forum.gif
Luņa pasaciņas :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Luņa pasaciņas :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.09 14:27
 citēt
Oskarz:Luni, kādā veidā tu pelni tos ~1300-1600 Ls? Tipa cik bildes no tās mājaslapas reāli dienā tev nokačā?
Ņem mani daļā.. palīdzēšu ar bildēšanu ;)

Es neko nepelnu :):) Es jau kops kantoris pameta latviju esmu "Konsultants" un algu nekadu nesanemu , man tika rekjinus apmaksa un dzivosjanu kad es tur dzivoju:):) Agenturas strada pec savadakiem principiem neka privati veikalinji un autoservissi:):) Es konsulteju par temu "Ko nemam" ko "Nenemt" kas ir Prespektivi autori kas neperspektivi kadas lietas butu nepieciesjamas kadas ir par daudz un janem lauka ar ko sledzam ligumus ar ko ne , AR KONKRETU darbu nodarbojas cilveki kuri sava vairuma Latviju pametusji jau loti loti sen vai nekad te nav dzivosjusji ::):) Ja konkreti par bilzju kantori , es no vinja ka valdes loceklis reizi gada sanemu finasu parskatu un ka konsultansts visus operativos datus::):) Ar sjoi biznesu KA TADU man nav nekada sakara jau gadus 5 kops ta vairs nav Latvijas SIA:):) Pats es tai laika sanceju 3 citos kantoros PAR ALGU , 2 arpus Latvijas 1 Latvija , Patreiz es Latvija nedz sanceju nedz man te kadas intreses bet Arpuse ja 2 vietas "Sadarbojos" bet vairs pastavigi nestradaju ikdiena :) Ja jau teicu kadu 11 menesjus aptpakal ka LIELS ATVALINAJUMS , man sobrid ir izdevigi ka neko nesanemu un nekur PAR ALGU nestradaju caur ko man nekadi nodokli LV nav jauzrada un jamaksa::):) Pec nepilna gada bus izmanjas iespajams ka pilniba pametisju Latviju uz 5 gadiem bet iespejams ka atkal lidinasjos ka bija ar Briseli un pirms tam Parizi un pirms tam Hanoveru :) Tas ar viss , CIPARI nozime cik VIDEJI DIENA tiek pardotas BILDES PAR LATVIJU caur konkretu uznemumu KURA ES ALGU NESANEMU :):)
Publicēts: 22.10.09 14:31
 citēt
Portreti:
Snow:te]

Kas tā bija par grāmatu?

Slepens CIP pasūtījums slepenā milzu Latgales fotostudijā ar slepeniem Mark 6...

Ne vina un vairakas lidzigas vel nesen bija noperkamas Gramtnicas vai ari vinas davinaja biblenem , cena VEIKALA bija ~2,5x liekaka ka VIENA DIENA izdevumam :):) Nebij domata pardosjanai bet gan prezentacijam , tadas lietas izdod tikai prezentacijai ne tirgosjanai :):)
Publicēts: 22.10.09 14:35
 citēt
MartinK:
Jonatans:Ir cilveeki kas neparko netic, ka kaadam citam var iet labaak kaa vinjam..

:D

pie kam, nedomā, ko darīt, lai pašam būtu labāk.

citiem nav ne studijas, ne gara krāna, ne istaba augštāvā ar TV, kur noguldīt kailu modeli... nemaz ne sūdīgs komplekts

aha, un tas citiem ljaudiim, kam taa visa nav, netraucee normaali shanceet un labi dziivot..
Publicēts: 22.10.09 14:40
 citēt
Jonatans:Ir cilveeki kas neparko netic, ka kaadam citam var iet labaak kaa vinjam..

Es ticu un ceru, ka tā arī ir. Es neskaitu svešu naudu un neveicu Luņa biznesa darījumu izmeklēšanu.

Mani tikai interesē tā grāmata. Esmu redzējis gana daudzu slavenu autoru albumus un pat visai ekskluzīvus izdevumus drukātus uz Itālijā ar rokām taisīta papīra. Man nav nekādas nojausmas par šādu izdevumu budžetiem, līdz ar ko arī ir radusies šāda interese. Es neapšaubu, ka tas ir iespējams.
Publicēts: 22.10.09 14:40
 citēt
Portreti : Domeini ar LV ir maz aktuali biznesa projektos :) Ka jau teicu man SEKRETAREI prasa lai palidz NO LATVIJAS kautko nopirkt jo arvalstu finasu institucijas un kantori IZVAIRAS vaikt darijumus PA TAISNO ar Latviju vienkarsji neieska to klientiem:):) Es to ZINAJU jau pirms 5 gadiem man to vienkarsji radinieki Vaciesji pateica tiejsi TAPEC nevienam no maniem projektiem nav NEKADAS saistibas ar Latviju ja neskaita intrenacionalus niosaukumus un TEMAS:):)
Publicēts: 22.10.09 14:42 labots
 citēt
Snow:

Es ticu un ceru, ka tā arī ir. Es neskaitu svešu naudu un neveicu Luņa biznesa darījumu izmeklēšanu.

Mani tikai interesē tā grāmata. Esmu redzējis gana daudzu slavenu autoru albumus un pat visai ekskluzīvus izdevumus drukātus uz Itālijā ar rokām taisīta papīra. Man nav nekādas nojausmas par šādu izdevumu budžetiem, līdz ar ko arī ir radusies šāda interese. Es neapšaubu, ka tas ir iespējams.

TADU darbu budzeti parasti ir rakstami 6 nullem . Piemeram VIENA ekskluziva kalendara PASIZMAKSA var parsniegt 200-300Ls

Latvija katru gadu izdod vairakus TIPOGRAFISKI drukatus kalendarus kuru razjosjnas pasismzksa ir tuvu pie 100Ls :P:)

Tadi cipari skiet nesaprotami cilvekiem kuri neko citu iznemot PAEST + Piedzerties nesaprot:):) Kad sanceju Latvija reklamas kantori diezgan biezji bija PASUTIJUMI par 20-30-40 t Ls Nekadas dumas pemperu vai drinku reklmas , vienkarsji Cjalis noperk VISUS reklamas stendus Laukumus pilseta Marsruta kur sa milota sieviete brauc uz Darbu un uz visiem stabiem LATVSKI rakstits "Es tevi milu "+ puķe , regulari par RIKTIGAM STUKAM tika pirkti atseviskji reklamu objekti PIEMERAM BRANDMURIS preti JUBILARA DARBAM / MAJAI tika likti SIMETIEM kvadratmetru reklamas baneri ar PASVEIKUMIEM:):) Tas vis maksa nenormalas stukas "Lumpenjeim" ne tas cenas ne tas izpausmes nav saprotamas :):)
Publicēts: 22.10.09 15:05
 citēt
Es jau nesaku, ka tas ir nereāli. Es tikai vēlējos noskaidrot, kas tā ir par grāmatu?

Var aplūkot JR grāmatnīcas e-piedāvājumā fotogrāfa Maikla Poliza fotoalbumu Eyes over Africa.
Pagājušajā gadā Barnes&Noble grāmatnīcā Ņujorkā bija iespēja šo izdevumu apskatīt klātienē. Maksāja toreiz kaut kur ap ~4500 USD. Tā, ka cenas mani nepārsteidz. Visu jau nosaka pircējs un tirgus un ar pašizmaksu tam visam ir tikai tāds sekundārs sakars.
Publicēts: 22.10.09 15:12 labots
 citēt
Snow:Es jau nesaku, ka tas ir nereāli. Es tikai vēlējos noskaidrot, kas tā ir par grāmatu?

Var aplūkot JR grāmatnīcas e-piedāvājumā fotogrāfa Maikla Poliza fotoalbumu Eyes over Africa.
Pagājušajā gadā Barnes&Noble grāmatnīcā Ņujorkā bija iespēja šo izdevumu apskatīt klātienē. Maksāja toreiz kaut kur ap ~4500 USD. Tā, ka cenas mani nepārsteidz. Visu jau nosaka pircējs un tirgus un ar pašizmaksu tam visam ir tikai tāds sekundārs sakars.

Latvijā ar tadas izdeva vel pavisam nesen , pat loti vienkarsjiem darbiem "No skata" medz but kosmiskas cenas , te mums Bloga daza meitene var pastastit cik vinju kantorim maksaja GRAMATA apsaluti vienkarsja tik laba fotografa un dizainera kopdarbs , tad pasvaldibas DAUDZAS utt:):) Ja runa par Kalendariem ir bijusji kalendari kurus del CENAS NO 3000 nodrukatajiem noperk 15 gabalus un pec tam sagriezj PA LAPINJAI un loti veiksmigi gadiem tirgo visas malas PA LAPAI un tik druka klat un klat un vairs nek kalendaru bet veinkarsji PALAS :):)
Publicēts: 22.10.09 15:13 labots
 citēt
Lunis:Portreti : Domeini ar LV ir maz aktuali biznesa projektos :) Ka jau teicu man SEKRETAREI prasa lai palidz NO LATVIJAS kautko nopirkt jo arvalstu finasu institucijas un kantori IZVAIRAS vaikt darijumus PA TAISNO ar Latviju vienkarsji neieska to klientiem:):) Es to ZINAJU jau pirms 5 gadiem man to vienkarsji radinieki Vaciesji pateica tiejsi TAPEC nevienam no maniem projektiem nav NEKADAS saistibas ar Latviju ja neskaita intrenacionalus niosaukumus un TEMAS:):)

Kurā valstī iesaki reģistrēt darbību?
Publicēts: 22.10.09 15:17 labots
 citēt
Vislabak Vecas eiropas bet Tadas kur daudz emigrantu un paliels bezdarbs::):) Tur darbojas labas biznesa atlaides un visadi nodoklu un pelnas atvieglojumi , pie reizes nav aizdomu ka BANKROTES vai pasutis visus d_irsta kautko nacionalziejot vai kardinali parskatot biznesa finasnusu nosacijumus:):) Latvijas lielaka PROBLEMA nav vis NAUDAS PROBLEMAS bet vaditaji idioti kas rada PARTNEROS iespaidu ka no sitiem antinjiem var sagaidit DA JEBKO no devalvacijas lidz nacionalizacijai visus aidevumu norakstisjanai un nodoklu izmaninjam pa 180* preteja viziena:) Parestai neviens NEPINAS nevis ar NABAGIEM bet gan IDIOTIEM:):)
Publicēts: 22.10.09 15:21
 citēt
Luni Luni - par reklaamu - davai bez dzejas. citaadi detalizeeti buus jaatskaitaas. ja vien tas nebija pirms 1991. gada :D
Publicēts: 22.10.09 15:22
 citēt
Es taču teicu- grāmata ir SLEPENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Publicēts: 22.10.09 15:24
 citēt
MartinK:
Lunis:Portreti : Domeini ar LV ir maz aktuali biznesa projektos :) Ka jau teicu man SEKRETAREI prasa lai palidz NO LATVIJAS kautko nopirkt jo arvalstu finasu institucijas un kantori IZVAIRAS vaikt darijumus PA TAISNO ar Latviju vienkarsji neieska to klientiem:):) Es to ZINAJU jau pirms 5 gadiem man to vienkarsji radinieki Vaciesji pateica tiejsi TAPEC nevienam no maniem projektiem nav NEKADAS saistibas ar Latviju ja neskaita intrenacionalus niosaukumus un TEMAS:):)

Kurā valstī iesaki reģistrēt darbību?

