forum.gif
Photoshop kursi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Photoshop kursi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.09 21:37
 citēt
Nu taaaa ..... piedaavaaju kursus Photoshopaaa , kurus vadiis Ilgonis Balodis, kursh:

1. 5 gadus ir maaciijis SPPA Datorgrafikas fakultaatee specialitaatee "Datorgrafika un tehnologjijas" (tai laikaa pie vinja maacijies arii Kavabanga);
2. reklaamas biznesaa kopsh 1991.gada;
3. paarvalda visas iespeejamaas drukas tehnologjijas, PC, MAC

Tiek piedaavaati 2 kursu veidi

1. pamatkursss, 2. advanceetais kurss.

BET ..... pirmajaa nodarbiibaa Ilgonis paarbaudiis advanceetos kursantus, uzdodot jautaajumus, un, iespeejams, ka piedaavaas padomaat un tomeer saakt ar pamatkursu. Luudzu sagatavot potenciaalajiem kursantiem arii paaris *psd failus, lai Ilgonis var redzeet, ko Juus darat bilzhu apstraadee. Kursu programma tiks apspriesta pirmajaa nodarbiibaa - ko kursanti veelas sagadiit no pasniedzeeja. Ilgonis teicaas, ka peec vinja kursu beigshanas var iznaakt 4 varianti .... [programmas lietotaajs, maaxlinieks, maketeetaajs vai datorgrafikjis .. bet tas viss, dabiski, atkariigs no kursanta pasha speejaam ;-)

Vienas grupas lielums: min 5 cilveeki, max - 10 cilveeki.

Starta cena: 5 Ls par 2 akadeemiskajaam stundaam.

Vieta: Anderjsalas pac pac gals - Ziemelju mola galaa 2staaviigaa maajinjaa.

Laiks: veelamais - 16 :00 liidz 18:00 ..... ir iespeeja mainiit uz veelaaku vai sestdienaam/sveetdienaam - tas tiks konkretizeets, kad savaaksies pirmaa grupa.

Kursu saakums: tikko savaaksies pirmei 5 civleeki (vai pamatgrupa vai advanceetie).

Pieteikshanaas: man uz mailu dansiga@gmail.com
Publicēts: 11.03.09 21:58 labots
 citēt
nav daargi, gribeetu
Publicēts: 11.03.09 22:01
 citēt
n ar velti gan neviens nemaaciis ... pat es teicu, ka maxaashu, kaut gan tika piedaavaats kaa organzieetaajai, bez makasas!
Publicēts: 11.03.09 22:09
 citēt
Tātad, 1 nodarbība = 2 akadēmiskās stundas ?
Bet, cik nodarbību būtu plānots viss kurss, konkrēti - pamatkurss ?
Publicēts: 11.03.09 22:10 labots
 citēt
es jau teicu, ka nav daargi :face-monkey:
Publicēts: 11.03.09 22:14
 citēt
ande, rakstiiju - to pirmajaa nodarbibaaa kursanti+pasniedzeejs norunaas - cik daudz veelaas! nav nekaadas standart programmas - tas viss ir procesaa mainaams!
jaa - 5 ls - 2 akadeemiskaas (shorbiid)
Publicēts: 11.03.09 22:30 labots
 citēt
a iesaakt un nepabeigt var? cik reizes nedeeljaa, tas viss ir svariigi! man jau mails uzrakstiits staav, tikai nevaru izdomaat nosuutiit vai nee :face-monkey:
Publicēts: 11.03.09 22:48 labots
 citēt
Stereo, tev zheel piecihsa, lai pirmajaa nodarbiibaa to noskaidorut!?!?!?!? kja nav zheel - tad gaidu vestuliiti uz mailu un uz kuru kursu veelies starteet .. (mailos ieglaak apkopot info)
KOnkretas programas nav jo es ari kaa pasuutiitaajaa, nemaazeeju pateikt, ko man vajaga .... MAN vajaga konkretas lietas ..... jautaajumi/atbildes......
Publicēts: 11.03.09 22:53
 citēt
jautaajumiem/atbildeem ir domaatas konsultaacijas, nevis kursi vai lekcijas :)
Publicēts: 11.03.09 23:00
 citēt
aj laaik. diez vareetu pieteikties iisajam advanc kursam par siikumiem maketešanaa?
Publicēts: 11.03.09 23:02
 citēt
ironia, droshi!!!!! iesaku atnaak uz pirmo nodarbiibu un tad izveerteet !

miller, nu konsultaacijas - tas ir tiiri privaati .... bet MANi in teresee ari citu advanceetie jautaajumi, par kuru esamiibu es pat nenojaushu!
Publicēts: 11.03.09 23:05
 citēt
jaa, bet pirms piesakos es tomēr gribu zināt kurās dienās tie kursi varētu notikt. es pat gatava nepaeest paris dienas un atnaakt, jo ir lietas,kuras mūždien maketēšana sagādā raizes.
Publicēts: 11.03.09 23:07
 citēt
ironia, nu to gruuti tagad progonzeet - kaa koletkiivs nolems ...... ok - man radas ideja - pajautaat Ilgonim par pirmas nodarbibas nemaksaashanu ...... domaaju ka sarunaashu ... ja nu kaadu tomer neapmierina ne noteikumi, ne laiki, ne pasniedzeja feiss ne viss parejais;-p;-)
Publicēts: 11.03.09 23:09
 citēt
aaaaaaaaakdievs.. es to Ilgoni ziiinu.. pat smagi atšuvu viņu deļ pārgudrībam pie kroga letes :D:D

šausmas.. bet japiesakas vien ir laikam, tagad zinu ka pirmais jautaajums buus par Icc profailiem utt.. :D
Publicēts: 11.03.09 23:11 labots
 citēt
aizsuutiijuu uz pamata kursiem. Tikai baigi negribeetos, lai ir taa, ka 85% jau zinu.
Taapeec man arii negribas iet, nevienos no tiem 2 meen/70ls fotograafeeshanas kursiem
Publicēts: 11.03.09 23:17 labots
 citēt
miler, n kaa es shodien ar Ilgoni runaaju ...... ir jaatiekaas u jaaredz, ko kursh grib u ko speej .. taapec arii vinja rpasiiba bja ... panjemt paris falisu *psd ..... varbuut ka beigaas izveidojas veel kaada intermediate grupa!!!

ja jaa a- vinjsh jau ari meegjinaaja mani shoien atseedinaat ar jautaajumiem un aizsuutiit uz pamatgrupu ;-)))))

BT kaa saku - viss ir irunaajams, jo shie nav oficiaalie kursi ar noteiktu prograamuu ... buusim felxibli ;-)))
Publicēts: 11.03.09 23:30
 citēt
bet tāda rakstura jautajumi tadaa tonii nav sevišķi patīkami :)
ir lietas,ko maketējot var nezinaat :) vismaz es cik gadus maketeju un nezinu neko par ICC :D

tieshaam meginaas nosutit uz iesaceejiem, ko tad? stundu macisies iespegt fotošopu un izgriezt cilvēcinju? :D

lab lab :) jamacas ir vienmeer!
Publicēts: 11.03.09 23:34
 citēt
Da nau tik traki ir vinsh drusku gjeenijs tipa dr Hauss bet liidz ar to veel interesantaak :) , a par toni taadaa pashaa var striideeties preti
Publicēts: 11.03.09 23:36
 citēt
A par ICC profailiem to vinsh zin ka daudzi maketeetaaji par to nezin tapee tas jaajmzirdzinsh bet lieta jau noderiga
Publicēts: 11.03.09 23:37
 citēt
labi labi - es tik briidnaju, ka pastaav tada iespeeja .... nav tachu augstskolas iestaajeksaaamenu komisija ;-)) BET .... rekinies, ka dzheks ir ar sherpu valodinju ;-))))
Publicēts: 11.03.09 23:39
 citēt
re re - fuu ... KOba atnaaca .... pastaasti arii par Ilgoni kaut ko ;-))))
Publicēts: 11.03.09 23:41
 citēt
Da forsh dzheks, katraa zinjaa buss jautri un noteikti interesant
Publicēts: 11.03.09 23:41
 citēt
ja butu 6 vai 7dien aintreseetu :):face-monkey:
Publicēts: 11.03.09 23:42
 citēt
Un lai kaada taa valoda bet to lietu vinsh zin un galvenais ka maak pasniegt
Publicēts: 11.03.09 23:52
 citēt
otradienas, ceturtdienas- der!
Piesakos :)
Publicēts: 11.03.09 23:58
 citēt
Haiduks, luudzu suuti malinju uz dansiga@gmail.com .... nu atvieglo man darbu .... u uzraxti uz ko piesakies - pamatkursu vai advanceto!
Publicēts: 11.03.09 23:59
 citēt
Khm... nez, vai bezdarbniekiem bezmaksas Photoshop kursus piedāvā? :face-glasses:

Ja nepiedāvā... tad darīt man jau tagad tāpat nav ko... varbūt jāpiesakās vismaz uz šiem kursiem? :face-smile:
Publicēts: 12.03.09 00:14
 citēt
ERA, nu piedod luudzu - shis nav nodarbinaatiibas diensta riiikotie kursi ;-ppppp ;-))))) bet tur tu ari vareetu inspektorei pajautaat - vai vinji org anizee taadus;-)));-p
Publicēts: 12.03.09 00:19
 citēt
Dansiga :) zinu, ka šie tādi nav :face-wink:
A mani tur tikai aprīlī ņems pretim... :(
Publicēts: 12.03.09 00:20 labots
 citēt
Es kautkā labāk samaksāju konkrēti pikji Digital Guru piemēram Andrim Š un viņš man iemāca no A-Z visju LĪMENIM vajazdīgo kurus. A ko es šite A KO VĒL A KO VĒL TASTĀSTĪSU nju PASTĀSTI KAUTKO mmm:):) MĀCĒT tas vēl nenozīmē SPĒT MĀCĪT , daudz zinu tādus kas PERFEKTI MĀK bet MĀCĪT NEMĀK:) Lai iemācītais būtu vērtīgi svarīga ir SISTĒMATISKA apguve , citādi kā ĻOČIKA augstāko PILOTĀŽU MĀK bet Nosesties pacelties NEFIGA :):)
Publicēts: 12.03.09 00:21
 citēt
ERA, bet pajautaat tu jau tagad vari ;-ppppp;-))))) Labi labi - droshi suuti mailu , uz kuru kursu piesakies!
Publicēts: 12.03.09 00:25 labots
 citēt
Lunis, ja tu speej smaksaat par individualiem kursiem - uz priekshu!!!! Teoreetiski es ari vareetu, BET ..... ta kaa neesmu nekads lielais spechuks Photoshopaa - mani interesee grupas apmaaciba, kur var paburziities ar citiem kopaa un apjaust kas un kaa ....
Publicēts: 12.03.09 00:38
 citēt
dansiga:... rekinies, ka dzheks ir ar sherpu valodinju ;-))))

nu ir ir :)

Koba:A par ICC profailiem to vinsh zin ka daudzi maketeetaaji par to nezin tapee tas jaajmzirdzinsh bet lieta jau noderiga
iespejams, bet tajaa romantiskajaa ikdienišķā viskija dzeršanas reizē tas bije lieku lieki..

tas ka čalis ir gudrs un tieshaam zinossh es nemaz nešaubos. bus vien jacer,ka kursi nebus brivdienaas un 4dienas :)
Publicēts: 12.03.09 00:42
 citēt
Dansiga :) a kā lai pajautā, ja šiem maitām bezmaksas telefons jau vismaz pāris nedēļas kā atslēgts? :face-sad:

Dansiga - ja Tu neesi nekāds lielais spečuks šopā, tad es vispār esmu gandrīz analfabēts :face-surprise:
Publicēts: 12.03.09 00:47
 citēt
ERA, a ieej manaa chataa un pajautaa tautumeitai ;-))))) jam ano taa kantora;-)))

ironia, nu cereesim, ka atradiis kompromisu par laikeim - visiem eertu!
Publicēts: 12.03.09 01:08
 citēt
ja šis draugos uz vestuli atbildes un nenoriis mani ar visam zarnam par taa vakara kašķi tad es bushu kursos :D
Publicēts: 12.03.09 01:10
 citēt
ironia, par KURA u KUR vakara kashkji!??!? tu jao paziisti!?!?
Publicēts: 12.03.09 01:15
 citēt
pazistu gan :) kautkad laimiga un skaista ienaacu miljajaa Mi6 barčikā,lai iedzertu dienas devu Jameson un lalala laimigi paziņoju,ka mans darbs ir mans hobijs.. a šīiiss... jopcig,, ka uzmetas ar saviem Icc profailiem un vel kautkadu drazu :D:D nu ta diezgan rupji atshuvu, ka pecak visu vakaru šķibi skatijas :D
Publicēts: 12.03.09 02:34
 citēt
dansiga : Kāpēc , Guru tak var komplektēt gruppas pēc SPĒJĀM / VARĒŠANAS un pielasīt kursu pēc LĪŅAM galvenais ka tur tie dzeki ir PIEREDZĒJUŠI profi VISI SERTIFICĒTI uz dažādām ADOBE softiem un versijām un PROGAS ar sjiem pasjas svaigākās un pasniegsjanas metodika ADOBE sertificēta beigās tev OFICIĀLS ADOBE sertiņš par KURSU!:) , TAK ŠAKA es esmu šādus LĪDZĪGUS kursus pa VALSTS piķi izgājis pirms tuvu 10 gadiem toreiz bija kautādi 2,5 T Ls 3 meneši. Ļoti no svara ir METODIKA kā tevi māca jo SOFTA RAŽOTĀJS ir paredzejis TEHNALOĢIJU kā izmanto viņa PRODUKTU tikai tad ir OPTIMĀLS rezultāts. Nu un tad ka man iemaca ASUMU vai KRASU uzlikt . NORMĀLI kad iemaca NO SAKUMA lidz BEIGĀM kautkādā secībā un līmenī :):) Es es te rēcu VISI prot bildēt "Skūķus studijā" bet neviens neprot STRADAT STUDIJĀ kā tādā NESAPROT kāpēc `tada VISPĀR ir vajazdīga , Tieši tāpāt ar FOTOVEIKALU , knipsēt visji prot SAKRUĶĪT KRASAS uzmest ŠARPU ar visji bet NORMĀLI APSTRĀDĀT BILDI lai tā atbilstu KAUTKĀDIEM SATNDARTIEM nu ĻOT RETAIS PAT IEDOMĀJĀS kā tā VAJADZĒTU :):) Man piemēram ir 2 Monitori Blakus CRT DELL 21 un LCD DELL uz veina es taisu PRINTAM /TIPENEI uz OTRA TIKAI WEBam jo tas kas PRINTAM tas WEBa neeissktas nedz PARAK KOSJI nedz ASSUMS :):):)
Publicēts: 12.03.09 08:36
 citēt
Lunis, nu tad uz priekshu pie Andra Š! Es tikai nesaprotu, kaapec Tu shorbiid "noliec" to, ko es piedaavaaju ..... TU vinju paziisti? TU zini kaa vinjsh maaca? TEV ir petenzijas?

Un starp citu vinja vaardi bija "Es maacu programmas taa, lai panjamot [pilniigi jaunu programmu, cilveeks peec triis dienaam pats buutu speejiigs jau straadaat - tb domaashanu"

Kaa nu maakam taa nu maunam ... arii es neesmu gatava maksaat no savas kabatas 2.5 T par 3 meeneshiem. Arii te buus kaa minimums 2 liimenji (vai to izlasiiji? vai palaidi garaam?) Un ja buus nepiecieshams - uztaisiis arii veel tresho!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas