Jūs gan dikti nelaipni šovakar Bildējis klubos neesmu, bet ja man būtu jābildē tad bildētu ar zibspuldzi + salīdzinoši garāks slēdža laiks (1/4-1/10) + palielāks ISO.
Piekriitu, esmu jau pieradis te jau vienmer ir istie kas paspideet grib, labi ne runa par to, Nu galvena fishk air taa ka zem aciim veidojas melns, tas gan nepatiik, ko varetu tadu krutu izdomat lai neveidoties, jo piemram pasktoties www.essential.lv... bildes viss forshi izgaismots nu patikama bilde, cepur nost bildetajam!
Man ir nedaudz citādāka pieeja. Es, kad bildēju klubos, zibspuldzi praktiski NEKAD neturu virsū uz kameras. Nolieku kaut kur blakus vai arī turu otrā rokā.
Bet ne visos klubos ir TIK tumšs, ka nav iespējams iztikt BEZ zibspuldzes. Pārsvarā klubos ir spilgtas gaismas, kuras gan visu laiku mainās, tāpēc jāmāk noķert, kad kāda gaismiņa tver bildējamo objektu. Nu, iso gan arī, protams, nedaudz jāpiekruķī lielāks. Koncerts klubā "Melnā piektdiena", bez zibspuldzes:
Jā tas Multiklubs ir labais , istenībā tā bildē visjur . Arī Feģa tagad un Garjānis kādrei šitā bildēja savos pasākumos 90 gadu Klubus stilss par to vietējie šad tad ar naudiņu maksā. Citur ir diezgan līzdīgi IZŅEMOT vizuāli tehnisko izpildījumu tas ir savādāks jau gadus 5 pirmkārt jau ar to ka tiek izmantotas iznesamas softētas blices un baigākie platlenķi Reku kaudzēm dažnedažādu piemēru www.bufeo.com... Koroče viena nop prasībām kā "Jākosī" zem amatiera ar "Ziepi" šķibi greizi "Kā pa pjankai" bet bildei jābūt TEHNISKAI un to ka tie nav nekādi "lohi ar ziepjiem" var redzēt pēc Gaismas Prieksplāns / fons un exsjiem
Lunis:Jā tas Multiklubs ir labais , istenībā tā bildē visjur . Arī Feģa tagad.....
vai visur.. fedjha bildet ta grib, bet runaa talak par esosjo kvalitaati.. tas laikam ari vienigais kas Fedjam sanaak runaat... cikatceros vins bildee un zipsniti uz augshu un atstarotajaa sprauž vizitkarti
Everybody thinks they'll be the man, including the girls. The musicians who lack the friends to form a band are singer-songwriters, The rest of us are DJ's or official club photographers.
Jākosī" zem amatiera ar "Ziepi" šķibi greizi "Kā pa pjankai" bet bildei jābūt TEHNISKAI un to ka tie nav nekādi "lohi ar ziepjiem" var redzēt pēc Gaismas Prieksplāns / fons un exsjiem
nē, Luni, tie čaļi kas tur bildē no manis nočolēja, ka bildes var arī mazliet sagāzt tikai viņiem tā interesanti parasti tas sanāk Un piedod - nu ne lohi, bet normāli iesācēji, kas fočē ar kit uz auto , nezinot pat kas ir ISO tik vien kā trigeri piepirka, arī no manis nočolējot, ka tā rezultāts zskatās tīri cmuki lielākajai daļai skatītāju gan ar to pilnīgi pietiek, ja kas Salīdzini bildes manis iedotajos linkos un pārējās galerijās
kristaps_l:man laikam ar izdomu pašvaki.. bet kur (kā?) klubā var nolikt zibspuldzi uz statīva, lai tai neuzgāztos virsū kāds viskiju cienoš kluba apmeklētājs, un vienlaicīgi būtu kaut cik loģisks gaismas zīmējums?
nezinu kā citos klubos, bet man sava sistēma ir atstrādāta. Var vienreiz gan lopi nonesa pat dj galdu komplektā ar manu 580EX II uhhhh, aizgriezu galvu un kad paskatījos atpakaļ viss jau vāļājās zemē skarbi, a ko padarīsi. Kopš tā laika tfu tfu tfu, viss čiki
Nu nezinu... man tās baigi izgaismotās bildes nepatīk. Zibenis izčakarē valdošo atmosfēru. Ja iespējams, labāk iztikt bez, vai nogriezt tik mazu lai tikai piegaismo nevis izgaismo. Diemžēl visbiežāk gaismas tomēr ir par maz lai iztiktu bez zibeņa
NilsS : Es ne par Multiklubu tur bildes klasiskas ne vainas , es par www.bufeo.com un Eiropu vispār "Modīgo stilu" ka jākosī zem "Zieptrauka" bet tehniski jābūt kā no SPOGULENES
NilS, ta jau ir tipa forshi, bet tas zibspuldzes gaismas bojaa visu gaismu speeli, tb taa pazuud kautkur vispaar. ne jau taapec gaismu dizainer (vai ka vinus tur varetu saukt) ir domajushi skaistas gaismu saspēles lai to visu iemužinot izgaismotu ar zilu zipeni..
ironia:NilS, ta jau ir tipa forshi, bet tas zibspuldzes gaismas bojaa visu gaismu speeli, tb taa pazuud kautkur vispaar. ne jau taapec gaismu dizainer (vai ka vinus tur varetu saukt) ir domajushi skaistas gaismu saspēles lai to visu iemužinot izgaismotu ar zilu zipeni..
Tev ir visas iespējas īstenot savu redzējumu praksē. Klubu tam ir pietiekoši es ar interesi apskatītos rezultātu. Un saruna tad sanāktu pa tēmu pat... lielu sajūsmu izraisa frāze "zila zipene" tāda laikam man vienīgajam :face-surprise:līdz šim šķita, ka manai k tādi paši,kā citām
NilsS: Tev ir visas iespējas īstenot savu redzējumu praksē. Klubu tam ir pietiekoši es ar interesi apskatītos rezultātu. Un saruna tad sanāktu pa tēmu pat... lielu sajūsmu izraisa frāze "zila zipene" tāda laikam man vienīgajam :face-surprise:līdz šim šķita, ka manai k tādi paši,kā citām
šeit runa ir par klubiem nevis par manam iespejam,. man ir alergija uz diskotekam, tapec neieshu sevi tur verdzinaat, tam ir domati tie kas gatavi lidzi tur just un priecaties.
bet ar zilu zipeni es domaju apskatoties bildes lot idaudz zilas gaismas kadraa. tads efekts ka uzliekot uz custom balance bilde ar zipeni un sanak vis zils.. es nesaku ka bildes ir sliktas. krietni labakas un interesantakas katra zinjaa par augstakmineta Fedjas bildem
es balansējos pēc kelviniem. Nevis uz auto. Tieši tādēļ, ka neesi nekad bildējusi klubā un kā šķiet - arī nekādos koncertos uc taml vietās, ir iedoma, ka viss sanāk zils automātā gluži pretēji - auto dod visnotaļ dzeltenas krāsas. Tādēļ jau es ieteicu vienreiz aiziet, pamēģināt un diskutēt tad PS un šķiet, ka apskatīji ļoti mazu daļu bilžu, viņas ir visās iespējamajās tonalitātēs, no zaļa līdz sarkanam
miksējot pastāvošāsa kluba gaismas ar zibspuldzes gaismu, baltā balanss NEKAD nebūs perfekts, izņemot kadra dalīšanu slāņos, wb mainīšanu slāņiem atsevišķi un tad lipināšanu atkal kopā. baigais čakars, nav vajadzīgs. bieži vien ir pat daudz smukāk, ka daļa kadra ir citā gaismu temperatūrā.
NilsS:es balansējos pēc kelviniem. Nevis uz auto. Tieši tādēļ, ka neesi nekad bildējusi klubā un kā šķiet - arī nekādos koncertos uc taml vietās, ir iedoma, ka viss sanāk zils automātā
vai tad teicu ka neesmu? teicu ka man nepatik! koncertus esmu bildejusi, psakumus un disenes arii.
alvils:miksējot pastāvošāsa kluba gaismas ar zibspuldzes gaismu, baltā balanss NEKAD nebūs perfekts, izņemot kadra dalīšanu slāņos, wb mainīšanu slāņiem atsevišķi un tad lipināšanu atkal kopā. baigais čakars, nav vajadzīgs. bieži vien ir pat daudz smukāk, ka daļa kadra ir citā gaismu temperatūrā.
tam gan 100% piekrītu Ironia - un tad tev uz avb bija zilas bildes ? PS a kur var apčolēt bildītes ? Ar skaistu un dabīgu gaismu spēli ?
es nebildeju ar awb un zipeni tas ir viens, otrkārt privāto pasākumu bildes nedrīkstu publicēt nekur un nekad bez pasūtītāja atļaujas. treškārt man ir pārāk liels slinkums meklēt kur it ta muca ar vēsturiskiem Cd,lai parādītu kautkādas pāris bildes nilam.