forum.gif
Luņa pasaciņas :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Luņa pasaciņas :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.03.09 17:48 labots
 citēt
Man te blakus sēž viens no pazīstamākajiem latvijas jaunajiem TV operatoriem, kurš piedalās praktiski visos lielākajos TV šovu un filmu projektos un tagad ņirdz par Luņa MEGA TEKSTIEM par visām tām "milzu slepenajām organizācijām"; "slepenajām Latgales fotostudijām, kurās ar lidmašīnām pieved jaunus autiņus no Vācijas, tīri tā, nofotogrāfēšanai kopā ar Madonnu un Eltonu Džonu" un tamlīdzīgiem stāstiņiem...

Kā jūs domājiet, vai Lunis arī lidojošos šķīvīšus un inoplaņeķaņus ir fočējis pēc valsts superslepeno ("par kuru eksistenci nezin pat ministru galva") organizāciju pasūtījuma?

Bučas! :) :face-kiss:
Publicēts: 07.03.09 17:54
 citēt
jaunais pret veco, vai ta kaadu labu vaardu teiks :D
kas tad sunim asti cels ja ne pats :)

vajag veel kaadus latvieshu sakaamvaardus?

paraadi man kaadu, par kuru nenjirdz...

kas ir shis paziistamais operaators? man nupat viens no slavenaakajiem klipu taisiitaajiem riktiigi ienjirdza par LNT operaatoru skolu... and so what?
Publicēts: 07.03.09 17:58 labots
 citēt
Es tādā kontekstā, ka Lunis tur kaut kur zemāk tikko atkal bija uzdrukājis kaut ko par "milzu TV pasūtījumiem, diezgan slepeniem no slepenām organizācijām, protams, ārzemju...tepat, Dreiliņos, par miljoniem, Lunis tikai dod padomus un saņem par to milzu naudu..."

Un tādā garā...

Nu vot, operators, kurš visu laiku strādā LNT un TV5 par tādu fotogrāfu Luni (Rihardu) ne ausu galā nav dzirdējis...
Publicēts: 07.03.09 18:30 labots
 citēt
Ja TV5 es vel varetu kadu atcereties LNT ir vietējais TV kanāls tas man ar neko neizsaka:):) Par "Latgales TV studijām" un "Plavniekiem" tas ir tavs folklorss :):)Ar TV pasūtijumiem kāds man sakars , man venkarsji labi čomi ir labi operātori kuri strada starptautiskās kompānijās arī Latvijā :):)
Publicēts: 07.03.09 18:34
 citēt
Portreti:Nu vot, operators, kurš visu laiku strādā LNT un TV5 par tādu fotogrāfu Luni (Rihardu) ne ausu galā nav dzirdējis...
a par mani? pieļauju, ka varētu būt dzirdējis - gan ne, piem. tādēļ, ka +/- 1981. gadā dabūju balvu par labāko operatora darbu un aizmirsu kurā gadā balvu par labāko dokumentālo filmu Baltijas Kara apgabalā, bet tādēļ, ka man ikdienas sausās maizes darbs LNT mājā Elijas ielā.
Publicēts: 07.03.09 19:19
 citēt
haralds : Tu Ēlijas ielā sēdi , es bij iedomājies ka Vecrīgā:)
Publicēts: 07.03.09 20:01
 citēt
kinooperātori atkal ņirdz par visiem TV operātoriem :face-grin:

režisori gan neņirdz - tie raud

tā te iet :face-grin:
Publicēts: 07.03.09 20:04
 citēt
Lunis:Ja TV5 es vel varetu kadu atcereties LNT ir vietējais TV kanāls tas man ar neko neizsaka:):) Par "Latgales TV studijām" un "Plavniekiem" tas ir tavs folklorss :):)Ar TV pasūtijumiem kāds man sakars , man venkarsji labi čomi ir labi operātori kuri strada starptautiskās kompānijās arī Latvijā :):)

Luni, vai ta nejūti ka kartējās tautieša sird emocijas laužās uz āru , pavasara krīze, xronisks vitamīnu, sieviešu un citi vielu trūkums oranizmā, bļin ieņirdziens, tā vien gribās teikt - cik labi ka man ir tikai1/8 daļa no latvja asinīm , nestādos priekšā kāds es būtu ja butu 100%.:face-grin::face-grin::face-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 07.03.09 20:09 labots
 citēt
Klau, ta kā ar tiem šķīvīšiem, lidojošajiem? Esi fočējis?
Publicēts: 07.03.09 20:18
 citēt
P.S. Patiesībā jāsaka, ka Lunis laikam tāds lāga čoms ir, ja iztur mierīgi visādas šitādas manas uz zoba pavilkšanas...:)

