forum.gif
Bildēšana klubos!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bildēšana klubos!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.03.09 19:29
 citēt
riteni neizdomāsi, bet fakts paliek fakts.
Publicēts: 13.03.09 19:35
 citēt
Es parastidaru tā:
zibsnis uz m (atkarība no griestu augstuma 1/32 vai 1/16 vai 1/64) + obligāti balts papīrs iebāzts pie difūzera (vai arī tas krutais baltais kakiņš kas jau nāk 580 zibsnim)

f2,8 slēdzis 1/8 vai 1/10 (max 1/15 min 1/2)
lai būtu labs asuma dziļums tad objektīvs atvilkts maximaali plataaks (es izmantoju 24-70)
ISO 400 :)
Publicēts: 18.03.09 15:30
 citēt
sasar:Nu man jau patik NilsS stilinsh:
http://www.multiklubs.lv/public/lat/photogallery/

opā, klubam interesanta izpratne par 's lietošanu angļu valodā, hihii
Publicēts: 18.03.09 16:03
 citēt
reku pedejais blieziens:
picasaweb.google.com...#
Publicēts: 18.03.09 21:36
 citēt
matrixlv: tev visas īzī bildes forshas sanaakushas:face-smile:
Publicēts: 18.03.09 22:45 labots
 citēt
Matrixlv, iečolēju Tavas bildes, viņas visas nedaeksponētas izskatās ;). Iespējams, ka neesi apstrādājis, lai pavilktu vismaz nedaudz gaišākas :). Iemetīšu savas kā es domāju
picasaweb.google.com...
Publicēts: 19.03.09 09:50 labots
 citēt
matrixlv:reku pedejais blieziens:
http://picasaweb.google.com/martins.miculis/EasyBarLoudFriday?fgl=true&pli=1#

tiešām baigi tumšās

viens no maniem pēdējiem

www.multiklubs.lv...
Publicēts: 19.03.09 23:28
 citēt
Nu ja nem to ka telpas mazas + maz apgaismojum(nu gaismas) nu bildeem var resdzzet ka bliezu pat ar 1/8 pie 400
Nu re Nilss tev bishk savadak aopgaismojums nu vismaz es taa domaju! Nezinu cik man taisniba lielakos klubos neesmu bildejis
Publicēts: 20.03.09 09:55
 citēt
klubā jābildē šādi: images.epilogue.net...
Publicēts: 22.03.09 17:16
 citēt
Neesmu iipashi bildeejis klubos bet varu pateikt tikai to ko esmu noveerojis par shaada veida fotograafiju. Ljoti daudz ko dod ieskatiities fotoaparaata tehniskajos datos. Gluzhi ar to ka tev gaishs stikls nepietiek, nerunaajot jau par gaismaam (tas ir atsevishkjs staasts par ko te jau tika piemineets). Bet ... Piemeers varbuut nebuuus no tiem ko gribat dzirdeet bet tomeer ... Agraak bildeeju ar Olympus E-500 (mana pirmaa kamera) bet tagad ar Canon 40D Stikli ar vienaadiem F (F4-5.6) bet tsarpiiba graudam ir vienkaarshi nenormaala. Ja ar Olymus uzliek 1600 ISO - grauds ir tik nezheeliigi liels ka bilde ir vienkaaarshi neskataama. Tajaa pashaa laikaa Izmantojot tos pashus raadiitaajus bet Canon 40D, uz 1600 ISO graudu praktiski nevar just. Te arii secinajums. Cik noprotu tad no lielaa ISO izvairaas tieshi shii grauda deelj, bet attieciigi ja aparaata procis normaali sho te graudu apstraadaa tad pietiek padot pavisam nedaudz gaismas lai bilde normaali noeksponeetos un sanaaktu pietiekoshi asa un kvalitatiiva...

Palabojiet ja esmu kautkur kljuudiijies...
Publicēts: 23.03.09 09:11
 citēt
tātad - vienīgā izeja bildēšanai klubos un bāros - nopirkt nikon D3! :face-angel:
Publicēts: 23.03.09 09:14 labots
 citēt
...vai dabūt darbu avize ''diena" :face-monkey:
Leta ganjauka ar derēs. Tas tā ja pašam galīgi negribas pirkt d3.
Publicēts: 23.03.09 09:15
 citēt
Dienas fotogrāfiem dod D3?
Publicēts: 23.03.09 09:20
 citēt
Man paziņa dienas biznesam bildē ar d3. Cik noprotu nikons par labu $ savu laik iedeva "patestēt", kad tiko iznāca d3.
Publicēts: 23.03.09 09:27
 citēt
Dienas bizness un Diena nav viens un tas pats. :face-glasses: Bet avīzēm vispār štata fotogrāfi vēl ir aktuāla lieta? Krīzes apstākļos tā tak tāda padārga izprieciņa, ne? :face-surprise:
Publicēts: 23.03.09 09:40 labots
 citēt
Par to cik lēts/dārgs grūti spriesti, bet ir zināmas toč 2 lietas. Strādājot par vienkāršu fotoreportieri, par miljonāru nekļūsi 2 lieta tas ir suņu darbs ja tā var izteikties. Darbs ir fiziski grūts jo viss notiek baigajā skriešanā un nav tā ka vari atvilkties uz pasākumu un tur visu dienu notusēt un tad vilkt uz māāāāāju + soma ar nav no tām vieglākajam jo darbs cienījamos mēdijos arī izvirza kvalitātes prasības pret fotogrāfijām un tas nozimē to ka gluži ar 1000d + kit nedabusi skriet dzelži bus krietni smagāki un stikli ari ar kuriem jāpavada visa diena. Reizēm ir tā ka pa dienu jābūt 8 un vairāk vietās. Tad nu ir ko skriet krustām šķērsām pa rīgu.

www.erfoto.lv...

Mazs izklāsts par vienu no Latvijas slavenākajiem reportieriem.

www.diena.lv...

Raksts par Letas reportieriem. Kā runājos ar Letas izbijušu žurnālistu tad šis saka ka tur nevienmēr tiek "lielākie fanāti" par foto-reportieriem. Katram ir savs stāsts kā viņš sāka strādāt un kas zin kam paveiksies un kas tiks "iekšā"
Sorry par offtopic :D
Publicēts: 23.03.09 10:13
 citēt
matrixlv:Nu ja nem to ka telpas mazas + maz apgaismojum(nu gaismas) nu bildeem var resdzzet ka bliezu pat ar 1/8 pie 400
Nu re Nilss tev bishk savadak aopgaismojums nu vismaz es taa domaju! Nezinu cik man taisniba lielakos klubos neesmu bildejis

muļķības pilnīgākās. Bez zibsenes es tur varētu uzkārties.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):