forum.gif
Zenitar 2.8/16 vs 5D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zenitar 2.8/16 vs 5D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.09 13:42
 citēt
kaadreiz man taads bij...tik uz filminas bliezu. Konstrukcija laba, bet nu toch pat Sigmas 15mm nestaav liidzi. pie 2.8 miiksts
Publicēts: 09.03.09 13:58
 citēt
Virsrakstaa bik kljuuda ieviesusies autoram

vs (1. versus)
Terms
Angļu saīsinājumi
abbrev.
1) pret

Taatad topika nosaukumaa sanaak-Zenitar pret 5D. Ja saliidzinaatu mantu ar citu mantu, tad vareetu lietot vs, bet shajaa gadiijumaa nederees. ;)
Publicēts: 09.03.09 14:23
 citēt
dooh, objektiivs pret body vai objektiivs apvienojumaa ar FF body...ir atskjiriiba. Protams, ja nespeej samierinaaties ar savu kljuudu tekstaa un draudziigu noraadi par to, tad turpini niknoties! ;)
Publicēts: 09.03.09 14:24
 citēt
par fizisko uzlikšanu - da vells viņu zina. Man bija problēmas ar Mir 1B - uz EOS 300v gāja, uz EOS 30D arī, a uz EOS 30 - nē.

a fišajs tiešām pamīksts esot.
Publicēts: 09.03.09 14:26
 citēt
uzlikt var praktiski JEBKO uz jebkaa...
starp citu - 5D var uztaisiit arii pinholi :)
Publicēts: 09.03.09 14:35
 citēt
gatisgatis:dooh, objektiivs pret body vai objektiivs apvienojumaa ar FF body...ir atskjiriiba. Protams, ja nespeej samierinaaties ar savu kljuudu tekstaa un draudziigu noraadi par to, tad turpini niknoties! ;)

atbildeet uz uzdoto jautaajumu, par kuru cilveeks intereseejaas, nejeedz,
kaut vai arii saprati, kas ar tekstu bija/ir domaats, BET piepisties maaki.
LOL liidziigi chalji dirshaas draugos, domubiedru grupaas, sheit jau ar to
nevar sevi ieziimeet..par nozheelu Tev..
Publicēts: 09.03.09 14:39
 citēt
lkz:
gatisgatis:dooh, objektiivs pret body vai objektiivs apvienojumaa ar FF body...ir atskjiriiba. Protams, ja nespeej samierinaaties ar savu kljuudu tekstaa un draudziigu noraadi par to, tad turpini niknoties! ;)

atbildeet uz uzdoto jautaajumu, par kuru cilveeks intereseejaas, nejeedz,
kaut vai arii saprati, kas ar tekstu bija/ir domaats, BET piepisties maaki.
LOL liidziigi chalji dirshaas draugos, domubiedru grupaas, sheit jau ar to
nevar sevi ieziimeet..par nozheelu Tev..

vispār jau čalis tikai norādīja uz acīmredzamu pretrunu virsrakstā, tā nav ne pie... ne iz...
Publicēts: 09.03.09 14:51
 citēt
par parejaam.
ir 3 veidu parejas - vienkarshi gredzens, kas nefikse lekajosho diafragmu, tads, kas fikse to adatinju, un tads, kas ir ar AF confirm - respektivi, skatu mekletaja nomirko fokuspunkts, kad ir asums.
Iesaku vai nu otro veidu, vai trešo. Pašam nagi niez pēc tā AF confirm, bet kaut kā nav sanācis. A pagaidām esmu aizlīmējis 2 objektīviem diafragmas adatiņas un lietoju ar pirmo.

ebayā viss navalom.
Publicēts: 09.03.09 15:00
 citēt
NilsS:

vispār jau čalis tikai norādīja uz acīmredzamu pretrunu virsrakstā, tā nav ne pie... ne iz...

oj maj gaad! veelviens valodnieks uzradaas! nu atvainojiet, kungi, burtiskaa uztveereeji
..turklaat noraadiit uz kljuudu var vienkaarshi un vienaa, varbuut nedaudz, paplashinaataa teikumaa.
te jau ir konkreeta piepishanaas ar visiem skaidrojumiem :)
Publicēts: 09.03.09 15:13
 citēt
ikz, es, piemeeram, izlasot virsrakstu, pirmajaa briidii biju neizpratnee-kaadaa veidaa vareetu saliidzinaat objektiivu ar body. Ok-mana probleema. Un tas, ka skaidrojumu izveersu mazliet plashaak, nekaa vienaa, nedaudz paplashinaataa teikumaa-tas tikai ar taadu domu, ka varbuut kaads, kursh to lasiis un liidziigi nepareizi lieto-izpratiis, aizdomaasies un nelietos kljuudainus saiisinaajumus. Neredzu, kur te buutu Tavas mineetaas darbiibas no manas puses. Driizaak jau par Tevi pahu vareetu parunaat-kaa ir ar tavu nervu sisteemu un irshanu foruma teemaa, kaa, piemeeram, Tu to dari pashlaik. Arii no Tevis shajaa teemaa jeegas nav absoluuti nekaadas teemas autoram sakaraa ar uzdoto jautaajumu. Bet, jaa-atziishos-lamuvaardu kraajums Tev ir, publiskaa videe to paraadiit Tu arii tiiri labi pieproti paraadiit, liidz ar to savu personiibu mazliet atklaajot. Centies, Tev sanaaks! :))
Publicēts: 09.03.09 15:17
 citēt
nu dazhiem leekaajosho nevar aizliimeet - tad nevar pagriezt diafragmas gredzenu
Publicēts: 09.03.09 15:30
 citēt
man objektivs bija ar manualo diafragmu un EOS bajonete jau bij originaali pieskruveta klaat objektiva korpusam
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):