Domāju, ka daudziem šeit bieži rodas jautājums, vai Haralds pīpē marihuānu. Es domāju, ka jā, bet gribu dzirdēt paša "vaininieka" atbildi. :face-angel:
štrunts par marihuānu, bet nesen viņš 'ticis žurnālā, ar bildēm un dz. aprakstu, vajadzētu tā kā prasties un uzstāties, kādu pirti vai sarīkot.............
atbilde full_clip un visiem, kurus tas arī interesē. īsā atbide - NĒ. garā atbilde - esmu uzpīpojis dažas reizes Rīgā un dažas Kopenhāgenā. cik Rīgā, tik pieredze sekojoša - tiek apgalvots, ka ir 2 zāles - tā sūdīgā pārdošanai un tā labā priekš pašiem. vienmēr tiek apgalvots, ka SHITā ir labā. un vienmēr izrādās tā sūdīgā esam.
negatIvs:bet nesen viņš 'ticis žurnālā.............
paldies par pamanīšanu, tuvu ne pirmā reize, bet tik liela bilde ar mani kā mani, ne reklāmai, par provi, gan 1X. tur dažas neveiklības un neprecizitātes ieviesušās, bet kolaidara.
H. pamanīju nejauši, parasti to žurnālu neskatos, frizētavā................................................................es jau arī nedaudz TAJĀ gaisotnē pamaisījos, kas beidzās ar kriminālatbildību, labi vēl, ka vieglā formā..........
haralds:atbilde full_clip un visiem, kurus tas arī interesē. īsā atbide - NĒ. garā atbilde - esmu uzpīpojis dažas reizes Rīgā un dažas Kopenhāgenā. cik Rīgā, tik pieredze sekojoša - tiek apgalvots, ka ir 2 zāles - tā sūdīgā pārdošanai un tā labā priekš pašiem. vienmēr tiek apgalvots, ka SHITā ir labā. un vienmēr izrādās tā sūdīgā esam.
Nu Rīgā jau nemaz labu nevar izaudzināt. Bet vai tad tā i Harald, ka nemaz negaršo, ko?
negatIvs:... es jau arī nedaudz TAJĀ gaisotnē pamaisījos, kas beidzās ar kriminālatbildību ...
es īstenībā necik ne. ja nu par mutes palaišanu padumjās okupācijas laikā būtu varējis gadus dabūt. paveicās, nedabūju. viens frends gan dabūja par slapju lietu sēdēt, bet tas bija nevezons. gan zināmā mērā likumsakarīgs.
foreman:Nu Rīgā jau nemaz labu nevar izaudzināt. Bet vai tad tā i Harald, ka nemaz negaršo, ko?
gan jau (arī) ved. pieredze maza - ej nu sazini, vai vairāk no zāles atkarājas, vai no tā, kāds fīlings. nu, Kopītī tas tā normaļoks - relaksējamies un iecienā, neko tā sev garšoja, a te meklēt pie aizdomīgiem pilsoņiem - nu i nafig. nav takš Amsterdama, kur zolīdi bāriņā pie Leidenplein laukuma starp policijas iecirkni, hard rock cafe un pideru bāru var nopirkt.
nu ja. ja kas, man domāt, pie zāles ibioloģiska pieraduma necik nav. probļems ir iekš tam, ka ne-1 jau nesāk ar heroīnu pa rorēm no rīta un ar kokaīnu vakarā. sāk jau ar ko vieglāku - ne katrs jau pāriet pie kā smagāka, bet.
harald, ko taisnojies? es ar .... za kompanjiju meegjinaaju piipet .... tad kad man iespeida rokaa ... da TFU!!!!!! pec pedeejaas sliktaas zaaliites, kas man nedeleju bija slikti .. es pateicu - es labaak polshu izdzershu nekaa piipeshu zaliit - NEKAD muuzha avairs!!!!
da ne taisnojos, ne ir par ko. es takš netaisu komunaļņika virtuvē no efedrīna hidrogenhlorīda efedrīna acetātu ar etiķskābes anhidrīdu un ar acetonu. un nešņaucu kokaīnu kā piļesoss. marku a tikai apskatījis esmu. bet ja man māsiņa poliklīnikā jautā, ar ko esmu slimojis, tad gan es uzreiz kā no grāmatas - hipertonija, šozofrenija, narkomānija un dažādas seksuālas nenormālības!
full_clip:Domāju, ka daudziem šeit bieži rodas jautājums, vai Haralds pīpē marihuānu. Es domāju, ka jā, bet gribu dzirdēt paša "vaininieka" atbildi. :face-angel:
Noteikti doma sekojoša - ja JĀ - tad lūgs padomu , prasīs lai padalās pieredzē , laikam trūkst ja NĒ - nu tad piedod , būs jāmeklē kāds cits padomdevējs
:face-plain: TnXs. jā, man ar to narkomātismu vēl rekas - kad Podnieks taisīja "Vai viegli būt jaunam?" viens no filmas jauniešiem bija Igors Linga, kurš tobrīd filmēra bojeviku. ar kameru apgājāmies mēs ar Viesturu, Igors jau no tehnikas neko nejēdz. nu un tagad Igors filmēs epizodi ar narkomātu, bet pa to burzmu aizmirsis kādu aktieri sarunāt. ka viņš viltīgi izdomāja, ka tā viņam lielākas šances mani pierunāt, nostādot situācija, kurā DD&m, ja neparakstos uz rolli, neticu. protams, bija arī špricei adatu aizmirsis. esmu špricējis 5 cilvēkiem un 2 lopiņiem - 1 no cilvēkiem un abi lopiņi pagalam (gan ne dēļ manas špricēšanas) tak neesmu vēnā špricējis, takš ja kino, būtu jau provējis, tak nav tās adatas. nošmaucos, bet visi, kas skatīja bojeviku, teicās redzējuši, ka adata iedurta. nu, dokumentālā filmā citēta aktierfilma - sarežģīti. mani zināmā mērā piemeklēja Pītera Lorres liktenis pēc Friča Langa filmas "M" - vecenes tramvajā viņu par to, ka slepkava, gandrīz beigtu nobakstīja ar zumpīšiem.