Vislabāk tajā, par kuru nevar stāstīt, jo tā ir slepena, bet ar MILLLLZU apgrozījumu. Un tur cilvēkiem ir garas ūsas!
Publicēts: 22.10.09 15:30
 citēt
un ŠŠŠitādi zobeni?
Publicēts: 22.10.09 15:31
 citēt
Laciz:Luni Luni - par reklaamu - davai bez dzejas. citaadi detalizeeti buus jaatskaitaas. ja vien tas nebija pirms 1991. gada :D

Oi ja labi pamekle varu meginat bildi atsutit KA tas reali uz ielas isstijas :):) A kas tu nezinaji tdus jokus? Nu vasara piemeram Jurmala tas jau ir ikdieniskji seviskji Jauna vilna laika uz Turaidas Jomas un ka vel tur tas ielas un PLUDMALE uz grebtuvem:):):) Pikjis ir raksti ko gribi tik pats zini CIK izmaksa KAMPANJA , tas pats tikai PRIVATS KLIENTS:):)
Publicēts: 22.10.09 15:47
 citēt
Atslēgvārdi: Slepens; privāts; latgale; prezentācija (slepena); nauda (milzu); trolejbuss, ričuks, Canon EOS 20D 28-135 skumjais IS. Pupi. 1600 Ls/dienā.

Brisele, Beļģija, Vācija...pērku CF 2 Gb karti pa lēto!
Publicēts: 22.10.09 16:10
 citēt
kas vel pa atsleegvaardiem? Juri??
Publicēts: 22.10.09 16:25
 citēt
Publicēts: 22.10.09 16:30
 citēt
ritikoff:www.youtube.com...

:D:D:D

Tass bija labais:):)
Publicēts: 22.10.09 16:44
 citēt
Dabiskaa atlase tomeer vel darbojaas..
Publicēts: 22.10.09 18:02
 citēt
:D :D :D dirsaa ar jums
Publicēts: 22.10.09 18:14
 citēt
Ja konkreti par bilzju kantori , es no vinja ka valdes loceklis reizi gada sanemu finasu parskatu un ka konsultansts visus operativos datus::):) Ar sjoi biznesu KA TADU man nav nekada sakara jau gadus 5 kops ta vairs nav Latvijas SIA:):) Pats es tai laika sanceju 3 citos kantoros PAR ALGU , 2 arpus Latvijas 1 Latvija , ..........

Luni, nu tā sirdsmieram..........vai vari pateikt sekojošas lietas:

1. Par cik normālam uzņēmumam bilances aktīvam jābūt lielākam par bilances pasīvu?
2. Kādas kontrolindikācijas Tu vērtē finansu datos? IRR, debitoru/kreditoru apriti, kāda tā ir šajā nozarē...nu tā kaut kā?

Paldies:)
Publicēts: 22.10.09 18:21
 citēt
Lunis zvana pazīstamai buhaltērei, (tai, kura iepozēja pežubildei), lai noskaidrotu, ko atbildēt...
Publicēts: 22.10.09 18:34
 citēt
Karlis70:Ja konkreti par bilzju kantori , es no vinja ka valdes loceklis reizi gada sanemu finasu parskatu un ka konsultansts visus operativos datus::):) Ar sjoi biznesu KA TADU man nav nekada sakara jau gadus 5 kops ta vairs nav Latvijas SIA:):) Pats es tai laika sanceju 3 citos kantoros PAR ALGU , 2 arpus Latvijas 1 Latvija , ..........

Luni, nu tā sirdsmieram..........vai vari pateikt sekojošas lietas:

1. Par cik normālam uzņēmumam bilances aktīvam jābūt lielākam par bilances pasīvu?
2. Kādas kontrolindikācijas Tu vērtē finansu datos? IRR, debitoru/kreditoru apriti, kāda tā ir šajā nozarē...nu tā kaut kā?

Paldies:)

Vinaja ir franciski , a es franciski nelasu:):) Vienkarši tiek nosutita manai gramatvedei arhivam :):) Ja ciparos tad apgrozijums pagajusa gada bija ~ 1, 3 ļimomoni Eur :):)
Publicēts: 22.10.09 18:54
 citēt
Nu, psc... viens īsts latviešu tusiņš... nah** bildes, sūdus liekam maisiņos, da viens otram uz galvas, lai visi vienādi sūdīgi izskatītos. Jūs to visu caur PM nevarat?
Publicēts: 22.10.09 19:09
 citēt
+1

bērnudārzs
Publicēts: 22.10.09 19:21
 citēt
Cjalis noperk VISUS reklamas stendus Laukumus pilseta Marsruta kur sa milota sieviete brauc uz Darbu un uz visiem stabiem LATVSKI rakstits "Es tevi milu "+ puķe , regulari par RIKTIGAM STUKAM tika pirkti atseviskji reklamu objekti PIEMERAM BRANDMURIS preti JUBILARA DARBAM / MAJAI tika likti SIMETIEM kvadratmetru reklamas baneri ar PASVEIKUMIEM

Netaisos tās vietas iezīmēt ar strūklu, bet kur tas tā ir bijis? Ja regulāri, tad vēl kāds būs redzējis.
Publicēts: 22.10.09 19:30
 citēt
diez vai ta sbija LV ..... krievijaa gan tas ir redzeets;-_)
Publicēts: 22.10.09 19:37
 citēt
klau, nu beidziet dirst.

normāla kalendāra budžets:
dizains, maketi utt 800 Ls
Bildes 600 Ls
Poligrāfija (kvalitatīva) 800 Ls
Iepakojums kartonā 200 Ls
Prezentuhas iepakojums 300 Ls
citi 300 Ls

kopā 3000 Ls par 200 eks. ŠTRUNTA KANTORA KALENDĀRU ar 12 lapām+vāks. reklāmas aģentūras pārdod šitos par 12 000 Ls. varku skaitiet paši. parasti 50% aiziet kreatīvajam direktoram par IDEJU :D
par grāmatu nevajadzētu būt savādāk. tās, ko var nopirkt kafijas galdam iepirkuma cenai ir 20-30 Ls. pārdot 10000 ex uz eižopas tirgu orientētam izdevumam pie stabiliem un zināmiem marketinga kanāliem ir "puk", nekas.
tikai sūnciema Juris "nevar būt nevar būt". skauž vai ņex darīt- maukas nenāk bildēties vairāk?

kādam vajag kalendāru nodrukāt? pa cmuko...
Publicēts: 22.10.09 20:48
 citēt
petersonsphoto:klau, nu beidziet dirst.

normāla kalendāra budžets:
dizains, maketi utt 800 Ls
Bildes 600 Ls
Poligrāfija (kvalitatīva) 800 Ls
Iepakojums kartonā 200 Ls
Prezentuhas iepakojums 300 Ls
citi 300 Ls

kopā 3000 Ls par 200 eks. ŠTRUNTA KANTORA KALENDĀRU ar 12 lapām+vāks. reklāmas aģentūras pārdod šitos par 12 000 Ls. varku skaitiet paši. parasti 50% aiziet kreatīvajam direktoram par IDEJU :D
par grāmatu nevajadzētu būt savādāk. tās, ko var nopirkt kafijas galdam iepirkuma cenai ir 20-30 Ls. pārdot 10000 ex uz eižopas tirgu orientētam izdevumam pie stabiliem un zināmiem marketinga kanāliem ir "puk", nekas.
tikai sūnciema Juris "nevar būt nevar būt". skauž vai ņex darīt- maukas nenāk bildēties vairāk?

kādam vajag kalendāru nodrukāt? pa cmuko...

