forum.gif
Photoshop kursi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Photoshop kursi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.03.09 08:43
 citēt
Ar ko atšķiras pamata no advancētā?

Es varbūt varētu pieteikties, bet divus gadus neesu strādājis ar šhopu, lietoju PaintNET, daudz kas piemirsies, bet nu pašus pamatus kā tādus atsvaidzināt negribās..

Nevar jau organizēt pamata kursus, kur grupa izlemj kas un kā! Atnāks cilvēks gados, kuram šops ir melna bilde, viņam, lai izskaidrotu, kas ir rīku josla jau paies gadi, kamēr citi, par leveļiem un kurvām interesēsies :D
Cik noprotu tad pamata kurss gan jau ka daļēji pārklāsies ar advancēto, bet nu gribās vismaz redzēt daļēju uzmetumu, lai nebūtu jāklausās, viena efekta pielietojums 2h.. :face-devil-grin:

Pamata kurss:
- šis
- tas
- un tas

Advancētais kurss:
- nešis
- netas
- un nejau tas
Publicēts: 12.03.09 08:50
 citēt
KEPKE, ok - pajautaashu to, bet ..... vismaz par advanceetajiem kursiem es pesoniigi neveelos konkreetu programmu, bet gan dahzaadus interseejoshos jautajumus. Baet taapeec arii piedaavaaju pirmo nodarbiibu, kuraa tad kurasnti+ pasniedzeejs iepaziistas un vienojas ko un kaa un vai vispaar maaciisies.....
Publicēts: 12.03.09 08:51
 citēt
Te jau nau runa kas labaak Adobe vai te, a par pasniegt maaceeshanu Ilgonis jau arii ir pasniedzeejs, principaa vinsh arii cik saprotu nepozicionee tieshi uz shopu varees tikpat labi ar gimp piemeeram straadaat. Starpcitu par adobe sert. esmu runaajis ar cilveekiem tur tomeer taa nemanaami spiezh arii uz adobe jauno produktu paardoshanu, nu tas arii normaali jo nu vinjiem tak vaig arii reklameet savus jaunos prod. nju tipa lai shito izdariitu Jums vaig tur cs4 vai kaukaa taa. Nu bet papirrs par beigshanu un taa... bet nu te jau nau jeegas pat saliidzinaat pavisam cits koncepts pasaakumam
Publicēts: 12.03.09 08:54
 citēt
Koba, da Lunis jau akal piedaavaa visas pasaules pieredzi ;-))))
Publicēts: 12.03.09 08:58
 citēt
Nee ir jau protams forshi ja profesionaali domaa straadaat shai jomaa ir normaals papiirs ko pie cv pielikt ja iziet to Adobe, bet tas ar maksaa laikam vairaak. Nu un standart kurss ir standartkurss, strpcitu var pjautaat viens no muusu blogeriem ar nicu xstorm shobriid kaarto adobe sert. kaukur britaanijaa gan tiesa
Publicēts: 12.03.09 10:25
 citēt
Klau, nesaprotu 1 lietu: kursi dēvēti par "Photoshop kursiem", bet runāts tiek par "maketēšanu". Kā tas ir iespējams, ja maketēšanai ir cits programmprodukts, ja Adobe, tad InDesign? Tad par ko īsti ir kursi – Photoshop lietošanu vai DTP?

nu, un mākslinieks kļūst tikai pēc atbilstošas mākslas programmas beigšanas, tāpat kā zinā†nieks ir tikai persona ar doktora grādu...
Publicēts: 12.03.09 10:49
 citēt
Nu nez vai iemaacoties tik Indesign varees ko samaketeet :)
Publicēts: 12.03.09 10:53
 citēt
Nu issteniibaa laikam jau ar terminiem mees te laikam visi esam nepreciiz :) laikam driizaak jaasaka ka tas nebuus nekaads labais maketeetaajss kas nezi photoshop vai analogisku prog rastra grafikai vai kaukaa taa
Publicēts: 12.03.09 10:53
 citēt
Koba:Da nau tik traki ir vinsh drusku gjeenijs tipa dr Hauss bet liidz ar to veel interesantaak :) , a par toni taadaa pashaa var striideeties preti

vienmeer esmu gribeejis satikt doktoru Hausu :D:D
Publicēts: 12.03.09 11:00
 citēt
Nu tur vinjam konkreeta liidziiba gan peec izskata gan dziives uztveres tik neklibo, vismaz pagaidaam :)
Publicēts: 12.03.09 11:01
 citēt
hm... īpatnēji maketēt šopā..
Publicēts: 12.03.09 11:08
 citēt
Nu nejau maketeet protams :)
Publicēts: 12.03.09 11:11
 citēt
bet ja maketeetaaajs man iegaaziiis kaukaadaa bukletaa pa taisno bildi no stoka piem vai taadu kaa buus dabujis no fotograaafa diez vai es buushu par taadu bukl apmierinaats, nu labi mums te laikam kaukaads of topic aizgaaja
Publicēts: 12.03.09 11:12
 citēt
Laikam ne par maketeeshanu tas staasti nsh te:face-smile:
Publicēts: 12.03.09 11:12
 citēt
Maris:hm... īpatnēji maketēt šopā..

esmu redzējis "nopietnas" firmas maketu tipogrāfijai (kautkāfam flaierim) Wordā... un tad briesmīgi spiedzieni, tjipa, kas jums nepatīk???
Publicēts: 12.03.09 11:21
 citēt
"iesaku atnaakt uz pirmo nodarbiibu un tad izveerteet !"
Pareizi teikts.
Piesakos uz pirmo.
Publicēts: 12.03.09 11:23
 citēt
Nu jaa maketeejot wordaa vareetu laikam arii neko nezinaat ne par bitmapiem ne vektoriem :D taa vareetu buut dziivot vienkaarshaak
Publicēts: 12.03.09 11:47
 citēt
Ne nu sirsnīgi :):) MANI INTRESE Ko tiesji ONKULS ILGONIS taisas pasniegt!! "Kautko pastastit" pa 5Ls var ari krogā pie alus kausa bet KO VINS STASTIS ko tauta velas ZINAT?:) Man piemeram nav intreses teret LAIKU elementaru "Kapec-tapec" limenja papalapasjanai. " Kapec--Tapec" es zin ar varu papļāpāt apcerīgi par jebkuru tēmu un pilnīg par aluskausu:):) Man gan diezgan regulāri mēģina pielauzt "Papļāpāt par tēmu kā KURSUS" bēt tā nav PASNIEGŠANA un par to maksāt piķi da jebkādu es domāju ir pilnīg muļķigi. Lai pasaka KONKRĒTI kādus jautājumus taisās APSPRIEST , MACĪT SKAIDROT. Man piemēram intresē tās viņa ICC pļāpas tas ir diezgan tuvu saistīts ar manu biznes bet 95% TAS NEINTRESĒ kā jau Ironia to labi pateica:):)
Publicēts: 12.03.09 12:17
 citēt
Lunis: Tak tapee jau bija doma pirmajaa reizee noskaidrot kas tautai interesee , pieljauju ka tie ICC lielaakai daljai ar neinteresee, lai ieliktu bildi fotoblogaa toch nevaig laikam vinjus zinaat :). Vienk biju klaat tai sarunaaa par tiem kursiem jo straadaaju ar Ilg. kopaa gan citaa sfeera, a ja interesee kaukaadas specifiskas lietinjas piem. lielformaata drukas kaukaadas nianses, tak panjem kaadu alu un ka sanaak kaukur braukt andrejsalai garaam iebrauc ciemos gan jau atradiisies laiks parunaat. Nesen bijaam ar vinju vienaa kantorii kur taisa lielf druku tak aaraa nevareeju vinju dabuut no taam mashiinaam jo bija jaabuut citur un cik sapratu tiem cilveekiem kas tur straadaa daudzko jaunu pastaastija. ja interesee varu Tev PM vinja tel aizsuutiit
Publicēts: 12.03.09 12:55
 citēt
dīvaini ne dīvaini, bet ir gadījies un joprojām gadās kautkādas reklāmeles samaketēt šopā. ja protams tur ietilpst darbs ar foto. ja nē tad corālis un indesign, šad tad ilustrators ,bet man kautkāda kreisā versija bija pagadījusies pirms laika, tad kautkā atradinājos no ta.

bet Luni, to ka tur āra ir kautkadi citi kursi var reklamēt citā tēma!
Publicēts: 12.03.09 13:30
 citēt
Lai pasniegtu, nevis vienkārši lekciju nolaītu vai atbildētu uz jautājumiem, vajadzīga pedagoģiskā metodika, DIDAKTIKA saucās... Lai saprastu DIDAKTIKU, kā minimums jāapgūst 8 KP kurss (16 nedēļas pa 8 stundām plus 8 stundas patstāvīgā darba).

Tā kā piebalsoju Lunim...
Publicēts: 12.03.09 13:43
 citēt
vai te kads iemineejas ,ka ilgonim nav metodikas or smth.. ?
Publicēts: 12.03.09 13:46
 citēt
Nu tak cilveeks itkaa prof pasniedzeejs par taam 16 nedeeljaam neesu jautaajis be ar to patstaaviigo darbu tak itkaa viss kaartiibaa, par to metodiku vinsh kauko teica gan tik jautaajums vai maaciities griboshajiem vajadziigs pilnais augstskolas kurss cik tur to daudzu stundu garumaa ja sanaaks cilv un teiks ka mums vaig droshi vien ka varees ar to dabuut, isteniibaa ar Ilgoni pashu jaarunaa es jau te kauko nepareizi ar varu sarakstiit :)
Publicēts: 12.03.09 13:47
 citēt
Tapee jau tauta tiek aicinaata lai noskaidrotu ko cilv veelaqaas...
Publicēts: 12.03.09 13:52
 citēt
Ai labi , es saprotu par manis intresejosjam tema Ilgoni labak tincināt privāti , būs vajadzība tā arī darīšu. Bez sistēmas un metodikas macībām nav lielas jēgas tā pagrābstīšanās.
Publicēts: 12.03.09 18:57
 citēt
Nu ko juus varat njemties ar metodiku uttt .... NU IR vinjam metodika!!! 5 gadus ir maaciijis augstskolaa!!!!

Kaapeec, aga - es nupat pagajaushajaa semestrii kaa pabeidzu sho pedagogjiju magjistros. Nu nez vai tas man daudz ko variaak deva, kaa es liidz shim zinaaju ... vareeju tikai piekriitoshi maat ar galvu, ka jaaa - es taa arii dariiju u ka tas vai shitais "straadaa"..... UN .... es piedaavaaju kursus intersentiem, kuriem interesee flekisbla programma. Nepatiik - tad jaaiet uz kursiem pie Portreti, kur vinjsh visu maaca peec stingras metodikas un no pashiem pashiem pamatiem! MAN shie pashi pashi pamati nav vajadziigi un gan jau ka veel kadam patiksies tieshi shii fleksiblaa programma!

Paziistot blogerus, zinu, kas notiktos, ja pasniegtu stingru programmu ... saaktos apsprieshana, bet kaapec nav shis vai tas uttt....... Jums ka tikai paspamot;-ppp;-))))

Bet jau ir kaadi 15 interesenti! Taa ka pirmaa nodarbiiba notiksies!!! Bet tik kad atgrieziishos no Skotijas - tb. peec 20.marta.
Publicēts: 12.03.09 22:03
 citēt
:)
Publicēts: 12.03.09 22:45
 citēt
Leldus9, a ko tu vikltiigi smaidi?;-)
Publicēts: 12.03.09 22:56
 citēt
Haha ej tu nost pagajušo gad pielipināju viņam iesauku DR. HAUSS un tas aizgaja pa visu kursu, izrādās ka nēesmu vienīgais. :D Vispar sanāca pie Baloža kunga pamācīties samera maz jo šis kkur aizpeldeja tales zilajas bet visu cieņu kā pasniedzējs ļoti labs! Ļoti ātri var "atsēdināt" gudrīšus :) Galvenais tik neapbižoties :)))) Tagad nezinu vai viņš māca vel SPPA jo pats esmu prom uz LU pārgājis. PS ar nez vai īpaši interesē ta jau drizak 3d MAX. Pašam ļoti gausi iet ar 3d :)
Publicēts: 12.03.09 23:03
 citēt
arturso, vinjsh ir prom no SPPA .... bet paldies par rekomendaaciju, ka atziisti kaa labu pasniedzeeju ;-))) Bet nu taa vinjam ar to peldeeshanu iet;-)))
Publicēts: 12.03.09 23:12
 citēt
Viņš tiešām būs labs pasniedzējs tad ja students mēģinās aktīvi piedalīties mācību procesā un izrunāt visu kas nav skaidrs. Tāda plika atsēdēšana neies krastā. Man viņa stils patika :) Taka vēlu veiksmi jums programmas sastādīšanā, jo domāju ka ieviesīsies kkāda sistemātika jums ;)
Publicēts: 12.03.09 23:20
 citēt
arutrso, nu es vinju pazistu jau gadus 8 kaa min ..... bet nekad nebija ienaacis praataa, ka vinjish vareetu pasniegt shopu ;-) ES pie vinja stila esmu pieraudusi arii komunikaacijaa;-))) Un es jau nu neklsueeeju ;-))) kaa paareejiem ies - tad jau redzees;-))
Publicēts: 13.03.09 01:04
 citēt
arturso:pie Baloža kunga
Baloža kungs tas, kuru domāju?
Publicēts: 13.03.09 01:11
 citēt
A kaa mes varam zinaat, ko Tu domaa;-p;-)
Publicēts: 13.03.09 01:32 labots
 citēt
Fotogrāfi pazīst tikai VIENU BALOŽA Kungu tas ir Leonu, pārējie zin SIMTIEM nevienam nezināmu Baložu:)::):)
Publicēts: 13.03.09 02:04
 citēt
nuu - shis Balodis sevi nesauc par fotograafu .. ja kasssssssss
Publicēts: 13.03.09 08:29
 citēt
Viņš ir Kungs, Baloža kungs!:face-devil-grin:
Publicēts: 13.03.09 09:50
 citēt
ERA:Dansiga :) zinu, ka šie tādi nav :face-wink:
A mani tur tikai aprīlī ņems pretim... :(

A nafig bezdarbniekam fotošopa kursi? Tjipa darba tirgū tagad traki pieprasīti fotošopisti? :D
Publicēts: 13.03.09 09:56
 citēt
Man pilnīgi interesanti palika...pagūglēju, bet nekur neatradu tāda šopista Baloža DARBUS. Ne šopā, ne indizainā. Moš kāds links, lai var novērtēt?
Publicēts: 13.03.09 12:51
 citēt
vai tad pasniedzejam arii obligaati jabut meistaram?
es pazistu dafiga tadu dugrishus kuri neprot pasniegt un otraadi.

tas ir same jautaajums,ka stastija dansiga // pasniedzeej,kapec jus neesat milionaare?/

un lai jus sev pavisam nešķistu glupi, es apgaismoshu, shi teema ir par Ilgoni Balodi, tatad Baloža kungu. kas vel nav skaidrs?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas