forum.gif
Cokin P sērijas adapteris uz 77mm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Cokin P sērijas adapteris uz 77mm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.09 19:34
 citēt
Sveiki!
Ir radusies ļoti liela nepieciešamība pēc Cokin P sistēmas adaptera uz 77 milimetriem. Visi filtri un pats turētājs jau ir pasūtīti, bet pašas pārejas uz 77 mm pašlaik nekur nav. Sola, ka būs kuru katru dienu (iekš eris.lv), bet pašlaik nav un nekādas garantijas par kādu konkrētu datumu nedod. Kāpēc man tas tagad iedegās un kāpēc nevaru to laiku pagaidīt - pēc nedēļas braucu ceļojumā un tur man tie filtri noderētu...
Tāpēc, ja kādam ir lietošanā šī konkrētā pāreja (P sistēmas uz 77 mm) un pašlaik netiek īpaši nodarbināta, varētu man pārdot par 10 Ls (vairāk kā 2x dārgāk nekā veikalā) un pēc pāris dienām vai nedēļas to iegādātos vietā...
Ja ir kāds piedāvājums - lūdzu sūtat ziņu uz aviofoto (pie) aviofoto.lv
Rītdien (piektdien) labprāt Rīgas robežās aizbrauktu pakaļ.
Paldies par uzmanību!
Jorsh
P.S. Ir interese arī par Cokin P sērijas ND4 filtru. Ja ir kas piedāvājams - lūdzu uz to pašu mailu...
Publicēts: 04.03.09 22:23
 citēt
palūri Olimpā[ lielveikalā ] fudžī veikaliņā ~ 5Ls, par 77mm nezinu, bet 67mm bija
Publicēts: 04.03.09 22:28
 citēt
ND vai ND gradient?
Publicēts: 05.03.09 07:12
 citēt
Olimpijā skatījos - nav. Tas pats Eris.lv vien ir, tik filiāle.
Vienkārši ND.
Publicēts: 05.03.09 08:14
 citēt
Jorsh:Olimpijā skatījos - nav. Tas pats Eris.lv vien ir, tik filiāle.
Vienkārši ND.
es apmēram pirms mēneša ņēmu, tad sistēmas it kā bija, bet ar filtru izvēli ne visai, solija , ka marta sākumā būs pievedums
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):