Par šīm cenām laikam rinda jau no jāņiem stāv, kā minimums ar zelta spirāli iesieti
Publicēts: 22.10.09 22:01
 citēt
"pārdod" pagātnes formā ir "pārdeva".
Publicēts: 22.10.09 22:26
 citēt
Vanderfons:
Cjalis noperk VISUS reklamas stendus Laukumus pilseta Marsruta kur sa milota sieviete brauc uz Darbu un uz visiem stabiem LATVSKI rakstits "Es tevi milu "+ puķe , regulari par RIKTIGAM STUKAM tika pirkti atseviskji reklamu objekti PIEMERAM BRANDMURIS preti JUBILARA DARBAM / MAJAI tika likti SIMETIEM kvadratmetru reklamas baneri ar PASVEIKUMIEM

Netaisos tās vietas iezīmēt ar strūklu, bet kur tas tā ir bijis? Ja regulāri, tad vēl kāds būs redzējis.

Rīgā , no Imantas lidz Basteja bulvārim precīzāk viesnicai Rīga kuras rajonā dāma šancēja , Tad ir bijusi Valdemāra iela no Skanstes lidz Lidostai Rīga , tad Jurmala sakot no Dzintaru koncerstzales:):) Dzimeņu apsveikumi un visādu bernu piedzimšanas milzīgos izmeros utt:):) Cilvēki dažādi mēdz izklaidēties :) Uz šosejām šad tad kautko liek :):)
Publicēts: 22.10.09 22:57
 citēt
dansiga:diez vai ta sbija LV ..... krievijaa gan tas ir redzeets;-_)

Nu LIELIE kas veselas kampenjas NOPERK protams bija no Krievijas , bet ta DZIMENES @ Berni parsti kautkadi rad vienkarsji turigi cilveli .
Gudris:
petersonsphoto:
Bildes 600 Ls

atkarīgs kādas bildes...ja ar modelēm un spec pasūtījums var būt arī dažas štukas

Ar "Modelem" kareiz neko nemaksa "Leta tēma" , taču Latvija ir vismaz savu 5-6 fotografi kurus es zinu BET TU 100% nezini kuriem par KALENDARU no gataviem darbiem maksa 2-2,5 t Ls neskaitot nodokļus :):) un VAIRAKI DESMITI fotografu kuriem regulari un gada 3-4 rezes maksa standarta ~ 600Ls par GATAVĀM BILDĒM kalendraam . IZVĒLĀS SAMAKSA SANEM un katreiz 600Ls :) Tacu lielais vairums ir tadu kuriem ja nem kautko kalendaram vairak par 10Ls nemaksa LABAKA GADIJUMA:)
Publicēts: 23.10.09 01:39
 citēt
Luni! Grāmata?
Publicēts: 23.10.09 01:43 labots
 citēt
A paskatijos , joprojam ir sur tur dabonama kaut izdota pirms patsmit gadiem :):) Bet atturesjos reklamet , te bez manis ir gana lauzju kas tai rojkeles pielikusji un zin par ko ir runa:):)
Publicēts: 23.10.09 01:51
 citēt
Lunis(c)
<Ar "Modelem" kareiz neko nemaksa "Leta tēma" , taču Latvija ir vismaz savu 5-6 fotografi kurus es zinu BET TU 100% nezini kuriem par KALENDARU no gataviem darbiem maksa 2-2,5 t Ls neskaitot nodokļus :):) un VAIRAKI DESMITI fotografu kuriem regulari un gada 3-4 rezes maksa standarta ~ 600Ls par GATAVĀM BILDĒM kalendraam . IZVĒLĀS SAMAKSA SANEM un katreiz 600Ls :) Tacu lielais vairums ir tadu kuriem ja nem kautko kalendaram vairak par 10Ls nemaksa LABAKA GADIJUMA:)>

nezinu,kur paliek mūsu krutie, un kādi ienāk no ES, bet es esmu šogad bez kalendara... par mēsliem naudu nemaksā...
Pa lēto, un neērti!!! Vai nederīgi... saule lec, māness fāzes un citas info naf... + sūdīgas bildes- liekās, ka pēdejā haltūra.
Tai pašā laikā tam pašam talavietim ir super ainavas, bet neredzu kalendaros... droši vien izķer :(
Bet topika autoram... kurš vairāk par tevi laiž pasaciņas.
Publicēts: 23.10.09 02:40
 citēt
Haiduks:Lunis(c)
<Ar "Modelem" kareiz neko nemaksa "Leta tēma" , taču Latvija ir vismaz savu 5-6 fotografi kurus es zinu BET TU 100% nezini kuriem par KALENDARU no gataviem darbiem maksa 2-2,5 t Ls neskaitot nodokļus :):) un VAIRAKI DESMITI fotografu kuriem regulari un gada 3-4 rezes maksa standarta ~ 600Ls par GATAVĀM BILDĒM kalendraam . IZVĒLĀS SAMAKSA SANEM un katreiz 600Ls :) Tacu lielais vairums ir tadu kuriem ja nem kautko kalendaram vairak par 10Ls nemaksa LABAKA GADIJUMA:)>

nezinu,kur paliek mūsu krutie, un kādi ienāk no ES, bet es esmu šogad bez kalendara... par mēsliem naudu nemaksā...
Pa lēto, un neērti!!! Vai nederīgi... saule lec, māness fāzes un citas info naf... + sūdīgas bildes- liekās, ka pēdejā haltūra.
Tai pašā laikā tam pašam talavietim ir super ainavas, bet neredzu kalendaros... droši vien izķer :(
Bet topika autoram... kurš vairāk par tevi laiž pasaciņas.

Oi ta vecit ir problema , praktiski visas LV kalendaru izdevniecibas parorentejusjas uz glonalo tirgu. Man te puikas menedzeri bija piekapusji SUEDZEJAS , ka visa klientura sjiem esot Lietuva , Ukraina , Vacija , prieksj Latvijas ja ko taisot tas eot no lētām tizlam stokbildinjam piekam tam slepjot izmantosjanas merkji savadak "Leti" vairs nesanak. Taga 90% kalendaru ir KORPORATIVI , tadi ko taisa uz kadau firmu vai organziaciju pasutijuma REKLAMAS vai PREZENTACIJU nolukiem tie tad ari ir MAKSATAJI ne veirs "Tauta" tad eri izdod kalemndarus pa 50 un vaiarak Ls gabala un maksa autoram tukstosjus par bildem:) Man isteniba sievasmate un maneja mutere VIENIGO lietojamo kalendaru ko sogad pie sienas atzina pieleikamu ir reku kolegja Schnircks razojums:):) IZRADAS VIENIGAIS lelais kalendars kam ir viss tev pieminetais :):) Parejais vairums ari krutie nav PRAKTISKI bet gan "Dizaina prieksmets" kur IZPAUSTIES nevis pielietot:):)
Publicēts: 23.10.09 02:48
 citēt
man vislabak patik LVM kalendaari. vnk skaistums. it sevishkji ar eglisha bildem.
Publicēts: 23.10.09 03:42
 citēt
Lunis: Grāmatīņa par kuru Portrets tā uzbudinās bija 1500 Bildes:):) Tā nebija nebūt ne lielākā , ir ņemta dalība arī projektos kur GRAMATA maksāja ~350 t Ls :):)

Ne vina un vairakas lidzigas vel nesen bija noperkamas Gramtnicas vai ari vinas davinaja biblenem , cena VEIKALA bija ~2,5x liekaka ka VIENA DIENA izdevumam :):) Nebij domata pardosjanai bet gan prezentacijam , tadas lietas izdod tikai prezentacijai ne tirgosjanai :):)

A paskatijos , joprojam ir sur tur dabonama kaut izdota pirms patsmit gadiem :):) Bet atturesjos reklamet , te bez manis ir gana lauzju kas tai rojkeles pielikusji un zin par ko ir runa:):)

Luni! Tu atkal neklausies. Grāmata?
Publicēts: 23.10.09 09:38
 citēt
Slepenā grāmata. Punkts!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >