forum.gif
kā sākt naudas pelnīšanu ar FOTO
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kā sākt naudas pelnīšanu ar FOTO
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.03.09 17:46
 citēt
Luni, piedod par netaktisku jautājumu, bet cik Tev tajā "Clear Channel Baltics & Russia AB" piķoja, vidēji mēnesī ar visiem hoņiem un %?
Publicēts: 05.03.09 17:47 labots
 citēt
NilsS:redakcija apspriedās un piekrita :)
pieņemts pirmajā lasījumā!:face-smile::face-smile:
Snow:Ar talantu tur nav nekāda sakara.
labi, ne ar talantu, ar redzēšanu.
Publicēts: 05.03.09 17:48 labots
 citēt
Lunis:...

MEGA. G-I-G-A !!!! UUUULLLTTTTRRRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 05.03.09 18:14
 citēt
Stereo, shita bilde ir manaami krutaaka par vairumu no tavaam beibeem, lai kas ari to butu bildejis. neka persniiga.
Publicēts: 05.03.09 18:16 labots
 citēt
Maono: Jā gan pirms kadiem ~8 gadiem Linhofs 6x9 :) :)

Oskarz : Līgums bija par darba stundām izejot no apstiprinātiem pro Foto izcenojumiem un fiksēts apjoms + Datorgrafika. Visnotaļ normāla Eiropas alga par konkrētu darba apjomu. Katru gadu tā pēc līguma tika palielināta pieliekot aptuveni ceturto daļu , nebij nekādu ierobežojumu uz citiem darbiem un klientiem. Tacju nomainoties Globālām personālijām jaunais "Jenkju" menedzments izdomāja pilnībā izmainīt konceptu un 4karšot apjomus uzlikt aizliegumu uz "Paralēlo Biznessu" un nojūdzās uz konfidencialitāti un taupību. Mums visiem bija savas paralelas firmas sakot no Sekretarem lidz menedzeriem. Lot erti globala uznemuma piemeram es lot veiksmig sadarbojos ar Koncerna citu atzaru Eiropa vini zinaja ka man biznes VINJU kantori Latvija un labprat sadarbijas ar MANU kantori pie sevim KĀ SAVĒJO:):) Piemeram bijusjai kolegjis parcelas uz spaniju sance taga Spanijā savā reklāmas kantori un man no vinja pasautijumi atkal cita eiropas valsti:):) Tapatas pa Baltiju ,Globāla un labi sazarota sistēma , pamet vienu zaru bet ne visju sistēmmu:):) Mani neapmierinaja jaunas prasibasun pēc sarunām draudzīgi šķirāmies , tehniskās prasības viņiem arī ir pietiekoši stingras un specifiskas lai kurs katrs tur nevarētu darboties kā jau teicu vairāki aplauzās , beigas viņi atrada citu izeju:) Pirms 9 gadiem viņi paši mani atrada pēc Zviedru pieprasījuma un pēc normālām sarunām piedāvāja šo sadarbību tā nu es tur darbojos precīzi 8 gadus:) Es nekad nemeklēju klientus VIENMĒR viņi atrod mani un es PIEKRĪTU vai NEPIEKRĪTU piedāvājumam, tāds ir mans biznesa princips:)
Publicēts: 05.03.09 18:26
 citēt
baac, browseeju komiksu saitu uzreiz pec shita topika paskatishanaas...ceru, ka bus ari kas par stereo un dolb(an)ii :D
Publicēts: 05.03.09 22:29
 citēt
Lunis:Jā gan pirms kadiem ~8 gadiem Linhofs 6x9 :) :)

Onku sauc Linhofs? Un viņš taisa omei 69? :D
Publicēts: 05.03.09 22:34
 citēt
Portreti:
Lunis:Jā gan pirms kadiem ~8 gadiem Linhofs 6x9 :) :)

Onku sauc Linhofs? Un viņš taisa omei 69? :D

Jeb Ome viņam?! :))
Publicēts: 05.03.09 23:17 labots
 citēt
FOTOdurnis:Foto kā hobijs ir jauki. Bet kā bizness ja tas nav saistīts ar tehnikas pārdošanu - nu nezinu gan. Kāds gan prieks no darba ja jābildē visādiem hujeviem Rimi un Maxima ēdieni :):):):):) kotletes tur un salāti mazgātie. Kāds gan prieks fotografēt visādus mudaklus, aļa deputāti un mudazvoni Bensoni, Lembergi u.tt. Kautkādas anorektīķes ? :)
Tad jau labāk bildē cik vari savam priekam no sirds, un kad nomirsi tavi mazbērni ar tavām bildēm varbūūūūt kautko nopelnīs :)

kāds fans tur bildēt priekš supernetto -> fotoblog.andreart.lv...#
kāds fans bildēt kāzas -> fotoblog.andreart.lv...#
kāds fans bildēt tur visādus deputātus, ietekmīgus cilvēkus utt -> fotoblog.andreart.lv...#
kāds fans ir bildēt garlaicīgus firmas kalendārus -> fotoblog.andreart.lv...#
kāds fans bildēt tur visādu sportu -> fotoblog.andreart.lv...#
uttt...

KATRS PATS IZVĒLĀS KAM, UN GALVENAIS KĀ JĀBILDĒ...

p.s. man fotograafija joprojām ir hobijs, bet hobijs kas ieslīdējis nedaudz savādākā gultnē...
Publicēts: 06.03.09 00:00
 citēt
FOTOdurnis:Luni - kautkad jau Tu nomirsi un ganjau fotobizness Latvijā un pasaulē no tā neapstāsies :)

Zini kāpēc aizgāju no Fotocentra pēc 11 darba gadiem? Tāpēc ka jaunā biznesa koncepta izsstrādes ietvaros radiju sistēmu ka PERSONĀLIJU nomainja vai VISPĀR ilgstošja prombūtne sistēmu nākādi nietekmē. UN SAPRATU ja es sjo sistēmu palaizju DARBĀ vietā kur es NEESMU VIENPERSONISKS LĒMĒJS sjai sistēmai agri vai vēlu zudīs nepieciesjamība pēc manis TĀDS bija vinjas darbības princips. Tad nu nācās skirties no "Kompanjoniem" un iedarbināt to visju VIENPERSINISKĀ vadībā , tā nu sji 10 gadus paspietiekami funkcionē izcili veiksmīgi. TIESA jātzīst ka bijusjie "Partneri" diezgan atri saprata KLŪDU un dasja ar mani vairākus gadus nerunāja , bet nu jau atkal sen esam normali cjomi:) Būtībā biju uzradisjis izcili efektīgu no izdevumu / iemēmumu viedokla konceptu. Paspietiekamu mehanismu kas DARBINA pasts sevi ,tiri tehniskas izmaksas ir tik minimālas ka tās pat netiek rekinatas izdevumos, visi kas vinja darbojas ir visnotalj apmierināti BET vienīgais LABUMA guvējs neieguldot pilnīgi nekādas pūles ir ĪPAŠNIEKS. Gakvenais bija IZDOMĀT -- PALAIST viss parejais notiek pats no seviss. Tads krievu teiciens "отряд не заметил потери бойца" tā nu mēs funkcionējam , neatkarīgi no personālju nomainjas :):) Man INDIVIDUĀLI sai sistēmā nav pilnīgi nekādas nozīmes KOPS BRĪŽA kad to palaidu tā pati apkalpo sevi un rada jaunus kedes posmus un virzienus. Kā tā darbojas jūtu TIKAI pēc izmaiņām ar + zimi savos banku kontos:):) Tas man ļauj realziēt citus projektus isti nespringstot par vinju atdevi vienkarsji LAI JAUTRI un NEGARLAIKO un ja strādā VEIKSMĪGI tad labi ja NE ar nekādu zaudējumu:):)
Publicēts: 06.03.09 00:25
 citēt
kārtējais ne par tēmu jautājums,šoreiz Lunim.Cik gadus līdz tam visam bija jāiet? tb,tam kas ir šobrīd?
Publicēts: 06.03.09 00:55 labots
 citēt
shvaboc : Tu domāji CIK jākrīt?:) Nju gadus 15 mācijos un pēdējos 10 gadus izsti neko nedaru gurkji rulēju un sanemu $$$ par to ka esmu , būtībā pēc vēlēšanās iesaistos vai neiesastos kādos projektoss , mans uzdevums ir IZDOMĀT realzācija tas zin pēc izvēles GRIBI pats negribi citi izdarīs tavā vietā bet $$$ no ta nemainas:):):) Vienigais kas liek pienemt lemumus ir Gribas turēties formā vai negribas neko darīt:) Tāpēc sa`merā regulāri dauzos pa kolēģiem un skatos janās fiškās un paņemēinus kautkādas specifiskas lietas. Nu piemēram Andrez man lot vērtīgs lektors bija , KUĻĪBINS GĒŅIJS sarezģītas lietas vienkāršām metodēm :) Bizness ir samērā pagarlaicīga un standartizēta lieta LABĀK lai ar to nodarbjas citi , man asistenete ar grāmatvedi jau sen atpakal ieviesusji terminu "Slavopiteki" viņa poļu žīdiete tāpēc tas termins ir Krieviski "Čēlovek pitajuščij slabostj k slave " SLAVOPITEKS , latviski tas būtu "Cilvēks kura vējība slavaskāre" tad nu mēs sadalam biznesu taisnīgi "Slava počot" tam kam to gribas bet piķis mums , visji apmierināti:):) Mierigi varu darboties parelēli daudzos un dazjādos projektos un apvienībās tasit gan vsādus "Mikimausju biznesus" gan piedalīties nopietnos projektos DARĪT KĀ PATĪK , mani neietekmē ne biznesa vajazdības nedz tā kanoni , es vienkarši NEIESAISTOS , manā vietā to dara CITI un CITUR , uz mani darbojas SISTĒMA kura viņi funkcionē :):) Es protu prognozēt konjunktūras un izmaiņas uz priekšu man šai ziņā paliela pieredze , TĀPĒC laicīgi šo to pieveru šo to izkorigēju un problēmu nekādu. PRAKTISKI kautkādu konkurences jomu LV pametu pirms ~5 gadiem un neko no tā nezaudēju vienkarsji pārcelu SMAGUMA centru uz citurieni , tas izpaudās dažu līgumu noslēgšanā ,nelielas turienes "Vietējās" firmeles nopirkšānā būtībā tika nopirkti gatava stradajosja uznemuma ipasjuma papīri un adrese , pēc tam kantors tika uzaicināts par partneri vienā globāla projekta atzarā un paralēli pārņema LV kantora sastības , pēc tam LV gals tikai kancelēts un tā nu "Sistēma" fiziski pameta Saulaino dzimteni , kopš ta laika man ar viņu nav nekādu juridisku saistību , laižu luni visjos veidos:) Mana biznesa pamatā ir TALANTĪGI cilvēki , būtībā visādos veidos atbalstu un stimulēju un meklāju SPĒJĪGUS cilvēkus kuri man var noderēt mana mehānisma funkcionēšanai. Rietumos vaig SPĒJAS + Protekciju . Mes nodrosjinam protekciju vinji IZRĀDA SPĒJAS. Tpēc ari savulaik radijām virkni projektu lai ATLASITU / IZCEKOTU talantīgus, spējīgus cilvēkus. Būtībā Latvija gan sai zinā ir NABAZDĪGA salīdzinājumā ar kaimiņiem uz pāris Musējiem ir pārdesmit Leisji un ap duci Igaunju. Pie mums aprite nestrada vairs NEVIENS no Latvijas, vienkarsji TOREIZ kad sākām Andrez vel NEBIJA un Imants ir par vecu diemzel kaut aprite vins ir kopa ar Ainaru Meieru. Toties 3 leisji 1 krievs 1 igaunis un 2 polji :) Latvija ir par gausu un rutinu , garlaicigi un vienveidigi seit ir ATTISTIBAI. Savukart CITUR ir loti liels protekcionaisms bet par cik mums labi partneri mums sai zinja problemu nav:):) A biznesu ir tā JĀNODEFINĒ ko grib panākt un tad JĀIZDOMĀ REĀLZĀCIJA un nepieciesjamie ieguldījumi un tad tik atliek SĀKT un izejot no MERKJIEM un VEIKSMES tu arī sasniedz to ko vēlies. Es velejos NEKO NEDARIT vei darit TIKAI KO GRIB un to ar panācu. Varu izvēlēties ar ko sadarboties ko pienemt ko nepienemt un ko darit vai nee. Pie reizes man sjeit nav ko zaudēt man BURTISKI seit nekas nedz pieder nedz tur , man seit nav pat konta banka un pat ne Mobila tel pieleguma , tā teikt MANIS SEIT NAV jau ilgi un dikti un vieta kur skaitijos ka vel stradaju Figureju ka ARZEMNIEKS tapec man ari bija attiecigi alga:):)
Publicēts: 06.03.09 03:09
 citēt
FOTOdurnis : Oii ta ir LV tradaicija. PIRMO ko man pateica gudri onkas kad "Pienema par savejo" tas tipa kad atgriezos no macibam GUDRS. Mani ta pavikla mala no bara kam klastiju Kas un ka aun ko zinu un ta visai konkreti nobridinaja "Tu tikai nevienam nestasti ko zini TAS IR TAVA MANTA!" A vo taja bridi tas dzeks man parstaja exsstet kaut bija pat lot cienijams specss. Es vienmer vsiem varu pastastit visju kas vinjus intrese JA PATS kautko zinu sai jatajuma. TIesji tapec man savulaik nebija nekadu konkurentu VISJI CJOMI , un ta ari sabuveju savu "Shemu" jo zinaju visas iespejamas uzbuves un shemas kas darbijas citiem nevaizdej atkartot vinju kludas un vajas vietas:):) Un pie reizaes man neviens nevar parmest ka es kautko nesmu teicis vai slepis :):):) Darbības principi jau nav nekads noslepums , viss likumigi un atklati PROBLEMA slepjas zinat darbojosjos personu LOMU sadalijumu spele:):) Tas ka totalizatora UZMINET kursj no zirgiem pienaks pirmais kurs otrais kurs tresjais , ZIRGI ZINAMI trase zinama JAZIN TIK KARTIBA un lielais laismests :):) Ka jau teicu SVARIGI zinat SPELETAJUS un LOMAS bez ta vairuma gadijumu nav verts nemaz skat speli. Nu piemeram KURSI es pietiekami labi ZINU kurus ir verts apmeklet kurus pat nav verts pieminet kur ir "Teoretiska atombumba" un KUR IR VERTIBA :) Daudz tadu ninasju kuras var uzzinat tikai gadiem stradajot KONKRETA joma un vieta. Nu piemeram ko lidz TORNIS kuru būvē ielejā , tornji jābūvē kalna galā a ja neazin nemaz ka apkart ir kalni TAD DIRSAA:):)
Publicēts: 06.03.09 10:05 labots
 citēt
andre:

kāds fans tur bildēt priekš supernetto fotoblog.andreart.lv...#

Tu esi šitās idejas autors? Neko, baigi oriģināli esi izdomājis! :)
Publicēts: 06.03.09 11:15
 citēt
Portreti:andre:

:):)

Portreti : Baidos tev nav izpratnes kā darbojās komerc projekti ar lieliem budzetiem un lielu auditoriju aptverošām kampaņām. Tā ir tik liela un komplicēta mašinērija , katram tur SAVA IZŠKIROŠA loma bez kuras CITU darbam maza jēga:):) Projekti kas orentēti uz "Vidēju idiotu" musdienās diez ko nestrādā , tādas lietas tiek plānotas uz KONKRĒTU auditoriju un katrai detaļai ir liela nozīme. Nesanāks "Aizgāju pačakarējos nospiedu" beigas man pat samaksāja kautko. Ja reiz kāds strādā šāda mēroga projektā tas nozīmē MĒS ATNĀCĀM un MĒS UZTASĪJĀM un MĒS SAVĀCĀM VISU KASSI un vēl ar darugiem padalijāmies.
Publicēts: 06.03.09 12:11
 citēt
Portreti:andre:

neesmu idejas autors. diemzheel netiku pie ideju genereeshanas, tikai pie izpildes.
Publicēts: 06.03.09 12:14
 citēt
norchapersonigi:Šķiet, ka Tu brīžiem, kad atceries, ka esi ārzemnieks, mēģini skalot smadzenes. Piemēram, ar epitetiem mazs tirgus, provinciāla domāšana, vietējais idiots utt. Lai gan spiediens tiek radīts tīri ar masu. Jo vairāk miljonu, jo vairāk masā iespēju atrast kaut ko lietderīgu. Šajā ziņā ķīnieši būtu ideāls izrakumu lauks, tik, redzi, viņi ir pašpietiekami. Un negatavojas savā mākslā lēkāt pēc rietumnieku modes un vajadzības. Mēs esam mazi, bet izrādās, ka arī pašpietiekami. Diez ko neiespaido tādas runas par korporācijām, kas bīda lietas, jo tur pazūd amatnieka individuālais šarms un parādās izpildīgas un centīgas skrūvītes. Kaut kā bezpersoniski un saspringti tas viss šķiet. Galu galā, another brick in the wall arī taču ir rietumnieku teksts. Bet varbūt arī, ka tas no cilvēka atkarīgs.

Reklāma un PR nav individuāls pasākums fotogrāfiem. Tas ir bizness, kur bildētājs ir viena no skrūvītēm lielā mehānismā. Vismaz parasti. Gribi būt individuālists foto jomā -- ir jāmeklē cits lauciņš.
Publicēts: 06.03.09 12:19
 citēt
ņemot vērā patiesību, ka latvijā vienīgais, kas spējīgs uzbūvēt torni, ir Andrejs, pārējiem nemaz nav jāredz kalni, jo torni tik un tā neizdosies uzcelt. vai pareizi sapratu Luņa metaforu iepriekšteiktajā kontekstā? :)
Publicēts: 06.03.09 12:22
 citēt
Lunis:

Portreti : Baidos tev nav izpratnes kā darbojās komerc projekti ar lieliem budzetiem un lielu auditoriju aptverošām kampaņām.

Nu, nezinu ko gan tu domā ar "lieli projekti", tādi manuprāt tik mazā tirgū kā mūsējais vispār netiek organizēti...bet ja tu domā, ka neesmu strādājis kā fotogrāfs autoru kolektīvā, kur pasūtītājs ir viens, tad ģenerāluzņēmējs projekta attīstītājs vēl kāds cits, un izpildītāji vairāki, no kuriem es kā fotogrāfs, tad tu domā nepareizi, esmu gan! Nu, un cik tad ir tāda pasākuma budžets? Daži desmiti tūkstošu? Tak Serjoža saviem kalendārīšiem tērē ne mazāk, nu un tie tavuprāt ir "lielie projekti"? :face-devil-grin: Fotobloga izmēros varbūt, lieli...
Publicēts: 06.03.09 12:26
 citēt
norchapersonigi : A tapēc "Citā laikā un vietā" man patīk izpausties KĀ PRĀTĀ IENĀK pilnīgi bez kādām aizturēm , un to ar veiksmīgi daru sev un citiem par prieku :) A macit dzivot citiem man galig nepatik es parasti par visju smejos un uzjatrinos un daru da jebko kas man sagada gandarijumi NEDOMAJOT vai ta ir vai nav "Profeisionāli" vai kadam citam pienemami , ari pikjis mani nekustina man vienmer ir tik cik es ussktau par nepieciesjamu , par parejo atbild kantora gramatvede kura būdama konkretas tautības tante nākusi no totalitāras sabiedrības tiesa lielāko muža daļu nodzīvojusi Francijā ir tads ja var izteikties "Brīvu uzsskatu birokrāts" nju graatvedis ar maucīgu dzīves uztveri . "Cik mums būs ja mes pagulsimies zem sjita klienta a cik zaudēsim ja ta nedosim" :):) Reiz man kāds "Labvēlis" no partneru puses ziņoja "Tā jūsu darbiniece ir galīgi traka viņa manam bosam uz jautājumu vai JUSEJAIS boss nenaks apspriest pabeigta projekta ienemumu tāmi atbildeja MUSU BOSAM sobrid VAIRAK intrese vai visam uzaicinātām meitenem pietika atsieviskjas gulamistabas pilī ko noīrējām projekata noslēguma ballītei " Tāljūk :):)
Publicēts: 06.03.09 12:26
 citēt
Lunis:Es vienmer vsiem varu pastastit visju

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

Nevajag neko STĀSTĪT, just ieliec viena pakša bildīti no LATGALES MEGASTUDIJAS!!! :face-devil-grin:
Stāstītājs...:)

Bučas :face-kiss:
Publicēts: 06.03.09 12:30
 citēt
alvils:ņemot vērā patiesību, ka latvijā vienīgais, kas spējīgs uzbūvēt torni, ir Andrejs, pārējiem nemaz nav jāredz kalni, jo torni tik un tā neizdosies uzcelt. vai pareizi sapratu Luņa metaforu iepriekšteiktajā kontekstā? :)

No ielejā uzbūvēta torņa kalnu smailes būs daudz tuvāk, nekā no uz šīs smailes uzbūvēta torņa. Bet Lunis ir liels :), viņš redz tikai vienu taisnību. LIELO. FOTOBLOGA LIELO TAISNĪBU. :D
Publicēts: 06.03.09 12:38 labots
 citēt
Portreti : Muļķības kādas , Lieli projekti reti kad ir rakstāmi ar mazāk kā 6 ciparu skaitli un Latvija viņiem ir tikai viens no "Posmiem" tapēc ertak ir dārboties NO ĀRAS uz iekšu :):) Man N-tas reizes ir nācies ŅORGĀTIES par "Pasūtītāju" kad viņš man mēģina iebarot TĀMI projaktam stāstot "Nu tik mēs piedāvājam" zin kāpēc es atļaujos ņirgāties , TĀPĒC ka ISTO tāmi kas VĪŅIEM PIENĀKUSI no TURIENES esmu es sastādijis un nosūtijuši MANI PARTNERI , bet cipars PAPĪRĀ kā likums ir 10x lielāks nekā PIEDĀVĀJUMS:):) Ja tā vienkaršoti lai saprotams ES esmu konkrētam darbam PAR FOTO iekaukulējis ~3500Eur bet tāmē kuru man PIEDĀVĀ "Var atļauties" reti kad pārsniedz ~200Ls :):) PRO foto pakalpojumi ir pietiekami labi apmaksāta sadalja TĀMĒ un NETICIET ja jums mēģina iebarot KAUTKO "No tururienes" kas rakstāms mazāk kā ar 4ciparu skaitli :):)
Publicēts: 06.03.09 12:46
 citēt
alvils:ņemot vērā patiesību, ka latvijā vienīgais, kas spējīgs uzbūvēt torni, ir Andrejs, pārējiem nemaz nav jāredz kalni, jo torni tik un tā neizdosies uzcelt. vai pareizi sapratu Luņa metaforu iepriekšteiktajā kontekstā? :)

tev par nozheelu neesmu vieniigais. taadi kaa es ir pilna Latvija !
Publicēts: 06.03.09 12:47
 citēt
tad runā par 6 ciparu skaitļiem, tad par 200 latiem... jeb 3500komats00 arī skaitās sešciparu skaitlis? :)
Publicēts: 06.03.09 12:51
 citēt
andre:

tev par nozheelu neesmu vieniigais. taadi kaa es ir pilna Latvija !

no Luņa teiktā var saprast, ka nav vis. :face-glasses:
Publicēts: 06.03.09 13:14
 citēt
Vairāk vajag darīt nevis tuksi muldēt... :face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 06.03.09 13:28
 citēt
Marchello:Vairāk vajag darīt nevis tuksi muldēt... :face-kiss::face-kiss::face-kiss:

īsi un konkrēti!
raxtot daiļdarbus blogā un filozofējot nekas nesanāks!
Viss ir galvā, un par to kas kuram ir galvā var spriest pēc spama blogā.
Ejiet strādāt!
Publicēts: 06.03.09 15:22
 citēt
vajag kā krievos ar mūziķiem dara - razkrutka saucās laikam.
dažreiz tīri poo, kas bildē, galvenais to bildēja "VIŅS" :face-monkey:
Publicēts: 06.03.09 16:13
 citēt
Bumerangs:vajag kā krievos ar mūziķiem dara - razkrutka saucās laikam.
dažreiz tīri poo, kas bildē, galvenais to bildēja "VIŅS" :face-monkey:

a krutka kā bija, tā palika krutka
Publicēts: 06.03.09 17:34
 citēt
nepareizi NilsS (ne nu globali pareizi, bet seit iet runa par naudu)a es beibes pa piki saku bildet kad "viens vietejais kumiirs" nodzeras taa, ka drukataju kantori beibem aizradija, ka nevar so failu drukat lielaku pa 10x15 - ieidiju, nogaismoju, pieretuseju 35gadnieci par konfekti - beibe lec gaisa, nemitgi cato par to, ka dazadi tevinji gjibst no tam bildem, otra jauniba u.t.t. bet tomer skumst par to, ka serijas autors nav Vinsh :) stulbakais, ka no mazajam meitenitem jau esu dzirdejis - vai nevaretu letak, bet ar Jusu birku :)
Publicēts: 06.03.09 18:03
 citēt
kasparsf:
raxtot daiļdarbus blogā un filozofējot nekas nesanāks!

Es gan tā neteiktu...
Publicēts: 06.03.09 18:11
 citēt
andre:p.s. man fotograafija joprojām ir hobijs, bet ...
p.s. man visa dzīve ir hobijs, bet ēst a gribas.
Publicēts: 06.03.09 19:15
 citēt
ak dies, tos lunja palagus tak nav iespeejams izlasiit... :)

bet man tik un taa kraaninjsh garaaks... mosh biku tievaaks, bet garaaks noteikti :P
Publicēts: 06.03.09 19:40
 citēt
spirit:rixweber, a tu neesi dzirdējis, kas labāk patīkot sievietēm? nu statistiku ti.

Kaut kāds tur līzings uni- kuni-...neatceros īsti, kā zinātniski pareizi saucās...
Publicēts: 06.03.09 19:44
 citēt
spirit:rixweber, a tu neesi dzirdējis, kas labāk patīkot sievietēm? nu statistiku ti.

nu, ja par statistiku, tad tur driizaak par maka biezumu jaarunaa... ;)
bet tad jau lunis mums visiem pogas izgriezh :)
Publicēts: 06.03.09 19:57
 citēt
norchapersonigi:KasparF, ja tā ir taisnība (piektdienās un vispār daudz strādā tikai servanti), tad tev tomēr ir ļoti daudz laika rakstīt šo frāzi vairākos ziņu portālos pie komentāriem. Un tad kaut kas nesakrīt. Strādāt vajag maz, bet jēgpilni. Daudz strādā darbaholiķi un roboti. Starp citu, pīpētāji strādājot mazāk kā citi. Slaistās.

Tie kas slaistaas tiem darbs nepatiik un tiem kam darbs nepatiik rada attieciigu rezultaatu. Dalu rezultaatu var redzeet arii sheit...
Publicēts: 06.03.09 20:10
 citēt
Portreti:Kaut kāds tur līzings uni- kuni-...neatceros īsti ...
kunilīzings?
Publicēts: 07.03.09 00:48
 citēt
talavietis:... tā arī ir. Taisi cik labas gribi un vienalga atmetīs atpakaļ. Un trakākais, ka drazas ir pieražots tik daudz, ka pircējam piedāvā pirkt jau optom.. apmēram tā- par 200 euro vari nopirkt 200 jebkuras bildes un līdz ar to, jebkuru bildi viņi var savākt par īpaši lētu cenu.
Vienu vārdu sakot, cena krīt un stockus var aizmirst...

aga. es ar joka peec pameegjinaaju... visas 10 atmeta atpakalj. esot nefokusaa, sliktu gaismu un veel pie tam ar treidmaarkiem :)
a man bija iluuzijas, ka kaut ko tomeer jeedzu...
jaasaak laikam miilas dzeja rakstiit ... :)
Publicēts: 07.03.09 01:16
 citēt
rixweber : Pa pa , ta jau sjie tev atmeta atpakal kautkadus "Objektus" man cjomenei skukjim kurs Parize ikdiena uz skolu iedams deteljas mesveida bilde jau pietiekami gadus nekad neko VISPĀR nemeta atpakal bet kops kada laika sakusji mest atpakal tadus lielakus atpazistamu objektu fragmentus esot "Autortiesibu objekti" :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt