????? Stereo - ar grauda nemaakuliigu taisiishanu esi sadirsis labu bildi www.fotoblog.lv... . Uztaisi normaali un ielikshu izcili. Jau teicu. Pie pakaljas man jebkaadi konkursi, sen jau nepiedalos. Man ar Tevi nav ne par ko jaasacenshas. Riikojos, kaa uzskatu par pareizu, ja nesaproti - tad nevaru paliidzeet
peec gadiem vareetu buut man deels - uzshautu pa dupsi, lai negrazhojies:face-monkey:
Stereo:Es to bildi esmu pieteicis fotokonkursam un samaksājis naudiņu - kādēļ man tagad būtu viena Annira dēļ tagad jādzēš ārā un jāpārtaisa kaut kas kas Tev nepatīk ???
Gan jau ka dieviņš Tevi sodīs par šito izgājienu !( ja pats nesapratīsi ka esi kļūdijies un neizdzēsīsi savu "dzēst")
ja Tu NEREDZI, ka esi sadirsis - tad varbuut arii ir par veelu. Man nebuus zheel 10 fotorubljus ja uztaisiisi bildi normaali.
tikmeer paskaties sho itnurk.com... varbuut paliksi mieriigaaks - mosties, ne viss ir tik ljauni kaa sapnjos raadaas, ja arii tie ir erotiskti
un ja nepatiik mani apstraades elementi, tad taapeec bildes ir kritikai, lai Tu vareetu uz tiem noraadiit, parasti es censhos uzklausiit un padomaat - ir vai nav pa teemu
norchapersonigi:Annir ir jūtami pārcenties. Stereo ir pārcenties. Viena cilvēka viedoklis vienmēr ir tikai viena cilvēka viedoklis. Es arī pārcentos - biju spiests apskatīt veselus 2 kadrus. Par daudz pat nedēļai.
bet tas ir aciimredzams, ka ir veelme shii cilveeka viedoklim izpatikt, ja jau par vienu dzeest taads cepiens
es vareetu teikt - jaa - paarcentos, nezinaaju no KAA bilde taisiita. Varbuut Stereo pats vareetu origjinaalu ieposteet? Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi - un peec pasha dotajiem datiem skaidri redzams, ka gaismas bijis pietiekami... a originaalu ta neatsuutiiji, vai arii Tev no kameras nenaak aaraa exif dati?
a kur var redzēt Annira apstrādes rezultātu? māc ziņkāre, vai fonā būs saules akmens vai nē...
Annirs:Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi
Varbūt tāpēc viņš prasīja, vai nevajag aizsūtīt RAW failu, tam vismaz ekspozīcijas kompensāciju var bik piešaut i TĀDS grauds, kā žopā gaišinot nerastos...
Streo - Tev nav labi ar fgalvu, jei bogu..... pasaki man, KUR es teicu, ka SUUDS? Teicu, ka velk uz izcili - [x] Annirs@195.244.135.99 | 13:56 04.03.2009 grauds ir uzlikts tizli, piedod, citaadi es pat teiktu, ka velk uz izcili. jaapalasa fotoshopa tutooriaali
Izejmateriaals - jaa, piekriitu - suuds... bet bilde nee, vajag tikai pastraadaat ruupiigaak!
alvils:a kur var redzēt Annira apstrādes rezultātu? māc ziņkāre, vai fonā būs saules akmens vai nē...
Annirs:Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi
Varbūt tāpēc viņš prasīja, vai nevajag aizsūtīt RAW failu, tam vismaz ekspozīcijas kompensāciju var bik piešaut i TĀDS grauds, kā žopā gaišinot nerastos...
lai kaut ko es saktu taisiit, vajadzeetu gan raw, bet pie taada jpg - es shaubos... ka ekspoziicijas kompene ko glaabtu... nu bet jaa - tas jau olis... izskataas, ka fotografeets ar ziepjutrauku iso 1600 vismaz...
Annirs:normund - ar ko es paarcentos? ar savu viedokli?
es vareetu teikt - jaa - paarcentos, nezinaaju no KAA bilde taisiita. Varbuut Stereo pats vareetu origjinaalu ieposteet? Es nesaprotu vienu lietu - kaapeec ir jaaiet studijaa kaut ko dariit, ja pat normaali nemaak noeksponeet bildi - un peec exif datiem skaidri edzams, ka gaismas bijis pietiekami...
Annir es bildes taisu no Rawa taapeec man +/- pie kājas cik pareizi noeksponēts - bet piekrītu ka šitā bilde nav īsti pareizi nobildēta !
nu redz Annir - tapēc jau es cepos ka cilvēki nezin kas zem tās bildes ir apakšā bet liek atzīmes un saka ka varēja jau labāk - tāpēc arī negribu likt uz kritiku !
Tagad būšu pateicīgs ja izdzēsīsi savu dzēst - varbūt vismaz līdz trijniekam aizvilkšu ! :face-angel:
Paartaisi - un aizvilksi. Bet arguments , ka fotografee raw lai buutu ekspoziicija pie kaajas - vot tas gan ir absurds, goda vaards... taa vareetu ieieties par dziivo anektdoti. Un ja Tevi tik ljoti interesee atziimes, tad arii ar viduveejaam vai kritiskaam atziimeem var savaakt vairaak kaa patiik/dzeest.
Paarsauc topiku "Stereo ir pofig ekspoziicija" un es izdzeesiishu savu DZEEST.
alvils:pizģets! mono, Tu, kad bildē, arī skatu meklētājā kādreiz ieskaties, vai tikai izdzenā dāmiņas uz dullo saspaidi slēdzi un tad gadu mokies fotošopā?
prieksh kam skatiities? vai ta kemera pati nemeklee ko bildeet?
nee Annir jus esat žultaini! nedabujuši vai kompleksiani es nezinu, bet atverot topikus kur iedalas annir diemžēl neko citu nesajutu,ka pretigu atvemtu žulti.
alvils:pizģets! mono, Tu, kad bildē, arī skatu meklētājā kādreiz ieskaties, vai tikai izdzenā dāmiņas uz dullo saspaidi slēdzi un tad gadu mokies fotošopā?