ja godiigi, varbuut arii nepis, bet man liekas, ka tieshi Tu esi, tas, kas te paarspiilee ar bloga uztveri. nekaa personiiga, vienkaarshi taads iespaids palicis ar to visu bljaushanu par pliknju balsoshanu/nebalsoshanu un foruma teemaam un taa, jo par katru zemaaku veerteejumu no Tevis viss forums skan
..nee nee, var jau turpinaat, par kaut ko tach ir jaarunaa
muuzham neaizmirsiisu kaa lasiiju sporta pedagogijas akadeemijas pasniedzeeja DOKTORA disertaaciju kur shis 150 lpp. paskaidroja - jo vairaak handbolists trenneejaas, jo labaaki rezultaati
jumta aizbraucināšana jau būtu par prasīto tēmu, B E T iebraukt tajā tēmā nav tik vienkārši, vajag dabas dotumus + vēlēšanos, kura ne visiem ir. ar muti braucina, bet praktiski nebraucina
ironia:man te organizāciju pētījumi jāveic.. FB tak ir organizācija? http://www.fotoblog.lv/blog/3442/
FB ir prototips mūsu mīļai Latvijai. Analogija(rīcība, rezultātos, uzvedībā, vēlmēs...) ir gandrīz 1x1 (99,9%) - sākot ar valdību (adm.), beidzot ar masturaarbaiteriem (tautu)... ir m.medijas (Lunis, Portreti, Densiga, dzeldenais FDurnis un citi "spameri"), ir ministru kabinets.........., ir muita......, ir 'izglitojošas" skolas......., ir mediķi (dakteri)... un t/t un tā tālāk - variet turpināt paši...
Ja ar graamatu neiekljausies "Lata romānos", tad no biznesa plaana viedoklja taa lemta neveiksmei... ja nu vieniigi esi kaada graamatu filantrope vai APSL (ja esi lasiijusi Eko, tad buutu jaazin, kas tas i)
es kautkur dzirdēju vārdu biznes? nesmīdini! lata romāns, Tavai zināšanai arī ir biznesa plānos iekļauts peļnas avots. tādas grāmatas pirmkārt neviens netirgo, otrkārt neviens nepērk, ja nu vienīgi aiz intereses sameklēt savu vārdu tajā. tagad modē ir prezentgrāmatiņas.