forum.gif
LKFA kāzu foto izstāde "Sākums" 04.04.-18.04.2009.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / LKFA kāzu foto izstāde "Sākums" 04.04.-18.04.2009.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.09 10:03 labots
 citēt
Sveicināti!

Latvijas Kāzu fotogrāfu Asociācija organizē pirmo kāzu fotogrāfu izstādi Rīgā 04.04.-18.04.2009. veikalā "Galerija centrs", pieteikšanās līdz 08.03.2009. (palika tikai 7 dienas)
Sīkāka informācija forumā:
www.lkfa.lv...

Ar cieņu,
LKFA valde
Publicēts: 02.03.09 10:32
 citēt
Oho....interesanta izstade buus! Buus jaameegina aprilii aizbraukt uz Rigu apskatities.
Publicēts: 02.03.09 10:41
 citēt
Hameleonam viss ir "Pirms Hameleona nebij pa istam" :):) Valdim Braunam un vel daziem ir bijusjas Kazu foto isstadas Riga arī agrāk:):) Bet ideja forša , Imantam super kāzu bildes es piemēram zinu:)
Publicēts: 02.03.09 10:44 labots
 citēt
Lunis:Hameleonam viss ir "Pirms Hameleona nebij pa istam" :):) Valdim Braunam un vel daziem ir bijusjas Kazu foto isstadas Riga arī agrāk:):) Bet ideja forša , Imantam super kāzu bildes es piemēram zinu:)

eh.. a bet es cerēju... :( jā, Braunam bija tacu daudz izstāžu :) viņam arī tagad Maskavā viena...
Bet es nedaudz pamainīju un sanāk, ka kāzu fotogrāfi vēl nav taisījuši izstādi Rīgā :)
Publicēts: 02.03.09 10:57
 citēt
Dalības maksa 55 lati. FORŠI! :face-devil-grin:
Publicēts: 02.03.09 11:21
 citēt
norchapersonigi:Asociētie locekļi paši nevar/negrib aizpildīt tukšumu?

a nekāda tukšuma it kā nav :) tiek dota iespēja arī pārējiem.
Publicēts: 02.03.09 11:22 labots
 citēt
alvils:Dalības maksa 55 lati. FORŠI! :face-devil-grin:

vari taisīt personālizstādi :) 400ls telpu īre, stendi, printēšanas darbi (30-40Ls par bildi) utt :)
Publicēts: 02.03.09 12:08 labots
 citēt
norchapersonigi:Būs jau labi, Hameleon. Būs ļoti labi, tik es gribētu vienreiz dzirdēt "kompOtentu cilvēku" atbildi - vai Braunam, ja tas piekristu izstādīties, arī prasītu palaga izmērus? Sony gadījumā viņam tādi būs, zinu, bet vecākām bildēm?
Vai tikai jaunos, nezināmos ģēnijus tā var drāzt? Apgaismojiet manu filmiņu, cien. Ķirzakas k-gs.

visiem, pat Braunam būs vienots izmērs! No filmiņas var ne tikai 120x80cm uztaisīt :) un izskatīsies kvalitatīvi! pēc šādiem jautājumiem uzreiz ir skaidrs, ka 90% nekad nav printējuši lielformāta bildes... nu kaut kad ir jāsāk.
Savu pirmo 180x120cm darbu izdrukāju no Sony A100 (tā joprojām atrodas vienā birojā Rīgas centrā), bet Sony taču nav tik labas kameras, salīdzinājuma ar Canon un Nikon, tad par ko uztraucas citu brendu īpašnieki? :)
parasti, ja krāniņš ir par mazu, to nedeklarē publikai ;)
Publicēts: 02.03.09 12:49
 citēt

55 LS - tas viss kopā, proti - darba izdruka un citi izdevumi, vai tikai dalība ?
Publicēts: 02.03.09 13:04
 citēt
NilsS:

55 LS - tas viss kopā, proti - darba izdruka un citi izdevumi, vai tikai dalība ?

dalībā ietverts viss (izdruka, laminēšana, transportēšana, telpu īre utt.)
Publicēts: 02.03.09 13:10
 citēt
norchapersonigi:Ja 180x120 cm ir minimālais standarts, vai tā palaga aplūkošanai skatītājam būs ērts attālums tajā dižpārdokļu zonā? Lielai bildei vajag lielu telpu. Esmu bezmaz vai gatavs derēt, ka Brauna slavenākā analogā bilde šādā izmērā izstādē nebūs apskatāma. Tā nav piekasīšanās. Ar A4 vieglāk dzīvot, pārvietoties un startēt no vietas. Izņēmums ir radošo angāru pilsoņi, kas tajos dzīvo, mīl, nīst (ar "n") un izstādās.

Izmēru sakarā labi atceros to, ko Doma laukuma izstādē varēja saskatīt. Analogie bija ok, bet daži digitālie no "Viena diena Latvijā pēc 20 gadiem" sērijas bija dramatiski.

oj, labāk nepiemini Doma laukumu ;) tur viss bija čerez žopu, es nekad nedomāju, ka no 5D var izprintēt sliktāk nekā no Sony A100, tāpēc es biju šokā, un tā ir drukātāju un datoriķu vaina. Imants arī teica, ka viņu bildi tā sagrozījuši, ka viņš pats to knapi pazina. Es ceru, ka mums tā nebūs un izmērs mums ir 2x mazāks un attālums aplūkošanai ir 2x lielāks. Būtībā, tu esi piektais, kam es to tagad rakstu :) jo visiem ir vieni un tie paši jautājumi. LKFA forumā arī tika izklāstīts, kāpēc lielāks izmērs būtu vēlamāks. Palags, protams ir par traku.
Man mājas nav tik daudz vietas, bet nu A4 bildes stāv tikai mapēs, pie sienas ir min. A3 izmērs. Jo nevar salīdzināt izmērus, kamēr neesi izmēģinājis. Lai pastāv pie sienas kādu mēnesi A3 izmērs un A4 pat mājās negribēsi likt, nerunājot par lielveikalu, kam ir lielas platības.
Publicēts: 02.03.09 14:04
 citēt
Hameleon:
NilsS:]

dalībā ietverts viss (izdruka, laminēšana, transportēšana, telpu īre utt.)

tad jau normāli, nav ko kasīties !
Publicēts: 02.03.09 17:03
 citēt

AGLASIĶE, PAŽALAUISTA, VESJ SPISOK! Hik!!! :/
Publicēts: 02.03.09 17:03
 citēt
Lunis:Imantam super kāzu bildes es piemēram zinu:)

Piekrītu!
Publicēts: 02.03.09 20:47
 citēt
Portreti:

AGLASIĶE, PAŽALAUISTA, VESJ SPISOK! Hik!!! :/

speciāli tev (pa blatu)
lkfa.lv...
Publicēts: 02.03.09 22:36
 citēt
Hameleon:No filmiņas var ne tikai 120x80cm uztaisīt :)
ir gadījies, tak no platās.
Publicēts: 16.03.09 11:17 labots
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):