Atceros, hipotekārās un vispār kreditēšanas buma laikā cilvēki uzskatīja, ka viss, kas zem 15 Ls/stundā, ir uzskatāms par dempingu...nu, pagaidīsim līdz rudenim un tad paskatīsimies, vai tikai 3,30 nav pa dārgo!
Portreti:Atceros, hipotekārās un vispār kreditēšanas buma laikā cilvēki uzskatīja, ka viss, kas zem 15 Ls/stundā, ir uzskatāms par dempingu...nu, pagaidīsim līdz rudenim un tad paskatīsimies, vai tikai 3,30 nav pa dārgo!
Mustangs:nu cena nudien ir feeinaa, iespeejams iegrieziishos kaaddien ! tiesa gaan 3 man pa daudz man jau 2h ir gana takaa ja 6,60 der es ciemaa naaakt !
Aizgāju pat speciāli uz tavu galeriju aplūkot- ko tad var pa 2 stundām studijā safočēt...
Bet tas nu tā, ja tu domā, ka tev pietiks, tad lai iet ar tās divas stundas kādu rītu! Zvani un sarunāsim!
Portreti:Atceros, hipotekārās un vispār kreditēšanas buma laikā cilvēki uzskatīja, ka viss, kas zem 15 Ls/stundā, ir uzskatāms par dempingu...nu, pagaidīsim līdz rudenim un tad paskatīsimies, vai tikai 3,30 nav pa dārgo!
neaizmirsti speccenu Haidukam
Protams, ka Hidukonkulim īpaši!!! Un vēl kāds graķītis no mana bāriņa gara mundrumam!
Lunis:Sjite baig ērti kodienus rīkot PA LĒTO NOĪRE snanes zaceni saved meicas dzer un knipsē:
Sevišķi parocīgs šis variants ir darba dienu rītos, pirms darba, 9-12!
Tomēr jā, meičas bieži rīko ģevčatņikus ar saviem ziepīšiem, sabildējas pie reizes ar...! Viena reiz bija dikti pārsteigta, ka Olympus ziepis spēj studijas zibeņus iedarbināt, ka nav jāfočē ar patstāvīgo gaismu un ISO 6400, kā šī bij darījusi pirms tam.
no vienas puses dempings. bet no otras puses... paredzēts neveiksmīgiem stuntiem vai bezdarbniekiem, kam no 9ņiem līdz 12tiem NAV jābūt darbā vai skolā. respektīvi, tiem, kam naudas tāpat nav. faktiski, šī ir labdarības akcija trūkumcietējiem. cepuri nost Jura priekšā! māte Terēze, Juri, ar Tevi lepotos!
alvils:no vienas puses dempings. bet no otras puses... paredzēts neveiksmīgiem stuntiem vai bezdarbniekiem, kam no 9ņiem līdz 12tiem NAV jābūt darbā vai skolā. respektīvi, tiem, kam naudas tāpat nav. faktiski, šī ir labdarības akcija trūkumcietējiem. cepuri nost Jura priekšā! māte Terēze, Juri, ar Tevi lepotos!
Kur tu redzi dempingu??? Ja cilvēkam viss ir iegādāts, un ir sagatavots izīrēšanai, tad kaut kādas nepareizi uzskrūvētas cenas dēļ turēt tukšu ir noziegums, ... un ne pret citiem, pret sevi Alvil , pamēģini pikseļot... diena vid. 10 st par tādu cenu 3.30 = 30Ls , mēnesī 900, gadā 10000 , Alvil, tev ar fotoaparātu tāda nauda sapņos rādās. Nevis dempings, bet JURIS PROT BĪDĪT BIZNESU arī kārnajos gados
Haiduks: Alvil , pamēģini pikseļot... diena vid. 10 st par tādu cenu 3.30 = 30Ls , mēnesī 900, gadā 10000 , Alvil, tev ar fotoaparātu tāda nauda sapņos rādās.
Shis man patiik.. Piedaavaa 3st dienaa, bet reekjina 10st Piedaavaa martaa, reekjina visu gadu Un priecaajas par 5 ziimeem gada ienaakumos
labs piedāvājums, tik žēl, ka no paša rīta. Ap pusdienlaiku labprāt piestaigātu.
Haiduks. Tu aizmirsi, ka zibeņi 10st dienā patērē samērā daudz enerģijas un resursu. Nezinu vai galu galā mēnesī tur var sanākt baigie ienākumi, ja pats nefotogrāfē..tik izīrē par tādu naudu.
alvils:no vienas puses dempings. bet no otras puses... paredzēts neveiksmīgiem stuntiem vai bezdarbniekiem, kam no 9ņiem līdz 12tiem NAV jābūt darbā vai skolā. respektīvi, tiem, kam naudas tāpat nav. faktiski, šī ir labdarības akcija trūkumcietējiem. cepuri nost Jura priekšā! māte Terēze, Juri, ar Tevi lepotos!
Vai arī tieši tādiem, kas zin kā naudu nopelnīt un negrib strādāt brīvdienās vai pa vakariem
wit_boy:labs piedāvājums, tik žēl, ka no paša rīta. Ap pusdienlaiku labprāt piestaigātu.
Haiduks. Tu aizmirsi, ka zibeņi 10st dienā patērē samērā daudz enerģijas un resursu. Nezinu vai galu galā mēnesī tur var sanākt baigie ienākumi, ja pats nefotogrāfē..tik izīrē par tādu naudu.
papikseļo tu arī ieslēgti visi gaismiņi, kopējā jauda ap 3000w 10 st *10 saņi = 3Ls , amortizācija, lieto, vai nelieto, jārēķina, tad labāk īrēt un saņemt
Bzh:
Haiduks: Alvil , pamēģini pikseļot... diena vid. 10 st par tādu cenu 3.30 = 30Ls , mēnesī 900, gadā 10000 , Alvil, tev ar fotoaparātu tāda nauda sapņos rādās.
Shis man patiik.. Piedaavaa 3st dienaa, bet reekjina 10st Piedaavaa martaa, reekjina visu gadu Un priecaajas par 5 ziimeem gada ienaakumos
Man arī patīk Paskati studijas noslogojuma grafiku - netā ir redzams un tu sapratīsi, ka 3.30 ir piedāvājums neejošajam laikam
... un šāds piedāvājums ir stipri lētāk, kā pašam pirkt visu, vienīgā neērtība - tikšana uz turieni un vai būs brīva tad, kad vajag
Kur tu redzi dempingu??? Ja cilvēkam viss ir iegādāts, un ir sagatavots izīrēšanai, tad kaut kādas nepareizi uzskrūvētas cenas dēļ turēt tukšu ir noziegums, ... un ne pret citiem, pret sevi Alvil , pamēģini pikseļot... diena vid. 10 st par tādu cenu 3.30 = 30Ls , mēnesī 900, gadā 10000 , Alvil, tev ar fotoaparātu tāda nauda sapņos rādās. Nevis dempings, bet JURIS PROT BĪDĪT BIZNESU arī kārnajos gados
desmit gados 100.000... te jau var saakt dziivot...