No vienas puses atbalstu logo/ūdenszīmes pievienošanu fotogrāfijai = zināmā mērā autortiesību aizsardzība!.... Bet... pašai ievietojot bildes brīžiem rodas jautājums - a kurā ta īsti vietā, stūrī bloga logo ta ievietot?... Ieteiktajā labajā apakšējā stūrī? = [Cite/ "Iesakām izvēlēties citu, neparastu izvietojumu tikai galējās nepieciešamības gadījumā, jo visiem ir pierasts, ka logotips atrodas labajā apakšējā stūrī" / Cite] ... Khmmmmm.... Admiņi... neesat aizdomājušies, ka logo brīžiem nostrādā kā balanss vājai bildei? Sak, šitā mala tukša un ņemam un aizpildam ar FotoBlog logo tagad.....
ekoists:....Es gan bieži lieku,lai aizpildītu laukumu arī citos stūros.
nu Re! tas arī bij jāpierāda, ka brīžiem apzināti izvēlamies vienu vai otru vietu logo, jo tas AIZPILDA tukšos laukumus un potenciāli vāju bildi nolīdzsvaro!... Kā sacīt jāsaka - optiskais apmāns
ekoists:Pareizi Briedi,atmiņā visvairāk paliek tieši tas labais stūris lejā.Es gan bieži lieku,lai aizpildītu laukumu arī citos stūros.
Domāju, ka to tukšo vietu izmanto tikai tie kas prot saskatīt, ka tas stūtis ir tukšs - citiem logo ir kā plāksteris Vo - hrenova roka izskatās - vajag logo uzmočīt
Es vispār sāku novērot, ka man daudzām bildēm, ko labprāt ieliktu blogā, ir VAIRĀKI tukšu laukumi... Vajadzētu ieviest fīču, ka, ja gribās, var salikt uz vienas bildes VAIRĀKUS fotOblog logo.
Uzskatu ka vajag ieviest taadu pashu sisteemu kaa DA (DeviantArt) - respektiivi iespeeja arii NELIKT logo. Aisargaat ar sho logo nevar pilniigi un galiigi neko. Jebkursh fotoshop profinjsh apstraadas sho logo taa ka vinju bildee neviens nepamaniis.
Pilniigi pietiek ar to ka noteikumos ir noraadiits, ka bez FB administraacijas un/vai pasha autora atljaujas izmantot bildes citiem noluukiem - aizliegts. Tas ir koks ar diviem galiem - dahzreiz shis logo bildee aizpilda caurumus, dazhreiz vinjsh ir pilniigi un galiigi lieks.