patiesiibaa man nav ne mazaakas nojausmas cik maksa tas filminieks - vairaak jau principa lieta ... bet ka jau miineeju savaa teemaa ja kaads var argumenteet kadeelj cena nav adekvataa, aber luudzu runajam ... shajaa gadiijuma tiesa nederees zini man ir tikai 30 ls !!!
Vecajiem EOSiem ir viens gļuks. Zem slēdža lapiņām ir kaukāds bamperis no melna gumijaina materiāla. Agrāk vai vēlāk tas sāk noārdīties un pārvēršas melnā ķitē, kas uznesās uz lapiņām līdz kamēr tās sķep un pārtāj darboties. Remonts - Ls 25 līdz 50. Pērkot uzmanīgi jāskatās lai slēdža lapiņas būtu tīras, tīras!
visa latvija dzer tēju ar medu, ēd ķiplokus un visādus novārījumus, lai tik izvairītos no gripas. bet te, "ar gripu" cena lielāka, nekā bez... :face-surprise:
labāk pastāstiet kā filminiekam noņemt bateriju vāciņu lai GRIPu uzliktu. skatos, ka tur ir ar skrūvi piestirpināts un pie skrūves nevar tikt klāt par parastu skrūvgriezi, bet skrūvgrieža uz 90 grādiem mums darbā nav. Par saliektu drāti nestāstīt, tika pamēģināts, bet nenostrādāja, tagad tiek mkelēta cietāka drāts, bet iespējams, ka ir cits veids.
Ja grips ir paredzēts tieši tavam aparātam - tad jābūt gan. steevee, Toties esmu pamanījis, ka tev klaviatūrai ir pāris pogas, kuras nospiežot pārgudri texti nāk ārā. Ja būtu tev kaut viens darbs no kā pamācīties - moš pleķi pazustu?
Tas ko panema LUTUMS ir EOS 50 butiba vienu limeni zemaks par 33 Modelis tapec ar balts bet funkcijas gandriz 1:1 Andreass ja GRIPS ir paredzets TAVAM aparatam tad vacinsj ieiet smuki gripa . Man bijusjai laulenei sjita bija sji divas dienas meginaja to vaku nomontet NEKADI , beigas ka LIKA niknuma klāt TĀ VAKS IEGAJA SPRAUGA , ot sai bija SJOKS
jā, taisnība par to spraugu, ir tur tāda, kurā vāciņš skaisti ielien. Prieks kur tu rodies. Luni, man tikai pusdiena pagāja, bet beigās noņēmām. aizbraucām un nopirktām speciālu instrumentu, kas ir 90 grādu leņķī lai var atskrūvēt to skrūvi. pēc tam skrūvēju viņu atkal klāt kolēģi kā uz jocīgo skatījās. Kad parādīju kā tas viss strādā, tad visu dienu smējāmies.
nolēmu pajautāt kā tad pārējie dabūja vaļā, bet izrādījās, ka viss ir vienkāršāk par vienkāršu.