Bučas!:)

P.P.S. Tomēr KĀDREIZ vienu (mazu- 0,3 mpix) bildīti no tās Latgales studijas gan uz privāto man atsūti, ja! :)

:face-kiss:
Publicēts: 07.03.09 20:19
 citēt
Lunis:haralds : Tu Ēlijas ielā sēdi, es bij iedomājies ka Vecrīgā:)
vecrīgā sen, kad Kaķu mājas studijā. tagad pie grāmatām. noskatījos no Vlaža krekliņu "Es vairs nefilmēju!".
Maris:kinooperātori atkal ņirdz par visiem TV operātoriem :face-grin:
Y, TV operātori neskaitās tik smalku ļaužu. bet kā 1 labs vairāk kino, kā TV operators teica - kāda TV specifika, kadra malu attiecība takš tā pati!
Publicēts: 07.03.09 20:24 labots
 citēt
Portreti : ESMU! Pilnīg bez jokiem , kad taisijos stāties VGIKa un aizlaidu iesniegt paīrus čomaks ar kuru sapazinos aizveda uz seņča darbavietu milzonīgu studiju tur pasā studijas vidū sarkanu smilšu laukumā stāvēja LIDOJOŠAIS ŠĶIVIS vismaz 15-20m diāmetrā tam reāli laidās lejā gumijots traps vismaz savus 3-4m plats ka brīvi varēj iebraukt ar autiņu , gar malām mirgoja lampiņas. Labākais ka tas daikts tikai arī cilāts ar turpat pa griestiem braukajošu pamatīgu celtni , kad pirmo reiz ši mani tur ieveda MUTE paļā palika nju kad ta bandzja vēl pacilājās tad nu vispār. Beigās tai daiktā vēl iekšā pabiju un nobildējos uz viņa fona. Filma saucās isti neatceros Kautkas par Miglāju utt :):) A ja konkrēti kas "Pa gaisu lido" tad ir gan gadijies tādus objektus kuram pat "Valdībai" nepaska no kurienes uz kurieni lidos BET bildei obligāti jābūt labi ka zināju VIENĪGO purnu kas droši kautko zināja tad arī pagriezu uz to pusi kur šis lūrēja UN BIJA:):)
Publicēts: 07.03.09 20:34 labots
 citēt
haralds : Saki Miks Zvirbulis beigās nebija labss TVperātors ar superīgu KĪNO skolu , kā viņš priekš kautkāda vietēja TV uzņema Mara Gaiļa runu 1:1 kā Musolīni no Felīnī Amarcorda, Miks gan tiesa bij VGIKu beidzis kā Kīno operātors bet skatos to pašu LNT dzeki pat studijā nejedz WB nobalansēt atsevišķam kamerām :):) Tiko starp citu skatijos LNT ieraudziju Deinat Janku mūsu vecajā studijā:):)
Publicēts: 07.03.09 20:44
 citēt
Kleins a palaida muti, bet tā kā bildi, par kuru viņi bazarēja, neredzējām, tad tāds dirskomforts radās. Miks Zvirbulis labs un no aktierkino operatoriem man Deivs Saimons patika kā filmē.
Publicēts: 07.03.09 20:56
 citēt
Portreti, nosauc vienu pazīstamu TV operatoru, kur vēl bez viņa darba vietas, ģimenes un tevis , kāds cits zin :D
Visiem pasākumiem ir direktors (vai tamlīdzīgs), režisors, ...un vēl melnā darba veicēji- nesēji, gaismotāji, pirotehniķi, grimmētāji, tērpu meistari, operatori un tamlīdzīgi...
Es savulaik zināju vienu TV operatoru- Vilni Folkmani, Lunis arī viņu zin :), bet vai tu viņu zini?
Patiesībā tu nevis LUNI, bet kārtējo reizi sevi pavilki uz zoba... tev jaf to Alvils pateica...
...tikai nesāc tēlot manu spidometru :D
Publicēts: 07.03.09 21:08 labots
 citēt
Haiduks : ha ha , pie Folkmaņa jau nu gan bij izmacijušies vairums LV opērātoru un fotogrāfu pat ess esmu paklausijies:):) Jā dažus gadus ikdienā diezgan tuvu šancēju ar citu SLAVENU Latvīešu Operātoru tas ir Rihardu Pīku šad tad pat sasveicinājāmies ja bij jātusē tuvāk viņa galdam , intresanti bij viņa rokās vērot mažītiņu Digitālu video štruntiņu zino tas viņš ir pēc amata/profesijas:):)
Publicēts: 07.03.09 21:18
 citēt
gadās, ka TV operatorus zina tie, kas prot ļoti ātri lasīt, ko iemācījušies titrus lasot. un, protams, tos, kuri no kino pārnākuši uz TV.
Publicēts: 07.03.09 21:22
 citēt
haralds : Oi nē es tomēr VIENU no jaunās paaudzes TV operātoriem zinu nav jau galīg zaļa bet tomēr , Līgu Pipari zinu tiesa tāpēc ka viņa man čomam laulene pie reizes vel Romualda vedekla:):):)
Publicēts: 07.03.09 21:36
 citēt
Bet to kurš pie Portreti dzerās tu zini ?
Publicēts: 07.03.09 22:17
 citēt
Haiduks:Bet to kurš pie Portreti dzerās tu zini ?

