Izīrē foto studiju, Rīgā, Avotu 76. Ir iespēja novietot auto. Cena 5 Ls/h Aprīkojumā 4x500 w bowens gaismas, radio palaidēji, papīra foni, ventilators, dažādu izmēru softboksi, reflektori, filtri, lietussargi utt., kā arī dažādi aksesuāri. Šeit arī foto - www.zip.lv...
Interesentiem lūdzu rakstīt privāti. Vai arī zvaniet pa norādīto tel.
Būs vairāk apmeklētāju, pāriešu uz lielākām telpām, tā ka pat dejas, pirti un aerobikas nodarbības varēs taisīt.. Dušu ierīkošu, striptīza stieni un gultu ielikšu. Būs arī bāriņš - tiem kas maksā Tas tā - mans politiskais solījums
Portreti:Oi, es ar tur iesludinājos, tajā zip.lv, baigi apmeklētais saits izskatās...!!!
Klau, a tev kases aparātā rekvizītus arī var iedrukāt, kad tu sit čeku par studijas īri, jeb papildus raksti klāt kvīti?
Īsti latviski
Bet tev taču ar to studijas celtnieku, kurš kaut kur te bildē tika demonstrēts, darba līgums bija noslēgts, soc. nodoklis par viņu samaksāts un viņš savukārt iedzīvotāju ienākumu nodokli arī samaksāja, vai ne?
A varabūt viņam bija noslēgts uzņēmuma līgums? Tad visi nodokļu maksājumi uz uzņēmēja - strādnieka pleciem. Un par manu legalitāti varat nešaubīties "u mēņā vsēe dokumēnti v pōrjādke"
Nē nopietni, nauda man nav galvenais, man galvenais ir mērķis! Galvenais lai ir ar ko nodarboties, lai varu dot iespēju cilvēkiem pafotografēt studijā, zinu, ka kad pats sāku, tad arī tā bija liela problēma atrast studiju par lētu naudu. Nauda ir tikai līdzeklis.