forum.gif
Izīrēju fotostudiju par 3,30 Ls/stundā.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Izīrēju fotostudiju par 3,30 Ls/stundā.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.09 19:59 labots
 citēt
Piedāvāju izīrēt portreti. lv fotostudiju par 3, 30 Ls stundā. Minimālais īres apjoms 10 Ls (3 stundas).

Piedāvātā cena norādīta ar PVN un spēkā martā darba dienās, laikā no 9:00 līdz 12:00 (no rīta).

Sīkāka informācija mājaslapā www.portreti.lv

Pieraksts pa tel. 29510016.
Publicēts: 09.03.09 20:12
 citēt
dempings :face-wink:
Publicēts: 09.03.09 20:25
 citēt
Atceros, hipotekārās un vispār kreditēšanas buma laikā cilvēki uzskatīja, ka viss, kas zem 15 Ls/stundā, ir uzskatāms par dempingu...nu, pagaidīsim līdz rudenim un tad paskatīsimies, vai tikai 3,30 nav pa dārgo! :face-grin:
Publicēts: 09.03.09 20:27
 citēt
nu cena nudien ir feeinaa, iespeejams iegrieziishos kaaddien ! tiesa gaan 3 man pa daudz man jau 2h ir gana takaa ja 6,60 der es ciemaa naaakt !
Publicēts: 09.03.09 20:37
 citēt
Portreti:Atceros, hipotekārās un vispār kreditēšanas buma laikā cilvēki uzskatīja, ka viss, kas zem 15 Ls/stundā, ir uzskatāms par dempingu...nu, pagaidīsim līdz rudenim un tad paskatīsimies, vai tikai 3,30 nav pa dārgo! :face-grin:

:) neaizmirsti speccenu Haidukam:D
Publicēts: 09.03.09 22:05
 citēt
Sjite baig ērti kodienus rīkot PA LĒTO:):) NOĪRE snanes zaceni saved meicas dzer un knipsē::) Juric vienmēr paratis biznesu RESPEXT!:)
Publicēts: 09.03.09 22:12
 citēt
Mustangs:nu cena nudien ir feeinaa, iespeejams iegrieziishos kaaddien ! tiesa gaan 3 man pa daudz man jau 2h ir gana takaa ja 6,60 der es ciemaa naaakt !

Aizgāju pat speciāli uz tavu galeriju aplūkot- ko tad var pa 2 stundām studijā safočēt...

Bet tas nu tā, ja tu domā, ka tev pietiks, tad lai iet ar tās divas stundas kādu rītu! Zvani un sarunāsim!
Publicēts: 09.03.09 22:14
 citēt
Haiduks:
Portreti:Atceros, hipotekārās un vispār kreditēšanas buma laikā cilvēki uzskatīja, ka viss, kas zem 15 Ls/stundā, ir uzskatāms par dempingu...nu, pagaidīsim līdz rudenim un tad paskatīsimies, vai tikai 3,30 nav pa dārgo! :face-grin:

Protams, ka Hidukonkulim īpaši!!! Un vēl kāds graķītis no mana bāriņa gara mundrumam! :)
Publicēts: 09.03.09 22:16
 citēt
Lunis:Sjite baig ērti kodienus rīkot PA LĒTO:):) NOĪRE snanes zaceni saved meicas dzer un knipsē::)

Sevišķi parocīgs šis variants ir darba dienu rītos, pirms darba, 9-12! :)

Tomēr jā, meičas bieži rīko ģevčatņikus ar saviem ziepīšiem, sabildējas pie reizes ar...! Viena reiz bija dikti pārsteigta, ka Olympus ziepis spēj studijas zibeņus iedarbināt, ka nav jāfočē ar patstāvīgo gaismu un ISO 6400, kā šī bij darījusi pirms tam.
Publicēts: 10.03.09 00:35
 citēt
no vienas puses dempings. bet no otras puses... paredzēts neveiksmīgiem stuntiem vai bezdarbniekiem, kam no 9ņiem līdz 12tiem NAV jābūt darbā vai skolā. respektīvi, tiem, kam naudas tāpat nav. faktiski, šī ir labdarības akcija trūkumcietējiem. cepuri nost Jura priekšā! māte Terēze, Juri, ar Tevi lepotos! :face-devil-grin:
Publicēts: 10.03.09 13:31
 citēt
drīzāk no rītiem garlaicīgi :)
Publicēts: 10.03.09 13:38
 citēt
Sievietes tak jāuzsilda, kas tad tā par fočēšanu, kad šamējās tikko tik pamodušās :D

3.30Ls atlaide īrei, viss pārējais īpaši kerzas nospiedums pa tām pašām cenām? :)
Publicēts: 10.03.09 15:25
 citēt
Portreti:
Haiduks:grin:

Protams, ka Hidukonkulim īpaši!!! Un vēl kāds graķītis no mana bāriņa gara mundrumam! :)

...:D bet ņemšu līdzi savu GLĀZĪTI :)
Publicēts: 10.03.09 15:32
 citēt
alvils:no vienas puses dempings. bet no otras puses... paredzēts neveiksmīgiem stuntiem vai bezdarbniekiem, kam no 9ņiem līdz 12tiem NAV jābūt darbā vai skolā. respektīvi, tiem, kam naudas tāpat nav. faktiski, šī ir labdarības akcija trūkumcietējiem. cepuri nost Jura priekšā! māte Terēze, Juri, ar Tevi lepotos! :face-devil-grin:

Kur tu redzi dempingu???
Ja cilvēkam viss ir iegādāts, un ir sagatavots izīrēšanai, tad kaut kādas nepareizi uzskrūvētas cenas dēļ turēt tukšu ir noziegums, ... un ne pret citiem, pret sevi
Alvil , pamēģini pikseļot... :D diena vid. 10 st par tādu cenu 3.30 = 30Ls , mēnesī 900, gadā 10000 , Alvil, tev ar fotoaparātu tāda nauda sapņos rādās.
Nevis dempings, bet JURIS PROT BĪDĪT BIZNESU arī kārnajos gados :D
:face-kiss:
Publicēts: 10.03.09 15:36
 citēt
Haiduks:
Alvil , pamēģini pikseļot... :D diena vid. 10 st par tādu cenu 3.30 = 30Ls , mēnesī 900, gadā 10000 , Alvil, tev ar fotoaparātu tāda nauda sapņos rādās.

Shis man patiik.. Piedaavaa 3st dienaa, bet reekjina 10st :) Piedaavaa martaa, reekjina visu gadu :) Un priecaajas par 5 ziimeem gada ienaakumos :D
Publicēts: 10.03.09 15:38
 citēt
labs piedāvājums, tik žēl, ka no paša rīta. Ap pusdienlaiku labprāt piestaigātu.

Haiduks. Tu aizmirsi, ka zibeņi 10st dienā patērē samērā daudz enerģijas un resursu. Nezinu vai galu galā mēnesī tur var sanākt baigie ienākumi, ja pats nefotogrāfē..tik izīrē par tādu naudu.
Publicēts: 10.03.09 15:48
 citēt
alvils:no vienas puses dempings. bet no otras puses... paredzēts neveiksmīgiem stuntiem vai bezdarbniekiem, kam no 9ņiem līdz 12tiem NAV jābūt darbā vai skolā. respektīvi, tiem, kam naudas tāpat nav. faktiski, šī ir labdarības akcija trūkumcietējiem. cepuri nost Jura priekšā! māte Terēze, Juri, ar Tevi lepotos! :face-devil-grin:

Vai arī tieši tādiem, kas zin kā naudu nopelnīt un negrib strādāt brīvdienās vai pa vakariem :D
Publicēts: 10.03.09 16:47
 citēt
wit_boy:labs piedāvājums, tik žēl, ka no paša rīta. Ap pusdienlaiku labprāt piestaigātu.

Haiduks. Tu aizmirsi, ka zibeņi 10st dienā patērē samērā daudz enerģijas un resursu. Nezinu vai galu galā mēnesī tur var sanākt baigie ienākumi, ja pats nefotogrāfē..tik izīrē par tādu naudu.

:):):)
papikseļo tu arī
ieslēgti visi gaismiņi, kopējā jauda ap 3000w 10 st *10 saņi = 3Ls , amortizācija, lieto, vai nelieto, jārēķina, tad labāk īrēt un saņemt:)

Bzh:
Haiduks:

Shis man patiik.. Piedaavaa 3st dienaa, bet reekjina 10st :) Piedaavaa martaa, reekjina visu gadu :) Un priecaajas par 5 ziimeem gada ienaakumos :D

Man arī patīk :D:D:D
Paskati studijas noslogojuma grafiku - netā ir redzams un tu sapratīsi, ka 3.30 ir piedāvājums neejošajam laikam :D

... un šāds piedāvājums ir stipri lētāk, kā pašam pirkt visu, vienīgā neērtība - tikšana uz turieni :) un vai būs brīva tad, kad vajag
Publicēts: 10.03.09 17:17
 citēt
Haiduks:

Kur tu redzi dempingu???
Ja cilvēkam viss ir iegādāts, un ir sagatavots izīrēšanai, tad kaut kādas nepareizi uzskrūvētas cenas dēļ turēt tukšu ir noziegums, ... un ne pret citiem, pret sevi
Nevis dempings, bet JURIS PROT BĪDĪT BIZNESU arī kārnajos gados :D
desmit gados 100.000... te jau var saakt dziivot... :D
Publicēts: 10.03.09 19:30
 citēt
oi, cik forši jums Portretu nauda skaitās... droši, ka viņam ne tik veikli, toties sava :)
Publicēts: 10.03.09 20:27
 citēt
norchapersonigi:Varu vienu reizi samaksāt 3 Ls, lai šodien forums vairs netiktu pārvērsts par dzīvo sludinājumu.

Kur sūtīt rēķinu apmaksai? :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):