26.02.09 23:41
 citēt
Atnācu ,a te ta jau....!:face-kiss:
Publicēts: 26.02.09 23:53
 citēt
a kas te jau!?!?!? buutu labaak ko ieteicis, nevis laidies lapaas!!!!
Publicēts: 27.02.09 00:32
 citēt
FOTOdruni, nu es tachu nelikshu bildes ne kaadaa skolaaa, ne pazemes paarejaa;-pppp
Publicēts: 27.02.09 23:41
 citēt
tieshaam nevianm nekaadu priekshlikumu nav!?!!?!?!? ... N I I K I E .... :-(((((
Publicēts: 28.02.09 00:21
 citēt
talavietis, uzliimeesi shinii tehnologjijaa manas bidles?;_)
Publicēts: 28.02.09 00:22
 citēt
es sapratu - vecaa kaza dansiga ir soliiti priekshaa jums un zina bishk vairaka par jums ;-ppppppp es pechaak jums pastaastiishu ;-pppp
Publicēts: 01.03.09 11:54
 citēt
aukstas laminesanas ruljos var gruzt ieksa dajebko kas ir plakans - gan jvk, gan fotocentra, gan citur uzlimes bildi uz visa - aiznes shiem pec izmera piegrieztas plaksnes un onkulji uzlimes kaut uz pallaadija plaksnes - iesaku - neoksidesies.. Plaksnes japerk tur kur sis tirgo - komateksu ar 0,2mm uzlipinatu al var dabut 'kvileraa' - normalu Al japerk pie metaltirgonjiem - kaut 'Latvijas metala', metaltirgotaji plaksnes precizi piegriezt nevar - pa vidu jadodas uz metaldarbnicu vai japasuta tas plaksnes uzreiz metaldarbnica, lai sie pasi brauc materialu meklet - cena sadam sagatavem bilzu uzlipinasanai, parsniegs kjiniesu ramjus vairakas reizes
Publicēts: 01.03.09 12:03
 citēt
es par to pashu aizdomaajos par ko Maris runaa, ja pareekjina Al materiaala cenu tas ir viens, bet taa izmaksas par taa apstraadi pavisam kas cits.. piem. stikls 10mm vismaz kaadreiz maksaaja 25Ls par m2, sliipeeshana 2.50 par tekosho metru katrs caurums 0.80Ls kopaa sanaaca ka apstraade dubultoja materiaala cenu...
Publicēts: 01.03.09 14:27
 citēt
Es gribētu redzēt rezultātu, ka Tev tās alubildes būs sanākušas. Uzaicināsi apskatīt? ;)
Publicēts: 03.03.09 20:02
 citēt
aizmirstiet par to JVK Šarlotes ielā ! |Šodien saņēmu divas bildes 60*90, viena normāla, otrā galīgi sačakarētas krāsas ! Gomiki naturālie, pat neatvainojās !
Tas ar to lauzto kaklu savu bildi uztaisīja perfekti, bet otrs ķēms, kas sačakarēja manu otro bildi, tēlo muļķi !

Rīt mēģināšu Avotu 36....
Publicēts: 03.03.09 21:49
 citēt
ai - atdevu Fotocentraa un mierssssss
Publicēts: 03.03.09 21:57
 citēt
aizgāju uz to lumīniju Bindes izstādē apskatīties...
man škiet baigi dārgi sanāk, pilna loksne utt.
starpība ? vai nu tik liela ? tas labums !
Publicēts: 03.03.09 22:19
 citēt
sarpiiba arko? kas tik liels? neko no tevis nesapratu!
Publicēts: 03.03.09 22:42
 citēt
nu, cik tad maksā 1 m2 alumīnija loksnes ar visu uzlīmēšanu ?
Publicēts: 03.03.09 22:50
 citēt
60x90 maxaa ap 25 ls (bet ar lakoshanu) .. es at devu bez lakoshanas, jo bija zheel feino papiiru veel zem lakas sleept.... tad jau bishk mazaak buus
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):