bāc kapēc es vienmēr visu uzzinu pēdējā brīdī......... Tagad esmu tādā kā strupceļa ar domu gribu iet.... bet nezinu vai buushu speejiiga.... Taa kaa esmu neliela auguma un neaizņemšu daudz vietas... tad varat mani pielikt pie rezerveem......,,,, jo ja tomeer sanaaks atnaakt ..... tad buushu kopaa ar tomaatu sulu.....
bāc kapēc es vienmēr visu uzzinu pēdējā brīdī......... Tagad esmu tādā kā strupceļa ar domu gribu iet.... bet nezinu vai buushu speejiiga.... Taa kaa esmu neliela auguma un neaizņemšu daudz vietas... tad varat mani pielikt pie rezerveem......,,,, jo ja tomeer sanaaks atnaakt ..... tad buushu kopaa ar tomaatu sulu.....
Piedod, ka personīgi neuzaicināju...šoreiz admini paši netiek , un tādēļ pirmā lapa ar sarkano krāsu bija liegta...bet tu esi viena no fotoblogistēm, kuru es labprāt gaidīšu un nākošreiz būs personīgais ielūgums. Lai arī kādas ir nesaskaņas, es labprāt redzētu pasākumā sundew pāri.
Līdzi, ja ir iespēja, dažādos datu nesējos, ņemt foto un stāstiņu, kā foto radies. ATGĀDINU Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865