forum.gif
Aptauja
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Aptauja
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.02.09 14:16
 citēt
chalim piedaavaa iedzert. tipa no kalinja, jo glaazes nav.
shis:
- njeee, nemogu. zavtra na rabotu.
- nu njemnozhko zhe mozhno...
- nu ladno, do paljchika (shis panjem pudeli plaukstaa, tipa ar raadiitaajpirkstu ieziimeejot vietu, liidz kurai izdzers)
i ko domaajies - nodzer liidz mazajam pirkstinjam pudeles pashaa apakshaa...

a aptauja par garu. slinkums :)
Publicēts: 01.03.09 03:58
 citēt
1. īsti meistari neskaita cik ilgi. Tipiski senāk bija ar kursa biedriem Pulkvedī vēl kriiieeetni senāk pa Aizkraukles milzum plašajām pilīm/dzīvokļiem/pirtīm. Tagad retāk kkā sanāk iet kkur, bet tad jau redka no metka :D
2. Vienatnē nepatīk eksperimentēt lieta tika apgūta "plenēros ar ierobežotu cilvēku skaitu".
3. Nepatīk konjaks to toč varu pateikt. Uzkodas pēc garastāvokļa, bet tā jau patīk tērvetes senču, baltais vīns, bakardi, balentains no mendeļejeva izgudrojuma nav izteikts favorits.
4. "Nebāzies visām pudelēm par korķi" (c) Limuzīns jāņu nakts krāsā.
5. Tiem jau asinīs.
6. Jā
7. Tā speciāli neskaitu. Diemžēl man nav kā vienam paziņam nav nekad gadijies atbildēt uz policistu jaut. "Cik izdzēri?" izberot uz galda alus korķīšus no kabatas :)
8. ja der izbijis( oficiāli ) alkoholiķis tad atbilde: Roberts Gobziņš. Diemžēl nē.
9. Vienmēr gatavs pildīt pilsoņa pienākumu :)
10. Ļoti vēlu celties.

Paldies par iespēju nosist laiku kamēr 3Ds MAX renders iet :)
Publicēts: 01.03.09 09:53
 citēt
aptauja laba, tikai slinkums rakstit..............................
Publicēts: 01.03.09 14:08
 citēt
1. visai reti, bet gadaas
2. autodidakts
3. ne stipraaks pa 12 graadi
4. čai ņe vodka - mnogo ņevipiš!
5. aha
6. aha
7. hmmm.. daudz nevajag, bet miegs aatraak uznaak
8. Veidenbaums. Tik driiz nesanaaks...
9. jaa
10. nākošreiz dzert par 0.5 mazāk..
Publicēts: 01.03.09 14:55
 citēt
1. Pie pirmās izdevības
2. Pareiza spirta uzglabāšanas rokasgrāmata
3. Sākot no 3% - 70%
4. Posļe pervoi i vtoroi promežutak ņeboļšoi
5. Jo talāk ziemeļos jo lielāks tilpums
6. Jo vairāk šķirnes jo krāsaināks krāsu spektrs aplūkojams
7. 0,7 un vēl 3 korķīši
8. Bērnudārza Agris...
9. Protams, tikai kādu?
10. Paņemt tā lai nakts vidū nepietrūktu!!!
Publicēts: 01.03.09 17:33
 citēt
1. no Atmodas laikiem
2. pirmoreiz piedzirdīja Dr.J.Šteinbergs - ieteikt varu jebkuru baltotēvu
3. šampis
4. drauga mamma teica: ''man patīk, ka ir daudz'', un protams Poļigrafa Poļigrafoviča Šarikova ''lai kostīmiņš sēdētu!''
5. ---------
6. nē
7. sen vairs nemēru - man ir šausmīgas paģiras tāpēc nedzeru virs 0.5 - drošā daudzuma no kā nav paģiru.
8. Vīlipsons. nuka
9. nē man bija botkins vieglā formā
10.brīvu dienu
Publicēts: 02.03.09 12:27
 citēt
spirit:10. iedzert aliņu un braukt pie jūras izvēdināties. ļoti palīdz :)

