blogā varētu būt ĻOTI maza daļiņa no tā sieviešu (LABU) fotogrāfu klāsta, kas vispār ir šai zemē... blogs jau tāds amatieru pasākums, kur galvenais ir tusiņš (atsevišķiem indivīdiem - spams, diršana), nevis foto.
spirit:+ domāju kurās gādīgās rociņās nodot savas modeles. + meklēju kādu, kas sabildēs mani ar manu puiku un manam puikam ir baisās pretenzijas pret vīriešiem.
Par tiem ģevčišņikiem ir tā, ka diezgan bieži uzaicina tieši fotogrāfu džeku - ir ar ko sadzert, var paflirtēt, pavilkt uz zoba(labā nozīmē) iedomājies - viens džeks uz kādām 10 sievišķiem sievietes tak ir trakas
Lutums:Par tiem ģevčišņikiem ir tā, ka diezgan bieži uzaicina tieši fotogrāfu džeku - ir ar ko sadzert, var paflirtēt, pavilkt uz zoba(labā nozīmē) iedomājies - viens džeks uz kādām 10 sievišķiem sievietes tak ir trakas
vēl pluss, nav jāizsauc profesionāls dejotājs stringos
Rīgā tak ir SIEVIESU FOTOGRĀFU apvienība! Pat isstādes rīko !! Krutas beibes tur sakot no Raturas un Krauzes un Kalniņas un Freizmanes un kas tik vēl tur nedarbojas Eiropā šitā zilzeķu kustība visai populāra KĀ APVIENĪBA , taka dažas labas pat ne vienu vien isstādi arzemēs šai sakarā sarīko Sameklē draugos Anda Kukemilka vai Eīzēnija Freimane vai Linda Ratuta viņas zinās . Vai atstaigā RĪTĀ pēc 19.00 uz VEF klutūras pili tur viena daļa no viņām + FANI pulcējās 153 kabinetā
abrakadabra : NETAKŠU! Vīņai PRINCIPĀ vaig taka DROŠI piesakies! Musdienas pat no tas APVIENIBAS Rīgā vairs neviena gandriz nedzivo visas pa meziem laukiem izkliudusjas Tu takš strādāt proti taka GALVENAIS SPEJAS bet kur dzivo nav būtiski. Studijas utt tak var izizret kur tik velies , KUR DZIVO nav svarigi galvenais KUR VAR STRADAT
Ja paredzēts bildēt klubos,tad prātīgi būtu iepriekš noskaidrot vai šajos svētajos PRIVĀTĪPAŠUMOS ir atļauts bildēt vispār un vēl jo vairāk ar kaut ko kas lielāks par mobilo telefonu,ka nesanāk neatrisinama problēma.
spirit : Pienāc pienāc var pat šampi līdz paņemt tur akurāt šodien 19.00 visas būsjot jo atklāj isstādi , tipa mani darbi ar būšot man gan nav ne jausmas KĀDI jo sie jau ka parasti NEM no manas vecas mapes un liek pie sienas kas labak pasjiem patik , soreiz pat nav ne mazkas jausmas kāda tēma no manis panemta