forum.gif
Lensbaby
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lensbaby
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.03.09 10:50 labots
 citēt
Kāds ir darbojies ar Lensbaby objektīvu?

www.simplyelectronics.net...

Ko labu vai sliktu varat pastāstīt? :face-glasses:
Publicēts: 10.03.09 10:55
 citēt
Vienreiz pamēģināju ~5 kadrus izšāvu, interesanti, bet nopietni ar tādu nevar strādāt, paspēlēties gan var..
Tas nav objektīvs, tā ir fotogrāfu spēļmantiņa.
Publicēts: 10.03.09 11:00 labots
 citēt
Oskarz:Vienreiz pamēģināju ~5 kadrus izšāvu, interesanti, bet nopietni ar tādu nevar strādāt, paspēlēties gan var..
Tas nav objektīvs, tā ir fotogrāfu spēļmantiņa.

To esmu sapratis. :face-grin:
Domāju ar tādu vnk prieka pēc paspēlēties.
Publicēts: 10.03.09 11:05
 citēt
Nu negatīvā fiška ir tāda, ka grūti dabūs asumu ar viņu, jābūt ķirurga pirkstiem/rokām.
Pozitīvā - var panākt ļoti kreatīvu efektu, bildes kādas reti kuram būs :)
Publicēts: 10.03.09 11:07
 citēt
Reku šādi tādi bilžuki:

lensbaby.com...
Publicēts: 10.03.09 11:08
 citēt
vot sakārdināji, tagad pašam gribēsies tādu nopirkt :D
Publicēts: 10.03.09 11:17 labots
 citēt
Oskarz:vot sakārdināji, tagad pašam gribēsies tādu nopirkt :D

Lūdzu!

Priekš Canon:

www.mdfoto.lv...

Priekš Nikon:

www.vertucatalog.lv...
Publicēts: 10.03.09 11:18 labots
 citēt
es tā arī nopirku - kā spēļmantiņu. Esmu apmierināts :) spēlēties forši. Nezinu, kāds ir tas jaunais Lensbaby modelis, man ir standart 2.0 laikam tā šo sauca. Iesaku uzreiz komplektēt ar tām jokainajām diafragmām. Un nepērc md, uzcenojums paliels. Kaut gan ja grib pirkt LV citas iespējas nemaz nav.
Viņam instrukcijā ir norādīts, lai sākumā izmanto F ne mazāku par 4.0. Tas jau minētā asuma dēļ, kamēr piešausi roku. Skatu meklētājam jābūt perfekti pieregulētam redzei.
Es izmantoju uz FF, tādēļ tie 50 mm ir diezgan plaši un stūri smērējās baigā ķīselī, uz crop aparātiem sanāk kaut kas uz 80 mm pusi un blūrs nav tik izteikts
PS man galerijā ir divas bildes, abas laikam fočētas uz F 2
Publicēts: 10.03.09 11:51 labots
 citēt
Man Lensbaby visperspektīvākais šķiet tieši uz mb filmas, ar kārtīgu graudu.......bet tā kā man nav filminieka, tās ir tikai fantāzijas :)
Protams, arī uz digi viņš ir interesants, bet lielu daļu efekta var panākt šopā.
Tiesa, šops nedod iespēju jau darba procesā ieraudzīt kadru
Publicēts: 10.03.09 11:57
 citēt
NilsS:Man Lensbaby visperspektīvākais šķiet tieši uz mb filmas, ar kārtīgu graudu.......bet tā kā man nav filminieka, tās ir tikai fantāzijas :)
Protams, arī uz digi viņš ir interesants, bet lielu daļu efekta var panākt šopā.
Tiesa, šops nedod iespēju jau darba procesā ieraudzīt kadru

Domāju to likt virsū savam Canon 450D.
Bet ja to varētu dabūt uz Zenit-E, FED-2 vai Kiev-3. Tad jau varētu pamēģināt arī tādu varianatu. Bet tas laikam ir diezgan nereāli. Vismaz nav ne jausmas, vai to vispār var izdarīt. :face-grin:
Publicēts: 10.03.09 12:17
 citēt
pirtii arii ar parastu AF objektiivu parasti labi ja katrs piektais kadrs sanaak ass-taa nav lensbaby vaina-tur ir kas cits! ;))
Publicēts: 10.03.09 12:20
 citēt
spirit:vienreiz uz pirtiņu tika atnests, tad es ar paspēlējos. sanāk jau interesanti, bet nu bildēšanai nē... katra tur 1 no 5 tikai puslīdz asumā. bet vispār jautri, dinamiski sanāk. :)

Tur tiešām vaina ir praksē. īsti asas bildes ar bēbi arī nebūs, da i nevajag
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):