ĻOTI slikts ieteikums. Aliņš uz paģirām ir nāva, īpaši, ja paģiras ir no dažādu dziru sajaukuma un sirds darbojas neierastā ritmā. NEKĀDUS aliņus! Ja galva plīst pušu, 50g šņabi. Ja neplīst - tikai ūdeni!
Publicēts: 02.03.09 13:00
 citēt
1. Sāku ar aliņiem kaut kad īsi pirms studiju gadiem. Visbiežāk iereibušu mani var sastapt pie ugunskura upes krastā.
2. Skarbā dzīves skola. Draugu vienmēr palīdzīgā roka.
3. Viskijs. Ceptas siermaizītes. Tādas ar kraukšķīgu garoziņu...
4. „Kas nav dzēris šņabi, ūdens garšu nepazīst.” Vēl viens teiciens par latgaļu alu „Ar šausmām gaidu un ar šausmām atceros.”
5. Iztikt var, bet ne ilgi.
6. Ja par piemēru ņem absintu vai tekilu, tad var. Vai arī latgaļu alu...
7. Aptuveni 0,7 kas gan ir atkarīgs no kompānijas, brīvdabas un uzkožamā pieejamības.
8. Nespēju tā ātrumā iedomāties.
9. Esmu asins donors.
10. Daudz šķidruma un mērenas fiziskās aktivitātes asinsrites uzlabošanai. Ir grūti, bet palīdz.
Publicēts: 02.03.09 13:14
 citēt
spirit:nu es alu nedzeru. parasti pati iztieku tikai ar braukšanu pie jūras :)
bet kaut kā visi apkārt uz paģirām dzer aliņu. labi, bikstīšu, lai dzer šņab :)

IELĀPAM IR JĀBUT LIELĀKAM PAR CAURUMU! :D <<<< Pēc šādas teorijas vadoties tad jau protams ka visi nākamaja diena jau sāks no rīta uz karstām oglēm mest virsū garu un strebt jau aliņus :D
Publicēts: 02.03.09 13:35
 citēt
1. stulbs jautājums. ignore.

2. atbilde pie 1.jautājuma

3. Ikdienā aliņš, mēdz būt klāt arī visādas drazas tādas kā čipši, picas, pelmeņi utt utjp.

Tad, kad notiek plānota dzeršana, dodu priekšroku viskijam. Viskijiem man ir pašam savs top 5:
1. Jack Daniel’s
2. Johny Walker’s
3. Bushmill
4. Jim Bim (burbons)
5. Jameson
Pārējie ir aiz svītras, tātad pārsvarā – sūdi. Viskiju ne ar ko nejaucu, neko virsū neuzdzer/neuzkožu.
Pēdējo gadu laikā jau nesanāk iZVĒLĒTIEs dzērienu, jo bieži vien noteicēji sanāk draugi, paziņas, karoče citi sponsori, līdz ar to cauri gājuši visdažādākie konjaki, šņabji, vīni utt utjp, bet, ja izvēlos, ko gribu es – slāpju remdēšanai: Alus (visdažādākais, bet priekšroka beļģu un čehu aliem); dzeršanai: viskijs. :)

4. Cause my town is big and my town is bright
My town can work and my town can fight
Pull down my shade an' turn out the light
There's gonna be a blackout tonight (c) Drpokick Murphys

5. man pie vienas vietas cilvēks ziemeļos

6. alkohols NAV nedz emociju inscinētājs, nedz indikators. Alkohols var atslēgt (vai atsevišķos gadījumos īpaši izkristalizēt) domāšanu, bet NE emocijas. Kad atslēgts prāts, varbūt iespējams vairāk emocijām dot vaļu (laist tās ārā), bet ne jau alko tās rada, tās sēž iekšā jau sen pirms alko ievadīšanas sevī. Tāpēc tas, ko un cik daudz un kādos maisījumos dzer, nemaina emociju spektru.

7. Atkarīgs no dažādiem apstākļiem. Ir gadījies novērot ĻOTI dažādu pieredzi. Var no 5 aliņiem būt „vafelē”, bet var gadīties arī tā, ka tik dzer, dzer, dzer, VISU ar VISIEM, bet „ne vienā acī”, taču no rīta tāpat pizģets...

8. Kristaps Ezeriņš, Rūdolfs Krasts. Jā, esmu.

9. Pagāšnedēļ biju asinsdonoru centrā, asinis pieņēma. Tad jau laikam deru.

10. Šāda informācija (novēlējums+ieteikums) maksā naudu. Aicinu uz meistarklasi, ko mēs ar NilsS rīkojam par šo tematu. Tur būs gana daudz „novēlējumu”. 
Publicēts: 02.03.09 13:40
 citēt
septiņus gadus nekožu. kādreiz darbojos šīs nozares augstākajā līgā, ja sāku, tad kodu vidēji nedēļu līdz divām. pa apskaidrības gadiem esmu atpalicis no šim aktualitātēm, tāpēc klasiskā variantā, šajā aptaujā nepiedalīšos, vienīgi pieminēšu, ka pohām jābūt vienmēr, ja vien doza[ragi dūņās] uzņemta. Mara pieminētais Vīlipsons, kadrs interesants, bija iespēja dažos projektos kopā padarboties.................
Publicēts: 02.03.09 13:46
 citēt
1. Uzreiz, kad alus sāka maksāt tikpat cik limpene, tad arī sāku, kad esmu dzēris, tad arī var redzēt iedzērušu.
2. Jā draugi apmācīja, ka nevajag dzert visu vienā zalvē :)
3. Viskijs, pēdejā laikā veselība neļauj dzert alu. Uzkožams ar vistu vai kādu sātīgu ēdienu.
4. Izglāb draugu, izdzer arī viņa glāzi!
5. Kur sals tur grādīgais, sildīties jau vajag, īpaši tagad, kad elektrība dārga.
6. Vajag vismaz divus - optimas līnijas galu, lai izbaudītu vēmekļu garšu un kādu labu visīti..
7. Alkoholam nav sakara ar zāles pīpēšanu un marihuānas lietošanu.
8. Kalvītis, paldies Dievam Nēesmu saskandinājis
9. Jā
10. Novēlētu to, lai padomā par Āfrikas bērniem, tur cilvēkiem ūdens trūkst, tāpēc lai beidz dzert ūdeni uz pohām, bet ārstējas ar to pašu ar ko saslima :D
Publicēts: 02.03.09 14:29
 citēt
norchapersonigi:"Pārējie ir aiz svītras, tātad pārsvarā – sūdi. "

Eu, a kūpinātie (single malt) 12+ gadīgie no mazo salu tecinātavām arī aiz strīpas un sūdi? :)

Kadri ar Vīlipsonu man arhīvā būtu, bet nav ar glāzi rokās. Domā, tas ko maina, tak tāpat nav nosakāms agregātstāvoklis. :)

PĀRSVARĀ (ar iespējamiem atsevišķiem izņēmumiem)
Publicēts: 02.03.09 15:16
 citēt
1. kopsh 2000. gada - visur!
2. darbs dara dariitaaju! pats iemaaciijos!
3. bruunos dzeerienus (rums, viskijs) uzkoshu pa limpenei vai apelsiinam!
4. ikreiz rodas jauni teicieni, kas naakoshajaa riitaa parasti aizmirstas
5. iztikt jav var, bet vai vajag?
6. noteikti nee, absints, tekila, rums! katrs rada savas sajuutas!
7. 0.5 - iesilis 0.7 - neatvairams, gudrs un bagats >1.0 - joprojam gudrs, bagaats utt tik atceros to no citu nostaastiem
8. vienatnee nedzeru un ar sevi nesaskandinu
9. noteikti
10. neizveeleeties optima liinija prodiktus, lai labi pavadiit vakaru! :)
Publicēts: 02.03.09 16:05
 citēt
norchapersonigi:
Eu, a kūpinātie (single malt) 12+ gadīgie no mazo salu tecinātavām arī aiz strīpas un sūdi? :)

Starp citu, daži tiešām ir pabriesmīgi. Citiem ļoti garšo, bet man, piemēram, Laphroaig un Lagavulin liekas iesāļi, kā no jūras ūdens taisīti. Bet tā jau ir viņu šaurā specialitāte un gadsimtiem koptā recepte, par kuru cits cienītājs ir gatavs savu galvu atdot. Katram savs...
Publicēts: 03.03.09 14:36
 citēt
norchapersonigi, cik nikus jau neesi nomainījis, cik bildes ielicis, izdzēsis, cik kaujas bloga forumā nocīnījis! un tiešām NEKO neesi iemācījies? :) beidz lūdzu citu vietā atbildēt uz tevi uztraucošiem jautājumiem, atbildes konstruējot tikai un vienīgi no tevis paša sadomātiem un bieži vien ļoti maldīgiem pieņēmumiem.

tā jau tu to naidiņu sakurini savā virzienā... nav tas vajadzīgs! manā gadījumā, man tak vienalga, ko par mani domā, un kura dīķa virzienā centies sazīmēt manu pieredzes avotu, bet kādu citu (īstenībā jau lielāko daļu) šada veida izteikumi mēdz aizvainot. priekš kam TEV tas vajadzīgs? :)

bet vismaz kaut ko jaunu uzzināju, respektīvi to, ka sengallu [viške baha] (dzīvības ūdens) rakstās uisge beatha, līdz šim biju šo frāzi dzirdējis (daudz gan, bet tomēr) tikai mutvārdos vai audio ierakstos. :)
Publicēts: 03.03.09 19:32
 citēt
1. Necik, nekur.
2. Centaas daudzi, bet nevienam nesanaaca.
3. To, kursh pilns ar mikrobiem (uudeni). Uzkozhu Teejas pacinju.
4. Shitaa laikam nav paruna, bet = Augstākā dzēruma pakāpe: Netrāpīja ar peles kursoru ekrānā.
5. Veel paarbaudu, bet izstaas, ka tomeer var...
6. Nemācēšu atbildēt
7. A es jau taapat esu:
a) neatvairāms; b) gudrs; c) bagāts; un d) neredzams
8. Nedzēris, neesu - nav gadiijies vinju sastapt.
9. Šķiet, ka jā.
10. Mazāk dzert vaig... :D
Publicēts: 03.03.09 19:51
 citēt
1. nūuuu kādi gadi 20 būs :D Paviciniet man deguna priekšā Kasteel aliņu... pieci tādi (11% uz kakliņa) un... esmu laimīgi iereibusi... neatkarībā no vietas un apstākļiem
2. Dzīves skola! Pasniedzēji katru reizi savādāki... Bet ja gribi sev personiski kādu, tad moš uz AA aizej :face-wink:
3. Šņabi! Posļe pervoij ņezakūsivajem :D
4. Čaij, kofe - patancujem. Pivo, vodka - paļežim
5. Var, ja dzer daudz karstu tēju un nodarbojas daudz ar sex!
6. Loģiski - atkarībā cik daudz tu izdzersi - spektrs garantēts :D
7. divi puslitri :face-glasses: a) 100gr b) 200gr c) 1 puslitrs vai d) 2 puslitri
8. Es! Vienmēr pieskandinu pie spieģeļa
9. Nē, jo vienlaicīgi pārslimoju ar botkinu un žurku slimību. Šito zarazu priekšā pat alkohols nobāl :face-devil-grin:
10. variants a) iztukšo kuņģa saturu pirms gulētiešanas, guli pie atvērta loga neatkarīgi no laika apstākļiem un no rīta aukstā dušā... variants b) ar ko saslimi - ar to arī ārstējies :face-devil-grin: ... variants c) dzer aukstu pienu - litriem.... Svīdīsi arī - litriem :face-devil-grin:
Publicēts: 03.03.09 20:58
 citēt
Par garu!:face-monkey:
Publicēts: 03.03.09 21:30
 citēt
Pamatā viss jau uzskaitīts,pārejais sadzīves rituma improvizācija!
p.s.10. Labāk nelāpies ,izbaudi visu dzīves spektru!:face-crying::face-grin:
Publicēts: 04.03.09 08:52
 citēt
norchapersonigi:Tava viskija pieredze ir mārketingā balstīta - ikviens kaut reizi būs dzirdējis tos nosaukumus, kurus mini. Bet mārketings ir atrodams lielveikalos.

Ak tad Tu dzer tikai tādas žļurgas, kuras veikalos nevar nopirkt? Pērc točkās? Nu jā, vismaz neviens nevar teikt, ka šķirnes, ko dzer ir populāras un Tava dzeršanas māka uz mārketingu balstīta. Malacītis, stulbais bomzi! :face-monkey::face-devil-grin:

norchapersonigi:Ceru, ka piezīme par kolu un sulu tevi aizskāra ļoti personīgi. :)

Tavas cerības ar vilšanās priekšautu rotājas. Nemēdzu es viskiju bojāt ar visādām žļurgām, dzeru tikai un vienīgi tīrā veidā. Kola + alkohols (jebkāds) vispār ir šausmas (nu, es tādu nelietoju, nekad).
Publicēts: 05.03.09 22:37
 citēt
viens dakters ar teica ka labāk neuzdzert neko. Ja nu tomer kko gribas tad udens. Tas tā lai domātu ka veselīgi dzivojam. Bet tas jau sērijas ka amīši dzer makdonaldā diētisko kolu jo tā ir veselīgāk. :D
Mans fizikas skolotājs bijušais laikam visu mūžu atcerēsies kā draugs skaļi veikalā izvēlejas šņabi. "Ņemam 1l? Nē tas būs par daudz labāk 2x0,7" :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):