A vot vienīgo Latvieti ko titros atradu Boļeslavs Ružs figurēja kā režisors cik atceross Ne ja domā "Baltie zvani" tad tos es zinu man kursa biedrenes Krstīnes fāters Uldis Brauns tai bija operātorss NE tas bija citss gabalss "Baltie zvani" tas jau tipa naturāls Vertovss pec bildes
Juris aiziet pie daktera un saka-man liekas,ka ar mani viss nav kārtībā,Rihards lielās,ka varot naktī astoņas reizes,bet man ar mocībām trīs reizes izdodas. Dakteris saka-apsēdies,atver muti,parādi mēli. Juris parāda. Dakteris nomierina-neredzu nekādas komplikācijas,lai Tu nevarētu stāstīt to pašu ko Rihards...
ekoists:Juris aiziet pie daktera un saka-man liekas,ka ar mani viss nav kārtībā,Rihards lielās,ka varot naktī astoņas reizes,bet man ar mocībām trīs reizes izdodas. Dakteris saka-apsēdies,atver muti,parādi mēli. Juris parāda. Dakteris nomierina-neredzu nekādas komplikācijas,lai Tu nevarētu stāstīt to pašu ko Rihards...
ekoists:Juris aiziet pie daktera un saka-man liekas,ka ar mani viss nav kārtībā,Rihards lielās,ka varot naktī astoņas reizes,bet man ar mocībām trīs reizes izdodas. Dakteris saka-apsēdies,atver muti,parādi mēli. Juris parāda. Dakteris nomierina-neredzu nekādas komplikācijas,lai Tu nevarētu stāstīt to pašu ko Rihards...
brīnos ka no viņa tekstiem pazuduši biznesi Briselē .... laikam uzradās ka'ds, kas pa turieni dzīvojās un mēģināja sarunāt strelku ar viņu tur .... kādus 4-5 gadus atpakaļ (vēl Erfoto.lv laikā) es vienu brīdi jau arī sāku tam visam ticēt .... .. bet nu kad iesākās megateksti par padsmit Markiem kurus aģentūra pērk un tiek izmantoti tikai aģentūrā un uz mājām nekad nesanāk atnest un par mega studijām, tad es sapratu ka cilvēkam pārāk liela lieluma mānija ....
Bija kaut kāds pētījums par pataloģiskajiem meļiem, kuriem melošana jau ir ar psihiskas saslimšanas iezīmēm. Tad nu lūk, tur tik konstatēts, ka tai slimībai ir fāze, kurā melotājs neapzinās savus melus, pārceļas uz dzīvi iedomu pasaulē un vairs nespēj novilkt līniju starp realitāti un savām fantāzijām. Šādu cilvēku tīri vienkārši vairs nav iespējams pārliecināt par to, ka viņš melo, jo viņš to vairs nedara apzināti.
Es gan neņemos vērtēt Luni šajā visā kontekstā. Ir arī interesantākas lietas dzīivē
Padsmit marku esamība ir mazsvarīga. Sāk uztraukt, ka esam redzējuši tik vienu no viņa 50 vāverbildēm. Ja bilde dežūrē, tas dara tramīgu. Sevišķi jau dežūrējoša vāvere. Kādreiz taču arī tai ir jāatpūšas.
Ar manīm vienīgais kas jebkad ir mēģinājis sabīdīt strelku Beļģijā ir ERfoto Mikrobs viņš arī sabīdija pietam ar visu familiju, forši pavakariņojām pie viņa Viesnīcā Vairāk neviens nav prasijies
Lunis:Kad tiko saku savu WIRTUALO biznesu 6 zimju ciparu apgrozijuma parsniedzu 9 menesju laika Tik piemeram var minet ka VIENA pasutijuma izdevuma izdosjana ciparos bija 250 t Ls
Esmu jau redzējis tavu kruto www.lunaparks.com nešaubos, ka pusmiljons katru gadu ir tavs!
Lunis: Jā un tik pa sodienu no turienes ir nopirktas bides pa 1600Ls
Vienmēr kad lasu Portretu man patīk vinja klimaktēriskā domāšana Sarausta gabalus no dazjadiem tekstiem un laikiem un brīnās Es sāku bilžu biznessu gadus 10 pirms Latvianphoto.com jeb Latvijas klientiem Lunaparks.com Viena bilde grāmatai tai laikā maksāja lidz 100-150Ls , tad vēl nebija "Nabadziņu" kam ka tik grāmatā iedrukā pat samaksu nevaig Drukāja tikai no lielformāta slaidiem un tie attiecīgi maksāja , pirms Krievijas krīzes vispār te daudzko tasija par ļoti izciliem honorāriem , tas tika taga te nebedziņi par sīceni kašķejās Šodien isstās varbūt būsjot ~1400Ls , dažus kalandārus cilvēki atlasot: Grāmatīņa par kuru Portrets tā uzbudinās bija 1500 Bildes Tā nebija nebūt ne lielākā , ir ņemta dalība arī projektos kur GRAMATA maksāja ~350 t Ls
Nebrīnīšos, ja nakošgad Luņa fotofantāzijas sniegsies Latvijas budžeta apjomā!
Ja es būtu dakteris tvaika ielā, droši vien nebrīnītos, bet tā, patiešām, nu nesanāk man ikdienā šitādus minhauzenu čatiņus lasīt! Un galvenais, ka pa nopietno, PATS TAČU TAM TIC!!!!!
Jāpiekrīt lunim. Kašķējas pat par kapeikām, kas pat nav ne veiksmes stāsts, pat nekas ievērības cienīgs. Ko tur vēl brīnīties, ka dzirdot normālu projektu budžetus, cilvēki ģībst.
MartinK:Jāpiekrīt lunim. Kašķējas pat par kapeikām, kas pat nav ne veiksmes stāsts, pat nekas ievērības cienīgs. Ko tur vēl brīnīties, ka dzirdot normālu projektu budžetus, cilvēki ģībst.