pASKATOTIes darba sluydinaajumus, pat prastam paardeveejam tagad jaabuut labam fotograafam, shopistam, grafikjim utt apdaavinaatam un gatavam ar savu tehnikustraadaat bez algas.
A vot kursi taa ir laba loieta ja ir programma un kaut kaads koncepts. Teikt ka pirmaa reizee tad ar noskaidros ko tautai vajag un ko maaciit ar nevar, jo patri tauta jau nezin ko tai vajag, ko taa zin un ko nezin!
Man pasham buutu tagad interesanti iziet kursus, kaa straadaat shopaa un 3dsmaxaa, lai dabuutu rezultaataa skataamu bildi. Bet izskataas pagaidaam ka pasham naaksies maaciities..
Piesakos 100 % , un nosūtīšu savu PM. Bet man ir ļoti svarīgs jautājums ! Vai mācīšana notiks uz saviem portatīvajiem kompjiem, vai uz vietas ir 10 kompji ar šopu ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ilgonis normāls korišs,nedaudz piemīt Minhauzena sindroms,bet tas īstam jūras vilkam piedien.Savu štelli pārzin,ja ir labā omā,tad ir pavisam ok,bet ja sliktā tad vellu redzēsiet...
Te jau varētu pagaidīt, kādas būs atsauksmes pēc pirmajiem kursiem un kādi jautājumi tiks apspriesti apstrādē. Nav jau tā, ka es neko nezinu šopiņā, bet es nevaru teikt, ka būtu kaut kā īpaši advancēts. Man ir pāris savi vienkārši paņēmieni un ar tiem strādāju. Pat neejot uz pirmo tikšanos man ir konkrēta vēlēšanās apgūt zīmēšanu un fotoapstrādi ar planšeti gan fotoveikalā, gan corelixā. Un tas praktiski no nulles.
rādīs un stāstīs???? Laikam jau tas ir vienīgais iespējamais variants, bet datorprogrammas lietošanai galīgi garām...nu vismaz man. Pirksti tak atceras!!!
Es jau saprotu, ka foršs tusiņš par piečuku, var paklausīties interesantu cilvēku un tā, bet no praktiskā viedokļa so, so...
Tad jau labāk var iziet cauri photoshop.demiart.ru visus postus un brutāli kopēt...pēc laiciņa visu rokas darīs pašas, kas, principā, ir svarīgākais datorprogrammas apguvē... JO lai proga darītu ko Tu vēlies pats galvenais ir zināt KO tu vēlies gala rezultātā, un KĀ to izdarīt var atrast: 1. samotikam( vislabākā metode progu apguvei - vienreiz izurbies cauri, nekad neaizmirsīsi) 2. sameklēt netā 3. apmeklēt kursus
zinu tik vienu, ja šopa pasniegšana notiek uz papīra, tāfeles tad tas ir galīgi garām ! Vajadzētu lai visi to darītu kopā . katrs uz sava kompja. Tad arī actionus varētu ierakstīt utt.
godīgi, nemaz netā nemeklēju...domāju, ka to ko man vajag un tādā veidā netā nemaz nevarētu būt. vienkārši , ja kursos parāda to, kas mani intresē, tad varu uzreiz ierakstīt utt. kā izveidot actionu ar skaidrojumiem un piezīmēm arī gribu iemācīties pie reizes.
aizmirsu pateikt, angļu nav mana stiprā puse... tamdēļ bieži sanāk problēmas ar to neta lietošanu. Pat mēģinot no kāda krievu žurnāla atkārtot šopa stundu , sanāk kādā vietā uzkārties...
Nesaprotu tos kuri apspriež, apliek kādus kursus. Ja kursi būs sūdīgi tad uz tiem neviens neies...
Tāpat par kādiem kursiem var izteikties tikai tie kuri tajos ir bijuši!
Par programmu to tā grūti ir sastādīt ja iepriekš nav zināms grupas sastāvs, līmenis, vēlmes utt.
Pašam ir sanācis lasīt lekcias par fotošopu un zinu ka grupā zināšanu līmenis mēdz būt ļoti dažāds... tāpēc labāk piemeklēt dalībniekus ar līdzīgu zin līmeni...
Luxferre:Nesaprotu tos kuri apspriež, apliek kādus kursus. Ja kursi būs sūdīgi tad uz tiem neviens neies... Tāpat par kādiem kursiem var izteikties tikai tie kuri tajos ir bijuši! Par programmu to tā grūti ir sastādīt ja iepriekš nav zināms grupas sastāvs, līmenis, vēlmes utt. Pašam ir sanācis lasīt lekcias par fotošopu un zinu ka grupā zināšanu līmenis mēdz būt ļoti dažāds... tāpēc labāk piemeklēt dalībniekus ar līdzīgu zin līmeni...
un visos topikos parasti vieni un tie paši ... ja viņi sludina sevi- tad viss štokos, ja sludinās cits, sūdu spaini uzreiz galva Latvieši!!! Arī es pilnīgi pietiekoši pārvaldu fotoshopu, lai varētu pirmos divus līmeņus pasniegt , bet ja ielikšu tādu sludinājumu, tad "zinošie dirsēji" traki paliks un dienām ilgi anonēs (haiduka valodā ononisti) rakstot. Fotošops naf brīnumlīdzeklis labas bildes iegūšanai, bet ir darba rīks, lai izmantojot to bildes uzlabošanā, pateiktu savu domu citiem saprotamāk Ļoti laps piemērs, pat PS neliekot datorā, ir spogulene bez papildprogām (piem. 5D) un ziepītis ar 24 palīgprogām... un kad skati ziepīša bildes, daudzi sāk lielīties, es publicēju bildes bez apstrādes
dansiga:nu taaaa - pasaakumas briest uz piektdienas plkst. 18 ... siikaaku info izsuutiishu tiem, kas pieteikushies!
Dansiga - man iepriekš bija jautājums šāds: - kam ir pieredze darbā ar planšeti (wacom intuos3 a4) - skicēšana, zīmēšana, gleznošana f-šopā un corelixā? Vai ir kādi kursi par to? Ja nav grūti un paliek prātā, lūdzu, uzjautā šo jūsu pasniedzējam. Varbūt zinās teikt ko sakarīgu, lai tas divritenis nav no jauna jāizdomā. Jau iepriekš paldies.
es arī neko neesmu saņēmis,kaut gan gaidīju e-pastā ziņu.Līdz ar to saprotu,ka pieeja nav nopietna un tādi paši varētu būt kursi.Meklēsim citu iespēju.
hm.. gribetu gan daudz ko uzjautāt kungam, ja reiz viņš patiesi specs tehniskajos jautajumos, jo līdz sim visi mani jautajumi ir saņēmuši atbildi - sīkāku info par šiem procesiem Adobe neizpauž, vai arī mēģina ātri ātri pariet uz citu tēmu, lai man nebūtu jāatbild ā.. $%#^#%#$%^#^ skatos ka esmu nogulejis arī pirmdienas saietu..
Fons:Ilgoņa beigās piedāvātais variants ar katra sasāpējušu jautājumu izskatīšanu pēc lekcijas man šķiet ļoti labs.
un cik tad ilgi viņs ir ar mieru sēdēt un atbildet?