Lielu daļu tehnikas esmu iepircies Jaunzēlandē. Vismaz japāņu tehnika arī nāk viņiem no Japānas un viņiem visiem ir 1 gadu garantija. Canonam 5 D arī ir beigusies garantija, bet pirmais, ko cilvēki parasti maina ir slēdzis, apmēram pie 100 000 kadriem. Tā kā man ir nobildēta tikai desmitā daļa var vēl bildēt un bildēt. Patreiz viņu vispār vairs nelietoju, jo esmu pārdevis visus objektīvus, kas viņam bija sapirkti.
Labprāt iegādātos 5D mar2 par 1200ls.. Esi draugs, parādi kur. Eiropā Mark2 ir deficīts. Ražotāji nespēj apgādāt patērētājus ar šīm kamerām. Ja kāds solās tev piegādāt par šādu cenu, zin, ka tas ir būlšits.
Labprāt iegādātos 5D mar2 par 1200ls.. Esi draugs, parādi kur. Eiropā Mark2 ir deficīts. Ražotāji nespēj apgādāt patērētājus ar šīm kamerām. Ja kāds solās tev piegādāt par šādu cenu, zin, ka tas ir būlšits.
Pārbaudīju, toč tirgotājs, pie kura regulāri pērku, to tirgo pa 1380 Ls bez pvn. Būšu kļūdījies
Tas ir jaunam aparātam Pie pašreizējas situācijas 500 Ls ir griesti... es savu arī pārdodu, jauns slēdzis un neviens pat naf interesējies
Es Tavu piedāvājumu kaut kā biju palaidis garām. Iespējams, ka tādēļ, ka tika melsts par to, ka pirtī lietots. Un tas var nozīmēt arī citu daļu, teiksim, plašu koroziju vai pelēšanu. Bet varbūt, ka velti baiļojos. No vēl vienas puses- tas neattiecas uz konkrēto kameru, bet modeli- šis ir vecs modelis un salīdzinot ar jauno paaudzi, tiem nav divas jaukas lietas- Highlite tone priority un AF microadjustment. Menu sistēma ar nav tik ērta. Displejs mazāks, aparāts ievērojami lēns, ja ieliek lielu atmiņas karti, teiksim 16 Gb. Jāaprobežojas ar 8Gb, vai jāapgreido firmvare, kas noved pie liela kameras gausuma. To zinu no savas pieredzes, jo man ir gan šādas, gan tādas kameras. Pēc 5D apgreidošanas biju pārsteigts, cik tas palicis lēns.
skatos uz tevi (nikbildē), un domāju, diez vai tu māki labāk apieties ar tehniku par mani, vai tikai kārtējie skaļie vārdi ... bet par to veco modeli??? neesu nekur lasījis, ka canon 5D būtu divi varianti , vai arī tu raksti atšķirību 5D un 5D M2... saprast nevar. Precizē.
Muļkīgi lietot salidzini.lv cenas noteikšanai. Laikam jūs tik bieži neiepērkaties interneta veikalos. Reāli var dabūt 5D mk2 par kādiem 1750 LVL ar visiem nodokļiem un papīriem. Sūtot no arzemēm varbūt ka vēl lētāk var dabūt. Vēlāk būs dārgāk.
Skatos, nedaudz jau ir nokritušās cenas Canon 5 D. Vidējā cena lietotiem bija 700 Ls. Nav viņš bijis pirtī ne sists, ne kritis zemē un lietainā laikā arī neesmu ne reizi vilcis ārā.
Runājot par cenu ir divi varianti 1.fandango, kad jaf ir ar ko bildēt un lēnām bez steigas piemeklē 3-šo, 2. kad ir viena, un tā ir jāpārdod, lai nopirktu jaunu... un tev neviens nepērkpar tevis nosaukto cenu
Esmu ievērojis, ka caurmērā lietotiem fotoaparātiem reālā cena ir ap 1/3 no sākuma vērtības. Mazliet ietekmē komplektācija un nolietojums. Gan jau kāds skaļi iebildīs, taču es runāju par kopējo tendenci.
Tā ka Haiduka minētie 500 LS tiešām ir diezgan pareiza, pa manam
NilsS:Esmu ievērojis, ka caurmērā lietotiem fotoaparātiem reālā cena ir ap 1/3 no sākuma vērtības. Mazliet ietekmē komplektācija un nolietojums. Gan jau kāds skaļi iebildīs, taču es runāju par kopējo tendenci.
Vajadzēja pieminēt, ka digitālajiem amatieru Citiem ir savādāk
fandango:Nu jā, bet nav jau tā nekāda bezcerīgā situācija, jo 5D ir laba kamera. lai nenosistu cenu, it kā nebūtu man pieklājīgi jautāt tieši šeit, par cik Tu savu, ar jauno slēdzi pārdod. Un par to pirts faktoru es jautāju, nevis, lai ecētos, bet gaidot paziņojumu, ka ne jau lāvas telpā esi aparātu nesis. Vai tieši otrādi, esi nesis. Starp citu, pēc apmēram cik kadriem Tavam, Haiduk, tas slēdzis tika mainīts?
Precīzi, kā rakstīts garantijā (-78 kadri ) 100000 , bet varbūt , ka sameloju daudzumu, jo kad aiznesu uz garantiju, tur pielika un nolasīja, un nosmējās, ka ļoti precīzi, trūkstot tikai minētā daudzuma Bet pārdošana un pirkšana vienmēr ir laimes spēle Palaimējās un dabuju patestēt 2marku, nu ir jaf laps!!!, bet ne tik laps, lai par katru cenu mainītu savu 5D uz 2 marku. 2marks, tāpat 5D neklausa un paši neiet šedervus bildēt
ja es gribētu otro (vai trešo, vai ceturto) kameru, tad visdrīzāk es gribētu, lai viņa visas ir vienādas, respektīvi, tākā man ir D300, tad otrai un trešajai arī vajadzētu būt D300. nav runa par uzstādījumu un izmēra atšķirību, bet par sensora. manuprāt ir ļoti būtiski, pie kāda sensora pierod un ar kādu rezultātu attiecīgi rēķinās. līdz ar to diez gan dīvains variants ņemt pie IImarka klāt 1000D. bet varbūt tas bija tikai kā joks (man grūts rīts, sarkasmu un ironiju nespēju filtrēt).
fandango:Protams, ka ne. Turklāt esmu ievērojis, ka vairāk kadrus uzņemu ar mazo matricu, ar lielo vairāk jādomā par asuma dziļumu, kadrs lielāks, jāskatās pa malām, lai kas lieks neienāk iekšā. Līdz ar to process ievērojami lēnāks. Tie asuma sensori arī ir tālāk no malām, rezultātā reportāžām mazās matricas kameras pat labākas.
AF sensoru izvietojums 5D tik tiešām ir neērts. Ja tas ir svarīgs un vajag lielu matricu, tad jāņem kāds no markiem
NilsS:Esmu ievērojis, ka caurmērā lietotiem fotoaparātiem reālā cena ir ap 1/3 no sākuma vērtības. Mazliet ietekmē komplektācija un nolietojums. Gan jau kāds skaļi iebildīs, taču es runāju par kopējo tendenci.
Vajadzēja pieminēt, ka digitālajiem amatieru Citiem ir savādāk
kā tad, lietoti Canon filminieku velk uz 1/10 no vērtības šodien
fandango:500s nav trešdaļa, bet puse.. Un 5D ir pusprofesionālā, tāpēc cena ir puscena.
nu nē, jauns 5D kad parādījās, maksāja tos pašus 1500 aptuveni, ja ne vairāk
Tā jau apmēram bija, kad es pirku Canon 5 D Jaunzēlandē, maksāja viņš 5000 $ (ja kurss bija 1 pret 0,35 latos sanāk 1750 Ls) . Kad pēdējo reizi biju Jaunzēlandē 2008.gada novembrī, bija veikalos nopērkams 5 D mark II par 4500 $ (novembrī kurss bija 1 pret 0,32 ,tad sanāk 1440 Ls) Jocīgi, ka vienā un tajā pašā veikalā vecais Canon bija dārgāks kā tagad jaunais mark II.
nikontos:Ja so diskusiju rezultata cena nokritas lidz 480 ls dodiet zinu! varu maksat skaidra, tiksanas Rigaa
Diskusiju rezultātā cenas nekrītās, bet nostabilizējās Tātad 699 Ls skaidrā nudā, vai 840 Ls piedzērušā naudā !!!! (parskaitījums juridiskām personām) ... bet kad būšu savu netīšām jūrā saslapinājis, tad par 480 bez domāašanas ,