Vārbūt kādam kaut kur aizķēries , uz andelēšanu nolikts, kāds filminieks? bonuss būtu, ja būtu iebūvēts eksponometrs, patiesībā, tieši tādu aŗī meklēju. Pagaidām neesmu izvelīgs, bet zenītus gan nepiedāvāt.
Man ir Minolta dynax5 (body), ar baterijas paku. Viss ir ideālā kārtībā - elektronisks un ar visām spoguļkameras fīčām. Ir Pentacons ar objektīvu, eksponometrs nestrādā, bet ir ārējais advancētais eksponometrs.
Skatos profilā, ka Tev Canon 350D. Tad jau prātīgākais būtu meklēt filmu EOS'u- gan daudzi objektīvi pasēs (ja gādāsi priekš FF), gan blicenes. Tagad jau pa pa 30 Ls var dabūt, piemēram: www.ss.lv...
Man pašam ir Canon EOS 100, bet pagaidām negribu atdot- a ja nu kāda nostaļģijas lēkme uznāk...
vienu brīdi jau skatījos uz to canonu, bet viņš tāds plastmasains un vēl piedevām sudrabots. man prasās kaut kas tāds, ko varētu ielidināt somā un neuztraukties par to, ka varētu šur tur piebumsīt un aparātam kirdikt.
SaDDoG:vienu brīdi jau skatījos uz to canonu, bet viņš tāds plastmasains un vēl piedevām sudrabots. man prasās kaut kas tāds, ko varētu ielidināt somā un neuztraukties par to, ka varētu šur tur piebumsīt un aparātam kirdikt.
Man bija čupiņa ar visādiem lētiem vācu un japāņu meh. filminiekiem - atdevu visus Lāčplēšielas 52 komisijas bodē. Viņi gan tur nesliktus uzcenojumus liek. tel.67288786
Bīstami ņemt to lētos kanonus. Es pa 10ls paņēmu canon 1000fn, un šāda viņam vaina: upload.wikimedia.org... un daudziem lētā gala aparātiem tāds gļuhs ir - nāk kkas darvveidīgs uz slēdža - slēdža laiki mēdz iestrētgt un rezultātā padaudz melnu kadru...