forum.gif
Brāķdari JVK !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Brāķdari JVK !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.09 20:04
 citēt
aizmirstiet par to JVK Šarlotes ielā ! |Šodien saņēmu divas bildes 60*90, viena normāla, otrā galīgi sačakarētas krāsas ! Gomiki naturālie, pat neatvainojās !
Tas ar to lauzto kaklu savu bildi uztaisīja perfekti, bet otrs ķēms, kas sačakarēja manu otro bildi, tēlo muļķi !

Rīt mēģināšu Avotu 36....
Publicēts: 03.03.09 20:17
 citēt
Paldies par Info !
Publicēts: 03.03.09 20:25
 citēt
Vajadzēja, bet viņiem pašiem jāsaprot, ka zaudē klientu, klientus...
Publicēts: 03.03.09 20:45 labots
 citēt
Stulb@@$ kurv@$ Elkorā man ar sapi$a 13 bildes. Es saku- liec 97 %, rovno pa Noritsu minilaba zaļo rāmīti, lai varu apgriezt 30x20 rāmim (papīrs ir lielāks, 203x303, što- ļi), šī vienai bildei uzliek, kad es skatos, a pārējām kak popalo (aizgāju līdz bērnu nodaļai, kamēr bildes cepjas...)...bļ@@@@, KĀ ES LAMĀJOS!!!!

Naudu neatdeva, bildes nepārtaisīja, vainīgas nesajutās...nu labi, Anna sajutās vainīga, bet viņa jau pogas nespaidīja...

Stulbākais, ka šitais atkārtojas VIENMĒR un VISUR, ja nestāv klāt, kad man vajag precīzi 200x300 mm izdruku...:(

Morāle: pats vainīgs, ka nestāv klāt!:face-kiss:
Publicēts: 03.03.09 20:49
 citēt
Droši vien ...Bet es jau nerunāju ar pieņēmēju, bet it kā ar Operātoru .. :)
Publicēts: 03.03.09 21:00
 citēt
ImkaSm:Droši vien ...Bet es jau nerunāju ar pieņēmēju, bet it kā ar Operātoru .. :)

Sakalibrē uzreiz mājās pareizi un pasaki, lai vispār nekoriģē krāsas! Ja neder, koriģē savu moni vai galvu! Piefiksē arī papīra marku nākamajai reizei!
Publicēts: 03.03.09 21:02
 citēt
Portreti:Morāle: pats vainīgs, ka nestāv klāt!:face-kiss:
tas man atgaadina kaa saaku pats pljuutenes shuut. 1-aa kantorii nenjem TAA shuut, jo esot komunistiskaa brigaade, 2. saka - jaa, sapratu, buus, nav - es jau teicu, bet brigaade, maita nsashuva, 3. jaa, jaa, jaa, nestaastiet, es jau sapratu, peec tam - ak juus TAA gribeejaat, ko tad neko neteicaat.
Publicēts: 03.03.09 21:12
 citēt
Portreti, es naf tik stulbs...
monis man un viņiem ir kalibrēts, es pēc tam pats liku atvērt uz viņu moņa to manu bildi, lai tas āzis redz , ko savārijis...
viņiem tik viens papīrs(matēts) ir ...
un ko es varu mājās koriģēt, tik savam printerim utt. Tu tak saproti...
Katram printam , savs operātors ! Tā tam vajadzētu būt !
Publicēts: 03.03.09 21:14
 citēt
eu Harald, mana pirmā profesija bija vīriešu drēbnieks !
Publicēts: 03.03.09 21:43
 citēt
kā es preicājos ka varu mājās drukāt bildes... pērku papīrus kādus gribu. kadrēju kā gribu...
Publicēts: 03.03.09 21:46
 citēt
ImkaSm, vai uz Lindu neesi megjinajis nest? Daargaak nekaa Sharlotes ielaa, bet nu es par kvalitaati nesuudzos ....
Publicēts: 03.03.09 21:52
 citēt
mēģināšu visur citur...
tik vienkārši uzticējos šī bloga atsauksēm...
Sava pieredze , tomēr ir neatsverama :)
Publicēts: 03.03.09 21:54
 citēt
andre,
a, tev ir tik liels(90*60)...
vai nav dārgāk uz sava ?
Publicēts: 03.03.09 23:01
 citēt
nu tik liels nav. lielaakais ko varu ir a3+ , ko arii visbiezhaak drukaaju.
Publicēts: 03.03.09 23:13
 citēt
dansiga:ImkaSm, vai uz Lindu neesi megjinajis nest? Daargaak nekaa Sharlotes ielaa, bet nu es par kvalitaati nesuudzos ....

+100 uz Lindu vajag aiziet.
Moņa kalibrēšana dažreiz neko daudz nelīdz,katrai drukas iekārtai ir savs krāsu aptvērums,ko tā spēj izdrukāt,tādēļ,ja bildi skatās uz drukas kantora monitora,tad obligāti ar piemērotu konkrētā printera&papīra profilu.Jo reiz pa reizei gadās ka bildē ir krāsas kuras nu nekā tā drukmašīna nespēj attēlot un tad rezultāts var stipri aršķirties no smuki košās RGB bildes monitorā.
Publicēts: 03.03.09 23:27
 citēt
jvk var dot uz slapjo lidz a4 nu var lidz a3, bet smuki var manit, ka punkti mazi. A ko var gribet ja 2.5ls. Lielakus izmerus tur printe bedigi - bet toties leti. Butiba pec teksta /mums tikai matets papirs/ jasaprot, ka jaliek atpakaljgaitaa
Publicēts: 04.03.09 01:11
 citēt
iekš BFC sūtīju savas 90x60 - Ir labas. Protams bij šaizīte, jo kad pasūtīju bija A3 un 90x60 dzeki visas uztaisīja A3, bet kad pateicu ka tādas un tādas vajadzēja tajā formātā - bez pīkstēšanas uztaisīja :)
Publicēts: 04.03.09 11:20
 citēt
Portreti, varbūt pārāk kareivīgs gāji. man kautkad sakakaja 20bildes, ta es klat stāvēju un īdēju, teicu,ka ne santīma nedabūs,kamēr neizdarīs kā vajag. kopš tā laika pfu pfu pfu nevaru sūdzēties, bet mani tur pazīst un bildes drukā labi. arī par krāsu korekciju esmu izdresējusi. saku,ka man vajag bez, tad lūdzu arī drukā bez. nepagaja paris gadi ka tiešām arī drukā bez :)

a par JVK, pakasaties skaļāk, moš labosies un taa, ja gribēs klienturu noturēt. dažas lielformāta tik esmu drukājusi, bet tīri labi patika.
man studentam tie 5-15Ls starpība ir svarīgi :)
Publicēts: 04.03.09 11:32
 citēt
Lindā kolosāls meistars un printeris. Tikai ar pieņēmēju kārtīgi jāsarunā, ko grib - Noritsu vai tintes printeri. Tintenieks, protams labāks, bet ar dārgāks. Man tur sanāca ķibele, kad pieņēmēja iedeva uz Noritsu to, kas bij domāts priekš printera. Vislabāk jau izsisties līdz pašam meistaram un pa riktīgam sarunāt.
Publicēts: 04.03.09 11:39
 citēt
NU liidz pasham meistaram var izsisities, pasakot , ka grib runaat ar Robertu un ar Silvijas ieteikumu ;-)))))
Publicēts: 04.03.09 12:20
 citēt
nez - paameegjini .... peec tam pastaastiisi?;-ppp;-)
Publicēts: 04.03.09 18:30 labots
 citēt
Maris:Butiba pec teksta /mums tikai matets papirs/ jasaprot, ka jaliek atpakaljgaitaa
glancēto apdrukāt filigrānāka padarīšana. a gaismasjūtīgie papīri, kurus uzdod par matētiem, īstenībā tārpainie. man frends drukāja uz smalka un lēna kā nāve strūklaknieka un man ļoti labi patika kā uz pat ne fotopapīrta, bet uz ļoti zolīda matēta papīra sanāca. atsita "dokumentnaja" (ilgdzīvotāji sapratīs).
Publicēts: 06.03.09 09:30
 citēt
Imka - jaukais cilvēk!.:)
Iemēģini Pulkveža brieža ielu!. A moš Tev iepatīkas!. ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):