forum.gif
Kiev 3
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kiev 3
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.09 14:06
 citēt
Skapī atradās Kiev-3 fočiks ar Jupiter-8 objektīvu.
Šāds te:

www.rus-camera.com...

Ticu, ka šeit ir daudzi zinoši cilvēki un pieredzējuši fotogrāfi. Un kādam noteikti ir bijusi saskarsme ar šādu rīku.
Par cik ar fotogrāfēšanu esmu sācis aizrauties tikai ar pagājušo vasaru un par antīkajiem krievu fočikiem tiešām neko nezinu, tad ceru, ka kāds no Jums varētu mani par šo rīku apgaismot. Ideāli būtu, ja būtu kāda rokas grāmata, pamācība, kā ar to rīkoties. Jo vainu esmu tiešām tik dumjš un neko no tā nesaprotu vai tik tiešām tas ir samērā sarežģīts aparāts. Cik esmu pameklējis internetā, neko īsti neesmu atradis. :face-glasses:
Publicēts: 03.03.09 14:15
 citēt
Radās gan vēl viens jautājums? Cik tādam vispār ir vērtība? Neesmu vēl bijis antikvariāta. proti nedomāju to nemaz tur atstāt. :face-grin:
Publicēts: 03.03.09 14:16
 citēt
ar tādu kameru ir bildēts, pašreiz atrodās pie Vecamiza. tālmēra kamera, priekš tiem laikiem moderna, ar ārējo eksponometru. ieliec filmu, uzstādi eksp. laiku, blendi, ieķīķerē asumu un uz priekšu. ekspozīciju tev nāksies noteikt ar citu fotoaparātu[ piemēram ], jo oriģinālais gan jau nestrādās, vai melos-kur tie gadi................
Publicēts: 03.03.09 14:19
 citēt
par cenu nepateikšu, es nepārdotu, aparātam vērtība vēl pieaugs. krievi viņu pēc kara nospieda no vāciešiem
Publicēts: 03.03.09 14:25
 citēt
negatIvs:par cenu nepateikšu, es nepārdotu, aparātam vērtība vēl pieaugs. krievi viņu pēc kara nospieda no vāciešiem

Traks vai. Pašsaprotami, ka es arī nepārdošu! :face-grin:
Publicēts: 03.03.09 14:35
 citēt
Svarīgi, kādā kondīcijā ir šis te konkrētais eksemplārs, reti kad šiem aparātiem ir labs stāvoklis mehānikai.
Publicēts: 03.03.09 14:39 labots
 citēt
Romis:Svarīgi, kādā kondīcijā ir šis te konkrētais eksemplārs, reti kad šiem aparātiem ir labs stāvoklis mehānikai.

Piekrītu. Par to gan man vēl ir jāpārliecinās. Visdrīzāk ka jāaizstaigā līdz kādam pieredzējušam meistaram, kuram ir bijusi darīšana ar šādu aparātu. Varbūt vari pat ieteikt kādu? :face-smile:
Publicēts: 03.03.09 14:58
 citēt
Nu nez vai nelielai pārbaudei vajag meistaru. Atver filmiņas vāku, skaties vai slēdzis strādā... ja strādā, bāz iekšā kādu lētu filmu un mēģini bildēt..
Publicēts: 03.03.09 15:03
 citēt
briedis:Nu nez vai nelielai pārbaudei vajag meistaru. Atver filmiņas vāku, skaties vai slēdzis strādā... ja strādā, bāz iekšā kādu lētu filmu un mēģini bildēt..

Strādā gan. :face-smile:
Tad tik jādodas filmiņu iegādāt un kā tu saki, jāprovē. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):