Ha ha , nee :) Ja jau pie Jura tad kads no galīg zaļajiem studijas dzekiem nu tiem kas neprot WB kartīg tur uzlikt:):)
Publicēts: 08.03.09 01:12
 citēt
Haiduks:Portreti, nosauc vienu pazīstamu TV operatoru, kur vēl bez viņa darba vietas, ģimenes un tevis , kāds cits zin :D ...

Zaķītis! ;) Nūuuu... kļička viņam tāda :D Bet mani klienti tieši viņu pieprasīja šad tad!...
Publicēts: 08.03.09 02:15
 citēt
nu ja, mans vārdabrālis (ne Apogs, Vecvagars) jau laikam nekāds "jaunais" vairs nav, tāpat Rojs.
Publicēts: 08.03.09 02:40
 citēt
eu Harald, bučas Rojam un Apogam no Initas ;)
Publicēts: 08.03.09 02:59
 citēt
Rojam pie gadījuma, Apogu personāli nepazīstu!
Publicēts: 08.03.09 08:47
 citēt
Beedarts:
Haiduks:Portreti, nosauc vienu pazīstamu TV operatoru, kur vēl bez viņa darba vietas, ģimenes un tevis , kāds cits zin :D ...

Zaķītis! ;) Nūuuu... kļička viņam tāda :D Bet mani klienti tieši viņu pieprasīja šad tad!...

Tā nav kļička, tas ir uzvārds!:face-wink:
Publicēts: 08.03.09 09:33
 citēt
bija taada mode astonjdesmitajos, kad vinji saukaaja viens otru par... deivs, richs, piiters... viens citaa saulee, viens oranzsh - tikpat slikts politikjis kaa bija rezhisors, cits studentus chakaree...
a man deivs taa ne paaraak - esmu to padomju skolu ateedies - kadrs, paarbrauciens, kadrs... nupat skatiijos puiku - garlaiciigi... ja es nebuutu tik daudzaam filmaam bijis klaat un iekshaa... latvju kino vareetu norakstiit veestures meeslainee vispaar... sorii
Publicēts: 08.03.09 12:20
 citēt
haralds : Roju jau sad tad manu skraida ari ar kameru , Haralds tas kas Apogs pedejo reiz satiku ka šis man kārtoja Loginova foto sesiju lielam biznesa grosbukam kad šis Ostā skaitijās kautkāds PR šefss baig sen tas bija kops ta laika neemu manijis:):) Man jau tuvāki ir Krievijas TV un BBC operātori ar tiem sanāk šad tad vienā barā pašancēt :):) Starp citu esmu manijis dažu labu no bijušajiem Latvijas operātoriem skraidam ar ZDF un RTL kamerām runājis gan neesmu bet REDZĒTI Latvijā feisi.
Publicēts: 08.03.09 15:56
 citēt
heh .. puikas;-))) ....... da lielibnieks gan Portreeti, gan Lunis ;-))))) abi labi ;-))))
Publicēts: 08.03.09 16:15 labots
 citēt
Annirs:a man deivs taa ne paaraak - ... sorii
sorry 2, visu jau iepazīst salīdzinājumā - 3 mati zupā daudz, uz galvas maz u.tml. nav jau kas Džuzepe Rotuno vai Svens Ņūkvists.
Annirs:... latvju kino vareetu norakstiit veestures meeslainee vispaar... sorii
99,9%. dialogi ņepravdopodobniji un neinteresanti, runa no teātra - Smiļģa skola. a Smiļģa skolas pamatā teātra telpu sūdīga akustika. Tas 0,01% dažas manas filmas, Ivara Skanstiņa un 2 Poškamējās.
dansiga:heh .. puikas;-))) ....... da lielibnieks gan Portreeti, gan Lunis ;-))))) abi labi ;-))))
a es esmu vienā viesu grāmatā ar Tonino Guerru ierakstījies un vienā krēslā ar Vimu Vendersu sēdējis. viņš ar mani ne. (viņš tajā krēslā vispirms sēdēja, es pēc tam!). Un ar Ježiju Makuļski vienā festivālā esmu piedalījies. un manas filmas proficētas uz tā paša ekrāna, uz kura visa vGIKa filmotēka un 1/2 Balto stabu filmotēkas.
Publicēts: 08.03.09 17:09
 citēt
Nēsmu bijis nevienā filmā ne iekšā ne blakus, bet latvju kīno tiešām ir sūdīgs... Vot ātrumā pat nespēju iedomāties vai ir kāda latvju filma ar labu STĀSTU apakšā...
Publicēts: 08.03.09 17:28
 citēt
Karlis70:... ir kāda latvju filma ar labu STĀSTU apakšā...
tiem laikiem "nakts mežāžos" ekranizējums tā tā. kāds Streiča bojeviks varbūt. Kalniņam jau visas filmas kāds sačakarēja.
Publicēts: 08.03.09 17:37
 citēt
haralds, WOWWWW ... tu treshais lielibniesk .. a man a MAN ..... a man izstade Tukumaa;-ppp;-)))))
Publicēts: 08.03.09 18:44
 citēt
a, man Ezera Sonāte patika !
Publicēts: 08.03.09 19:23
 citēt
dansiga: .. a man a MAN ..... a man izstade Tukumaa;-ppp;-)))))
sen, bet man bija RĪGĀ!!!
ImkaSm:a, man Ezera Sonāte patika !
tā "Straumes" reklāmfilma, kurā Cilinskis brauca ar laivu, kad labs laiks un ar Žvinguli, kad lija? "vai tagad ir bankrots?" un "a Tev ķūlis vaļā!" no turienes?
Publicēts: 08.03.09 20:35
 citēt
Beinertei diplomdarbs man šķiet filma kuru skatoties nav neērti

par spīti ''nesmagajam'' stāstam u.t.t. līmenis labs

tiesa tā nav pilnmetrāžas
Publicēts: 08.03.09 21:10
 citēt
nu pie diplomdarbiem es klāt netiku un netieku, bet Torentos atrast nevaru ,,, :)
Publicēts: 08.03.09 21:24 labots
 citēt
Maris:Beinertei diplomdarbs man šķiet filma kuru skatoties nav neērti
tas nav "Aizmirstas Lietas"?, ā, nē "Tu saki?", kur Valters ar "Pentacon" no trepēm nomaucās! "Aizmirstas Lietas" filmēšanas laukumā mūs ar režisori putni apķēzīja.
www.poga.lv...
ImkaSm:nu pie diplomdarbiem es klāt netiku un netieku, bet Torentos atrast nevaru ,,, :)
SHITo izrādīja arī prokātā.
Publicēts: 08.03.09 21:37
 citēt
Man reiz Berlīnē gadijās redzēt filmu LATVIEŠU kuru nekad neesmu varējis atrast nedz Kinostudijas nedz aktieru filmogrāfijās , filma tur bij austrumeiropas 60 gadu kīno sakarā man visādi tādi B/w ķinīši patīk un nejauši trāpiju. To kini saulaik Antonionī esot kautkur kautkad atzīmējis kā "Krutākais Krievu kīno " Filma bij uzņemta Rīgā un lomās knapi atpazīstami vēl galīg zaļi mūsdienu Krievijas kīno un teātru stāri un režisors divainā kārtā figurēja Boļeslavs Ružs kurš cik es atceros tik Dunduriņu vien bij režisējis:) tāds ļot savāds kīno par Dzeku un aklu meiču liekas pianisti . Tur bijā tāds Itālū neoreālistu stila "Produkc" ka nobrīnijis ka tāda vispār uzņemta PSRS . Vel lielaks bij mans pārstigums ka toreiz es viņu meģināju atrast gan pie aktieriem gan režisora UN NEKĀ tāda filma nekur nebij atrodama:):) Bet nu tāa tocno bij pilnīg savādāka nekā vairums Rīgas filmu.
Publicēts: 08.03.09 22:02
 citēt
nebija jau Ivara Kraulīša?
Publicēts: 08.03.09 22:05
 citēt
manuprāt kino sauca "Tās dullās Paulīnes dēļ" - itkā galīgi nav žanrs par ko fanoju, bet vēl nesen skatījos un tur nebija nevienas epizodes kur ''jākasās no neērtības sajūtas'' - sajūtas kas, vismaz epizodēs, pavada jebkuru Rīgas kino.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas