Nu taaaa ..... piedaavaaju kursus Photoshopaaa , kurus vadiis Ilgonis Balodis, kursh:
1. 5 gadus ir maaciijis SPPA Datorgrafikas fakultaatee specialitaatee "Datorgrafika un tehnologjijas" (tai laikaa pie vinja maacijies arii Kavabanga); 2. reklaamas biznesaa kopsh 1991.gada; 3. paarvalda visas iespeejamaas drukas tehnologjijas, PC, MAC
Tiek piedaavaati 2 kursu veidi
1. pamatkursss, 2. advanceetais kurss.
BET ..... pirmajaa nodarbiibaa Ilgonis paarbaudiis advanceetos kursantus, uzdodot jautaajumus, un, iespeejams, ka piedaavaas padomaat un tomeer saakt ar pamatkursu. Luudzu sagatavot potenciaalajiem kursantiem arii paaris *psd failus, lai Ilgonis var redzeet, ko Juus darat bilzhu apstraadee. Kursu programma tiks apspriesta pirmajaa nodarbiibaa - ko kursanti veelas sagadiit no pasniedzeeja. Ilgonis teicaas, ka peec vinja kursu beigshanas var iznaakt 4 varianti .... [programmas lietotaajs, maaxlinieks, maketeetaajs vai datorgrafikjis .. bet tas viss, dabiski, atkariigs no kursanta pasha speejaam ;-)
Vienas grupas lielums: min 5 cilveeki, max - 10 cilveeki.
Laiks: veelamais - 16 :00 liidz 18:00 ..... ir iespeeja mainiit uz veelaaku vai sestdienaam/sveetdienaam - tas tiks konkretizeets, kad savaaksies pirmaa grupa.
Kursu saakums: tikko savaaksies pirmei 5 civleeki (vai pamatgrupa vai advanceetie).
ande, rakstiiju - to pirmajaa nodarbibaaa kursanti+pasniedzeejs norunaas - cik daudz veelaas! nav nekaadas standart programmas - tas viss ir procesaa mainaams! jaa - 5 ls - 2 akadeemiskaas (shorbiid)
a iesaakt un nepabeigt var? cik reizes nedeeljaa, tas viss ir svariigi! man jau mails uzrakstiits staav, tikai nevaru izdomaat nosuutiit vai nee :face-monkey:
Stereo, tev zheel piecihsa, lai pirmajaa nodarbiibaa to noskaidorut!?!?!?!? kja nav zheel - tad gaidu vestuliiti uz mailu un uz kuru kursu veelies starteet .. (mailos ieglaak apkopot info) KOnkretas programas nav jo es ari kaa pasuutiitaajaa, nemaazeeju pateikt, ko man vajaga .... MAN vajaga konkretas lietas ..... jautaajumi/atbildes......
jaa, bet pirms piesakos es tomēr gribu zināt kurās dienās tie kursi varētu notikt. es pat gatava nepaeest paris dienas un atnaakt, jo ir lietas,kuras mūždien maketēšana sagādā raizes.
ironia, nu to gruuti tagad progonzeet - kaa koletkiivs nolems ...... ok - man radas ideja - pajautaat Ilgonim par pirmas nodarbibas nemaksaashanu ...... domaaju ka sarunaashu ... ja nu kaadu tomer neapmierina ne noteikumi, ne laiki, ne pasniedzeja feiss ne viss parejais;-p;-)
aizsuutiijuu uz pamata kursiem. Tikai baigi negribeetos, lai ir taa, ka 85% jau zinu. Taapeec man arii negribas iet, nevienos no tiem 2 meen/70ls fotograafeeshanas kursiem
miler, n kaa es shodien ar Ilgoni runaaju ...... ir jaatiekaas u jaaredz, ko kursh grib u ko speej .. taapec arii vinja rpasiiba bja ... panjemt paris falisu *psd ..... varbuut ka beigaas izveidojas veel kaada intermediate grupa!!!
ja jaa a- vinjsh jau ari meegjinaaja mani shoien atseedinaat ar jautaajumiem un aizsuutiit uz pamatgrupu ;-)))))
BT kaa saku - viss ir irunaajams, jo shie nav oficiaalie kursi ar noteiktu prograamuu ... buusim felxibli ;-)))
labi labi - es tik briidnaju, ka pastaav tada iespeeja .... nav tachu augstskolas iestaajeksaaamenu komisija ;-)) BET .... rekinies, ka dzheks ir ar sherpu valodinju ;-))))
ERA, nu piedod luudzu - shis nav nodarbinaatiibas diensta riiikotie kursi ;-ppppp ;-))))) bet tur tu ari vareetu inspektorei pajautaat - vai vinji org anizee taadus;-)));-p
Es kautkā labāk samaksāju konkrēti pikji Digital Guru piemēram Andrim Š un viņš man iemāca no A-Z visju LĪMENIM vajazdīgo kurus. A ko es šite A KO VĒL A KO VĒL TASTĀSTĪSU nju PASTĀSTI KAUTKO mmm MĀCĒT tas vēl nenozīmē SPĒT MĀCĪT , daudz zinu tādus kas PERFEKTI MĀK bet MĀCĪT NEMĀK Lai iemācītais būtu vērtīgi svarīga ir SISTĒMATISKA apguve , citādi kā ĻOČIKA augstāko PILOTĀŽU MĀK bet Nosesties pacelties NEFIGA
Lunis, ja tu speej smaksaat par individualiem kursiem - uz priekshu!!!! Teoreetiski es ari vareetu, BET ..... ta kaa neesmu nekads lielais spechuks Photoshopaa - mani interesee grupas apmaaciba, kur var paburziities ar citiem kopaa un apjaust kas un kaa ....
pazistu gan kautkad laimiga un skaista ienaacu miljajaa Mi6 barčikā,lai iedzertu dienas devu Jameson un lalala laimigi paziņoju,ka mans darbs ir mans hobijs.. a šīiiss... jopcig,, ka uzmetas ar saviem Icc profailiem un vel kautkadu drazu nu ta diezgan rupji atshuvu, ka pecak visu vakaru šķibi skatijas
dansiga : Kāpēc , Guru tak var komplektēt gruppas pēc SPĒJĀM / VARĒŠANAS un pielasīt kursu pēc LĪŅAM galvenais ka tur tie dzeki ir PIEREDZĒJUŠI profi VISI SERTIFICĒTI uz dažādām ADOBE softiem un versijām un PROGAS ar sjiem pasjas svaigākās un pasniegsjanas metodika ADOBE sertificēta beigās tev OFICIĀLS ADOBE sertiņš par KURSU! , TAK ŠAKA es esmu šādus LĪDZĪGUS kursus pa VALSTS piķi izgājis pirms tuvu 10 gadiem toreiz bija kautādi 2,5 T Ls 3 meneši. Ļoti no svara ir METODIKA kā tevi māca jo SOFTA RAŽOTĀJS ir paredzejis TEHNALOĢIJU kā izmanto viņa PRODUKTU tikai tad ir OPTIMĀLS rezultāts. Nu un tad ka man iemaca ASUMU vai KRASU uzlikt . NORMĀLI kad iemaca NO SAKUMA lidz BEIGĀM kautkādā secībā un līmenī Es es te rēcu VISI prot bildēt "Skūķus studijā" bet neviens neprot STRADAT STUDIJĀ kā tādā NESAPROT kāpēc `tada VISPĀR ir vajazdīga , Tieši tāpāt ar FOTOVEIKALU , knipsēt visji prot SAKRUĶĪT KRASAS uzmest ŠARPU ar visji bet NORMĀLI APSTRĀDĀT BILDI lai tā atbilstu KAUTKĀDIEM SATNDARTIEM nu ĻOT RETAIS PAT IEDOMĀJĀS kā tā VAJADZĒTU Man piemēram ir 2 Monitori Blakus CRT DELL 21 un LCD DELL uz veina es taisu PRINTAM /TIPENEI uz OTRA TIKAI WEBam jo tas kas PRINTAM tas WEBa neeissktas nedz PARAK KOSJI nedz ASSUMS
Lunis, nu tad uz priekshu pie Andra Š! Es tikai nesaprotu, kaapec Tu shorbiid "noliec" to, ko es piedaavaaju ..... TU vinju paziisti? TU zini kaa vinjsh maaca? TEV ir petenzijas?
Un starp citu vinja vaardi bija "Es maacu programmas taa, lai panjamot [pilniigi jaunu programmu, cilveeks peec triis dienaam pats buutu speejiigs jau straadaat - tb domaashanu"
Kaa nu maakam taa nu maunam ... arii es neesmu gatava maksaat no savas kabatas 2.5 T par 3 meeneshiem. Arii te buus kaa minimums 2 liimenji (vai to izlasiiji? vai palaidi garaam?) Un ja buus nepiecieshams - uztaisiis arii veel tresho!