forum.gif
Paldies Anniram par trešo vietu ! :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Paldies Anniram par trešo vietu ! :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.09 14:22
 citēt
A Stereo ir baigi krutais taf-gajs.
Publicēts: 04.03.09 14:26
 citēt
saņemies stereo un netaisi scēnu
Publicēts: 04.03.09 14:27 labots
 citēt
????? Stereo - ar grauda nemaakuliigu taisiishanu esi sadirsis labu bildi www.fotoblog.lv... . Uztaisi normaali un ielikshu izcili. Jau teicu. Pie pakaljas man jebkaadi konkursi, sen jau nepiedalos. Man ar Tevi nav ne par ko jaasacenshas. Riikojos, kaa uzskatu par pareizu, ja nesaproti - tad nevaru paliidzeet

peec gadiem vareetu buut man deels - uzshautu pa dupsi, lai negrazhojies:face-monkey:
Publicēts: 04.03.09 14:29
 citēt
Stereo, nakamo niku liec nevis dolb(an)ii, bet gan iimo. piestaves labak.
Publicēts: 04.03.09 14:35
 citēt
iedod man kāds 1FL, lai varu izdzēst savu 'patīk' zem šī indivīda bildes.
Publicēts: 04.03.09 14:36 labots
 citēt
Dalbajobs sikais :face-grin::face-grin:, aizej mamai pasudzies :D :D:D:D
Publicēts: 04.03.09 14:38
 citēt
sasar - done.
Publicēts: 04.03.09 14:40
 citēt
Stereo:Es to bildi esmu pieteicis fotokonkursam un samaksājis naudiņu - kādēļ man tagad būtu viena Annira dēļ tagad jādzēš ārā un jāpārtaisa kaut kas kas Tev nepatīk ???

Gan jau ka dieviņš Tevi sodīs par šito izgājienu !( ja pats nesapratīsi ka esi kļūdijies un neizdzēsīsi savu "dzēst")

ja Tu NEREDZI, ka esi sadirsis - tad varbuut arii ir par veelu. Man nebuus zheel 10 fotorubljus ja uztaisiisi bildi normaali.
Publicēts: 04.03.09 14:55 labots
 citēt
davai. annir@inbox.lv

tikmeer paskaties sho itnurk.com... varbuut paliksi mieriigaaks - mosties, ne viss ir tik ljauni kaa sapnjos raadaas, ja arii tie ir erotiskti

un ja nepatiik mani apstraades elementi, tad taapeec bildes ir kritikai, lai Tu vareetu uz tiem noraadiit, parasti es censhos uzklausiit un padomaat - ir vai nav pa teemu
Publicēts: 04.03.09 14:57
 citēt
Stereo:
Annirs:davai. annir@inbox.lv

tikmeer paskaties sho itnurk.com... varbuut paliksi mieriigaaks - mosties, ne viss ir tik ljauni kaa sapnjos raadaas, ja arii tie ir erotiskti

Tev suutiit jpg vai raw ?
jpg. prieksh 900 px raw nekaadu milziigo lomu nespeelee
Publicēts: 04.03.09 15:07 labots
 citēt
Annirs:... tikmeer paskaties sho itnurk.com... ....

lietotājam "w1llm4st3r " krutais avatars! Riktīgi Mono gaumē, bet... ja tā padomā, tad velk jau uz stereo... ;)
Publicēts: 04.03.09 15:25 labots
 citēt
bloga lielaakais bljaaveejs :D

mozj kaadu konkursu vaij aptauju var uzcept? :face-monkey::face-devil-grin:
Publicēts: 04.03.09 15:35
 citēt
versatile:sasar - done.

tencinu, lieta darita
Publicēts: 04.03.09 15:42
 citēt
Stereo:man ar liekas ka tagad taa bilde ir galīgi garām ! :face-crying:

jo sasaram vairs nepatīk? :D
Publicēts: 04.03.09 15:47
 citēt
norchapersonigi:Annir ir jūtami pārcenties.
Stereo ir pārcenties. Viena cilvēka viedoklis vienmēr ir tikai viena cilvēka viedoklis.
Es arī pārcentos - biju spiests apskatīt veselus 2 kadrus. Par daudz pat nedēļai. :)

bet tas ir aciimredzams, ka ir veelme shii cilveeka viedoklim izpatikt, ja jau par vienu dzeest taads cepiens:face-glasses:
Publicēts: 04.03.09 15:49 labots
 citēt
normund - ar ko es paarcentos? ar savu viedokli?

es vareetu teikt - jaa - paarcentos, nezinaaju no KAA bilde taisiita. Varbuut Stereo pats vareetu origjinaalu ieposteet? Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi - un peec pasha dotajiem datiem skaidri redzams, ka gaismas bijis pietiekami... a originaalu ta neatsuutiiji, vai arii Tev no kameras nenaak aaraa exif dati?
Publicēts: 04.03.09 15:54
 citēt
a kur var redzēt Annira apstrādes rezultātu? :) māc ziņkāre, vai fonā būs saules akmens vai nē...

Annirs:Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi

Varbūt tāpēc viņš prasīja, vai nevajag aizsūtīt RAW failu, tam vismaz ekspozīcijas kompensāciju var bik piešaut i TĀDS grauds, kā žopā gaišinot nerastos...
Publicēts: 04.03.09 15:54
 citēt
Streo - Tev nav labi ar fgalvu, jei bogu..... pasaki man, KUR es teicu, ka SUUDS? Teicu, ka velk uz izcili - [x] Annirs@195.244.135.99 | 13:56 04.03.2009
grauds ir uzlikts tizli, piedod, citaadi es pat teiktu, ka velk uz izcili. jaapalasa fotoshopa tutooriaali

Izejmateriaals - jaa, piekriitu - suuds... bet bilde nee, vajag tikai pastraadaat ruupiigaak!
Publicēts: 04.03.09 15:56
 citēt
da patiik man bilde, tapec ari nobalsoju. Dzesu balsojumu delj shi idiotiska topika.
Publicēts: 04.03.09 15:56
 citēt
alvils:a kur var redzēt Annira apstrādes rezultātu? :) māc ziņkāre, vai fonā būs saules akmens vai nē...

Annirs:Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi

Varbūt tāpēc viņš prasīja, vai nevajag aizsūtīt RAW failu, tam vismaz ekspozīcijas kompensāciju var bik piešaut i TĀDS grauds, kā žopā gaišinot nerastos...

lai kaut ko es saktu taisiit, vajadzeetu gan raw, bet pie taada jpg - es shaubos... ka ekspoziicijas kompene ko glaabtu... nu bet jaa - tas jau olis... izskataas, ka fotografeets ar ziepjutrauku iso 1600 vismaz...
Publicēts: 04.03.09 16:01
 citēt
Stereo:
Annirs:normund - ar ko es paarcentos? ar savu viedokli?

es vareetu teikt - jaa - paarcentos, nezinaaju no KAA bilde taisiita. Varbuut Stereo pats vareetu origjinaalu ieposteet? Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi - un peec exif datiem skaidri edzams, ka gaismas bijis pietiekami...

Annir es bildes taisu no Rawa taapeec man +/- pie kājas cik pareizi noeksponēts - bet piekrītu ka šitā bilde nav īsti pareizi nobildēta !

nu redz Annir - tapēc jau es cepos ka cilvēki nezin kas zem tās bildes ir apakšā bet liek atzīmes un saka ka varēja jau labāk - tāpēc arī negribu likt uz kritiku !

Tagad būšu pateicīgs ja izdzēsīsi savu dzēst - varbūt vismaz līdz trijniekam aizvilkšu ! :face-angel:
Paartaisi - un aizvilksi. Bet arguments , ka fotografee raw lai buutu ekspoziicija pie kaajas - vot tas gan ir absurds, goda vaards... taa vareetu ieieties par dziivo anektdoti.
Un ja Tevi tik ljoti interesee atziimes, tad arii ar viduveejaam vai kritiskaam atziimeem var savaakt vairaak kaa patiik/dzeest.

Paarsauc topiku "Stereo ir pofig ekspoziicija" un es izdzeesiishu savu DZEEST.

AAMEN. es off
Publicēts: 04.03.09 16:13
 citēt
Nesien mani virsrakstaa - pats to pateici. taa kaa - labo un tas es dzeesiishu
Publicēts: 04.03.09 16:27
 citēt
pizģets! mono, Tu, kad bildē, arī skatu meklētājā kādreiz ieskaties, vai tikai izdzenā dāmiņas uz dullo saspaidi slēdzi un tad gadu mokies fotošopā?
Publicēts: 04.03.09 16:32
 citēt
ne viss ir tik ljauni, bet gaisma uz matiem un tumshaas plekjeenas ir neglaabjami pakaljaa.

kad paartaisiisi - ielikshu patiik. tagad - sorii - nepakam.:face-crying:
Publicēts: 04.03.09 16:33
 citēt
alvils:pizģets! mono, Tu, kad bildē, arī skatu meklētājā kādreiz ieskaties, vai tikai izdzenā dāmiņas uz dullo saspaidi slēdzi un tad gadu mokies fotošopā?

prieksh kam skatiities? vai ta kemera pati nemeklee ko bildeet? :face-crying:
Publicēts: 04.03.09 17:24
 citēt
Kā man patīk fotoblogs ar kārtējo riešanos :face-grin::face-grin::face-grin:!!!
Publicēts: 04.03.09 17:30
 citēt
ooo - kaadu cepienu esmu palaidusi garaam .. jaaiet paluuret pie bildes ar;-)))
Publicēts: 04.03.09 17:50
 citēt
akdievs kaadi jus te visi žultaini! :@
Publicēts: 04.03.09 17:53
 citēt
ironia:akdievs kaadi jus te visi žultaini! :@
kaadi mees visi ironiski :face-angel:
Publicēts: 04.03.09 18:03
 citēt
Annirs:
ironia:akdievs kaadi jus te visi žultaini! :@
kaadi mees visi ironiski :face-angel:

nee Annir jus esat žultaini! nedabujuši vai kompleksiani es nezinu, bet atverot topikus kur iedalas annir diemžēl neko citu nesajutu,ka pretigu atvemtu žulti.
Publicēts: 04.03.09 19:47
 citēt
Labi, ka man nav jāizjūt tas, kas ironia...
Publicēts: 04.03.09 20:27
 citēt
veicas dažiem :) katrā ziņā virtuāli šis izjūtas ir nepatīkamas. tet a tet ka zināms cilvēki ir citādāki
Publicēts: 04.03.09 20:38
 citēt
alvils:pizģets! mono, Tu, kad bildē, arī skatu meklētājā kādreiz ieskaties, vai tikai izdzenā dāmiņas uz dullo saspaidi slēdzi un tad gadu mokies fotošopā?

Šitam gan piekrītu! +++ :D
Publicēts: 05.03.09 12:27
 citēt
ironia:veicas dažiem :) katrā ziņā virtuāli šis izjūtas ir nepatīkamas. tet a tet ka zināms cilvēki ir citādāki

nu bet tak forshi. palasi - i diena izdevusies :D

noormaali - riktiigs beernudaarza liimenis... viss ir tik emocionaali un patiesi :)

stereo, ierakstu tevi pie saviem favoriitiem blogaa. fotograafs tu esi suudiigs, bet blogojies uz vella paraushanu. jautri.
Publicēts: 05.03.09 15:12
 citēt

Kur var saņemt balvu?
Publicēts: 05.03.09 15:18
 citēt
ka tavu māti! izrādās, ka Stereo ir meitene! :D :D :D
Publicēts: 05.03.09 15:18
 citēt
a es nenjirgaajos, tas ir mans unikaalais maakslinieciskais skatiijums :P
Publicēts: 05.03.09 15:59
 citēt
zhetons Elikam :face-grin: