ak, jel par Canonistiem! p.s. it kā es kaut ko ne tā pateicu....
nu gan sacepies, gan jau kaads canonists tev pari nodarijis
Paldies par ieteikumiem, rit iekapshu aptiekaa peec punkju atsukshanas bumbiera maziem beerniem, ja nesanaaks nopuust nost, tad taisiishu kvadraatus. Un buus iemesls upgreidoties ar citu kameru vai focheet ar filmu.
nekā personāla (arī nozīme pesonāla Olimpistiem vai Pentaksistiem) - man reiz intervijā pajautāja, kā tad tomēr, vai Nikons vai Canons labāka kamera. atbildēju: "piedod Mārci, piedod Juri, Piedod, Daini - Nikons!". nu, toreiz šaubu nebija. draudzene bija abažeņķī, ka saprata, kurš Mārcis, kurš Juris un kurš Dainis.
ak, jel par Canonistiem! p.s. it kā es kaut ko ne tā pateicu....
Paldies par ieteikumiem, rit iekapshu aptiekaa peec punkju atsukshanas bumbiera maziem beerniem, ja nesanaaks nopuust nost, tad taisiishu kvadraatus. Un buus iemesls upgreidoties ar citu kameru vai focheet ar filmu.
Tu tik prātīgi!!! Sūkt!Ne pūst!Tamos draņķos ,kā jau gumijas izstrādājumos talks var būt iekšā,nedo Dies uz matricas to uzpūst!!!Pirms tam ar pamatīgi izventilē to bumbuli.Nu un ja nesanāk tad ar speclīdzekļiem,pamācības pills internets.Vai jāņem 40D!
Kā tad! Kādam kanonistam, PROTAMS, tā gribētos justies - ka tikai mistiska nodarījuma pēci es tā saku!
Viienkārši kanonisti pat acīmredzamo nespēj atzīt! Manis pēc tā un ne tikai tā vari uzskatīt! Ja vien vieglāk no tā paliek!
isteniibaa man neuztrauc vai ir tev kaads nodarijis pari vai nav, un arii tas, ka tu domaa, ka kaads kanonists gribeetu taa justies, pofig.
forelljjanka:
[citpateicu....
Tu tik prātīgi!!! Sūkt!Ne pūst!Tamos draņķos ,kā jau gumijas izstrādājumos talks var būt iekšā,nedo Dies uz matricas to uzpūst!!!Pirms tam ar pamatīgi izventilē to bumbuli.Nu un ja nesanāk tad ar speclīdzekļiem,pamācības pills internets.Vai jāņem 40D!
nesanacaa, lai gan puutu un suucu, turas klaat, rit ieieshu drogaas nopirkshu miikstaako kosmeetikas otinju un notiiriishu, pirms tam iechekoshu ko googlee var atrast.
nezinu, kur Tu dzīvo, bet Rīgā, Katoļu-9 veikaliņā ir tīrīšanas komplektiņi ~ 5Ls. Tavā gadījumā matricas platums 14,8 mm, ja ņem lāpstiņu. nākošreiz citus pamācīsi..............................
isteniibaa man neuztrauc vai ir tev kaads nodarijis pari vai nav, un arii tas, ka tu domaa, ka kaads kanonists gribeetu taa justies, pofig.
Baigais atklājums, vai ne? Bet man ARĪ pofig! Pie tam, ne jau es minēju to pāri darīšanu! Ja cilvēks neatbild par saviem vārdiem vai arī mētājas ar nepierādītiem faktiem, tad var būt labāk tomēr paklusēt?