forum.gif
puteklis uz sensora
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / puteklis uz sensora
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.03.09 21:50 labots
 citēt
ak jel... :D (tas par Bizarre komentāru)
Publicēts: 07.03.09 22:02
 citēt
CerambyX:ak jel... :D (tas par Bizarre komentāru)

ak, jel par Canonistiem! :D
p.s. it kā es kaut ko ne tā pateicu....
Publicēts: 07.03.09 23:25 labots
 citēt
Bizarre:
CerambyX:ak jel... :D (tas par Bizarre komentāru)

nu gan sacepies, gan jau kaads canonists tev pari nodarijis :D

Paldies par ieteikumiem, rit iekapshu aptiekaa peec punkju atsukshanas bumbiera maziem beerniem, ja nesanaaks nopuust nost, tad taisiishu kvadraatus. Un buus iemesls upgreidoties ar citu kameru vai focheet ar filmu. :D
Publicēts: 08.03.09 00:04 labots
 citēt
Bizarre:Bet Canonists ...
nekā personāla (arī nozīme pesonāla Olimpistiem vai Pentaksistiem) - man reiz intervijā pajautāja, kā tad tomēr, vai Nikons vai Canons labāka kamera. atbildēju: "piedod Mārci, piedod Juri, Piedod, Daini - Nikons!". nu, toreiz šaubu nebija. draudzene bija abažeņķī, ka saprata, kurš Mārcis, kurš Juris un kurš Dainis.
Publicēts: 08.03.09 19:45
 citēt
Laurelz:
Bizarre:

Paldies par ieteikumiem, rit iekapshu aptiekaa peec punkju atsukshanas bumbiera maziem beerniem, ja nesanaaks nopuust nost, tad taisiishu kvadraatus. Un buus iemesls upgreidoties ar citu kameru vai focheet ar filmu. :D
Tu tik prātīgi!!! Sūkt!Ne pūst!Tamos draņķos ,kā jau gumijas izstrādājumos talks var būt iekšā,nedo Dies uz matricas to uzpūst!!!Pirms tam ar pamatīgi izventilē to bumbuli.Nu un ja nesanāk tad ar speclīdzekļiem,pamācības pills internets.Vai jāņem 40D! :face-wink:
Publicēts: 08.03.09 19:48
 citēt
un sākās viss no 0 punkta............
Publicēts: 08.03.09 19:59 labots
 citēt
Laurelz

Kā tad!
Kādam kanonistam, PROTAMS, tā gribētos justies - ka tikai mistiska nodarījuma pēci es tā saku! :D

Viienkārši kanonisti pat acīmredzamo nespēj atzīt!
Manis pēc tā un ne tikai tā vari uzskatīt! Ja vien vieglāk no tā paliek! :D
Publicēts: 08.03.09 21:21
 citēt
Bizarre:
Laurelz

Kā tad!
Kādam kanonistam, PROTAMS, tā gribētos justies - ka tikai mistiska nodarījuma pēci es tā saku! :D

Viienkārši kanonisti pat acīmredzamo nespēj atzīt!
Manis pēc tā un ne tikai tā vari uzskatīt! Ja vien vieglāk no tā paliek! :D

isteniibaa man neuztrauc vai ir tev kaads nodarijis pari vai nav, un arii tas, ka tu domaa, ka kaads kanonists gribeetu taa justies, pofig.

forelljjanka:
[citpateicu....

Tu tik prātīgi!!! Sūkt!Ne pūst!Tamos draņķos ,kā jau gumijas izstrādājumos talks var būt iekšā,nedo Dies uz matricas to uzpūst!!!Pirms tam ar pamatīgi izventilē to bumbuli.Nu un ja nesanāk tad ar speclīdzekļiem,pamācības pills internets.Vai jāņem 40D! :face-wink:

nesanacaa, lai gan puutu un suucu, turas klaat, rit ieieshu drogaas nopirkshu miikstaako kosmeetikas otinju un notiiriishu, pirms tam iechekoshu ko googlee var atrast. :)
Publicēts: 08.03.09 22:16
 citēt
nezinu, kur Tu dzīvo, bet Rīgā, Katoļu-9 veikaliņā ir tīrīšanas komplektiņi ~ 5Ls. Tavā gadījumā matricas platums 14,8 mm, ja ņem lāpstiņu. nākošreiz citus pamācīsi..............................
Publicēts: 09.03.09 18:21 labots
 citēt
Laurelz:

isteniibaa man neuztrauc vai ir tev kaads nodarijis pari vai nav, un arii tas, ka tu domaa, ka kaads kanonists gribeetu taa justies, pofig.

Baigais atklājums, vai ne?
Bet man ARĪ pofig!
Pie tam, ne jau es minēju to pāri darīšanu!
Ja cilvēks neatbild par saviem vārdiem vai arī mētājas ar nepierādītiem faktiem, tad var būt labāk tomēr paklusēt? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):