Ir probza,ar fotozhopu CS2 nevaru atvērt nikona RAW(nef) failus.Esm izmēģinājis ntās pamācības un visādu citādu shitu,never un viss! CSnjiks kaut ari krakots,straadaa labi,iet update utt.Picasa ver,viewNX arii ver valjaa tik fotozhops rāda fakučus un visādīgi citādīgi ne-izdarās.
Mnjā... Skaidrs,es savu CS2 varu noraut podā.Ballīte beigusies,jāiet meklēt tīru cs4. Pēdējā cs4 instalēšana man beidzās ar kaucošu Kaspersky un format C,a ja nav lieks pustauzends ar Ls par original var aizmirst.
manam nikonam captureNX naaca iidz komplaektaa ... nekas nebija jaazog!!! UN ..... ja net aisos taisiit " maaxlu" photoshopaa .. tad man pilniigi pietiek ar capture un pat ljoti patik!
ar viewNX var pāskatīt D90 rawus, ja gribi ko nopietnu darīt - export 16 bitt TIFF un aidā! citādi ekonomiskā legāā versija 1. captureNX2 vai 2. Laitrūms vai 3. DxO Labs (jaunā versija D90 ver pa taisno, laba, ērta, ja ir objektīvi no atbalstītā saraksta vispār kūl - 150 eiras)
+ PS Elements, ja ir vajadzība strādāt ar slāņiem un maskām
soms:ar viewNX var pāskatīt D90 rawus, ja gribi ko nopietnu darīt - export 16 bitt TIFF un aidā! citādi ekonomiskā legāā versija 1. captureNX2 vai 2. Laitrūms vai 3. DxO Labs (jaunā versija D90 ver pa taisno, laba, ērta, ja ir objektīvi no atbalstītā saraksta vispār kūl - 150 eiras)
+ PS Elements, ja ir vajadzība strādāt ar slāņiem un maskām
Vēl jau arī Capture One 4.0 nav neko dārgs - jebkurā gadījumā ir stingri lētāks par Laitrūmu