forum.gif
Wireless flash trigeri..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Wireless flash trigeri..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.09 16:58
 citēt
Vai ir kaut kāds vidusceļš starp Boweniem, Pocketwizardu un Lētajiem ebay trigeriem.

Priekš Canon sistēmas. ST-E2 īsti laikam neder, jo darbojas optiski. Vajadzētu kaut ko ar radio.
Publicēts: 04.03.09 16:59
 citēt
cactus der?
Publicēts: 04.03.09 18:48 labots
 citēt
nu bowens jau praktiski ir viduscels. viskrutakais laikam jaunie Pocket Wizard kas iet uz radio un uztur visu ETTL
Publicēts: 04.03.09 19:02
 citēt
Viduscelja DROSJAKAIS ir Elinchrom izstradajumi , labi un leti stabili un daznedazjadu veidu ari pribambasi visadi:)
www.foto-mueller.at...
Publicēts: 05.03.09 00:03
 citēt
sasar:cactus der?

ir man jau tas cactusveidīgais. nevar paļauties uz viņu...

Bet naudas bowenam īsti nav...
Publicēts: 05.03.09 00:04
 citēt
ugisio2:nu bowens jau praktiski ir viduscels. viskrutakais laikam jaunie Pocket Wizard kas iet uz radio un uztur visu ETTL

a ko tu izmanto? izmantoji no sākuma..., jo kaut kur kad skatījos bildēs tad nu nebija tev visi boweni un pocketwizardi...
Publicēts: 05.03.09 00:19
 citēt
nedaudz offtopic... guuglējot uzrakos šim.. www.pocketwizard.com...

ne pa kabatai, bet interesanti
Publicēts: 05.03.09 08:53
 citēt
Billy:
ugisio2:nu bowens jau praktiski ir viduscels. viskrutakais laikam jaunie Pocket Wizard kas iet uz radio un uztur visu ETTL

a ko tu izmanto? izmantoji no sākuma..., jo kaut kur kad skatījos bildēs tad nu nebija tev visi boweni un pocketwizardi...

agraak bija Quantum radio slave 4i
Vienigie minusi, ka dizains biku neerts, kaa ari uztverejs un raiditajs ir atseviski un nav kombinejami. Intensivi lietoju 4 gadus un pardevu.
tagad izmantoju Pocket Wizard Plus II...bet laaga nesanaak pielietot..,kaut kaa esmu atgaajis no fochesanas
Publicēts: 05.03.09 09:27
 citēt
šie jau nav diži lētāki par pocketwizardu! :D
Publicēts: 05.03.09 10:33
 citēt

Būs jāpasūta patestēt! :)
Publicēts: 05.03.09 10:34
 citēt
Man ir korejiešu, raidītājs ar uztvērēju izmaksā 75 Ls. Var lietot gan studijā uz 220 V ar adapteri, gan ar bačām.
Publicēts: 05.03.09 10:44
 citēt
My Slave - Quick [100 Tx ] , korejiešu, arī strādā - 10 kanāli, 50m. nu tie metri gan vēl nav pārbaudīti..................
Publicēts: 05.03.09 11:48 labots
 citēt
es ieteiktu tieši Bowens, jo viņiem man baigi patīk tas, ka nav atsevišķa raidītāja un uztvērēja, tie ir apvienoti vienā korpusā. Un arī šancē uzticami. Aizņem maz vietas
Publicēts: 05.03.09 12:56
 citēt
NilsS:es ieteiktu tieši Bowens, jo viņiem man baigi patīk tas, ka nav atsevišķa raidītāja un uztvērēja, tie ir apvienoti vienā korpusā. Un arī šancē uzticami. Aizņem maz vietas

a kā Bowenus ar Hot shoe savienot?
Publicēts: 05.03.09 13:35
 citēt
Billy:
NilsS:es ieteiktu tieši Bowens, jo viņiem man baigi patīk tas, ka nav atsevišķa raidītāja un uztvērēja, tie ir apvienoti vienā korpusā. Un arī šancē uzticami. Aizņem maz vietas

a kā Bowenus ar Hot shoe savienot?

ir izejas pat divu veidu štekeriem
Publicēts: 05.03.09 13:41
 citēt
reāli tikai ar sync vadu ja?
Publicēts: 05.03.09 13:43
 citēt
driiz paardoshu savus bowens trigerus. man kadi 6 ir. paarieshu uz pockedwizardiem.
Publicēts: 05.03.09 13:54
 citēt
andre:driiz paardoshu savus bowens trigerus. man kadi 6 ir. paarieshu uz pockedwizardiem.

motivācija ?
Publicēts: 05.03.09 14:11
 citēt
Billy:reāli tikai ar sync vadu ja?
Billy:reāli tikai ar sync vadu ja?
ja EX 580, tad adapters Hot shoe + vadiņš uz uztvērēju[ parast ir komplektā ], ja EX 580II, tad adapteri nevajag, sinhronizācijas vada iebakstāmais ir jau zibspuldzē
Publicēts: 05.03.09 15:42
 citēt
Nevelos taisit jaunu topiku, bet ari par triggeriem: kada varetu but vaina, ja nesinhronizejas, sledzis 1/25 viss kartiba, tikko bik vairak ta viena kkur bik aizsnauzas un izgaismo bik velak, ka jau ir par velu! kur ir problema?:face-monkey:
Publicēts: 05.03.09 15:49
 citēt
Sedlins:Nevelos taisit jaunu topiku, bet ari par triggeriem: kada varetu but vaina, ja nesinhronizejas, sledzis 1/25 viss kartiba, tikko bik vairak ta viena kkur bik aizsnauzas un izgaismo bik velak, ka jau ir par velu! kur ir problema?:face-monkey:

trigerim ir delays... man tā bija ar pirmo ķīnieti.
Publicēts: 05.03.09 15:52
 citēt
Man tie ari ir kiniesi! vienigais variants dros vien ir izmest vienu no viniem... ?
Publicēts: 05.03.09 16:09
 citēt
kādreiz jau 1/25, vai 1/30 bija norma, neko, veči bildēja
Publicēts: 05.03.09 17:31
 citēt
es arī pa reizei lietoju lētos ķīniešu trigerus, bet nu tad laikam man baigi noveicies, jo neesmu manījis problemas pie 1/125 - 1/160 (ātrak neesmu provējis). Tas ka zvanot mobilajam šie nozibsnī, tas jau cits stāsts :D
Publicēts: 05.03.09 17:35 labots
 citēt
man atkal nezibsnii lieki! meginaju pie mikrenes, pie mobila ar vel kko, un nezibsni lieki! bet vakar atklaju, ka nesinhronizejas...
vienam ir kkada laika nobide... abi nostrada, bet... :( Tikko pameginaju, samainiju uztverejus vietam, bet vienalga nenostrada Sigma, tatad ar triggeriem viss ir... ta ari nesaprotu, kur ir problema... varbut kads zinosaaks var pateikt?
Publicēts: 05.03.09 19:22
 citēt
a tev vinji paredzēti tai sigmai?
Publicēts: 05.03.09 19:41
 citēt
Taga viss strada ari pie 1/200s manuprat pie vainas bija Sigmas palaidejs kas darbojas uz zibsni (vinam tas pats rezims, kad strada no centrala kontakta), aizlimeju ciet un vis strada... Bet kadel ta nesaprotu!
Publicēts: 07.03.09 04:10
 citēt
Es ieteiktu Elinchrom. Ar viniem labums tads ka mazaki par PW un var gaismas sadalit pa grupam - zibinat atseviskas galvas kad gribas (nav jaiet un jasledz ara tie PW).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):