Heh, ko tik neatrod, kad paraknjaajas pa internetu ..... Atradu savu bildi, bet nu neko nevar saprast, ko shamie tur sarakstiijushi ;-((((( li8oxoos.blogspot.com...
darvins, elementaari - mekleeju info par sevi Tukuma maajas lapaas (bija jaabuut) un ar Tukuma lapaam netiku galaa. Uzliku googlee vaardu/uzvaardu un samekleeju tur , BET .... ieraudziiju veel visaadus briinumus, kaa piemeeram savas bildes 2 sveshaas lapaas (uz niku nemaz nemekleeju, ar kuru es parsvaraa esmu inetaa)
FOTOdurnis, ko tad es vinjame smu parkaapusi!?!?!? Es tachu pilniigi kluseeju pie vinja bildeem/sliktas atziimes nelieku un uz pirtiim neeju gaisu jaukt;-p;-)))
dansiga:Heh, ko tik neatrod, kad paraknjaajas pa internetu ..... Atradu savu bildi, bet nu neko nevar saprast, ko shamie tur sarakstiijushi ;-((((( [url=http://li8oxoos.blogspot.com/2008/10/blog-post_09.html
Dansiga[/url] aizmirsu Tev pateikt, paziņa gan neiztulkoja kas tieši rakstīts zem Tavas bildes, tikai uzrakstīja, ka tas esot kāda filozofa teiciens...