Varbūt biku ne pa tēmu, bet uz savas Nikon zipenes kastes izlasiju, ka garantija 6 mēneši, tas norādīts GNT latviskajā uzlīmē! Vai tad uz zipeni 2 gadi neattiecas?
spokss78:Varbūt biku ne pa tēmu, bet uz savas Nikon zipenes kastes izlasiju, ka garantija 6 mēneši, tas norādīts GNT latviskajā uzlīmē! Vai tad uz zipeni 2 gadi neattiecas?
tur kaukaa ir ka razotajs dod galu garantijas un pardevejs dalu gaarntijas, tapat ka laptopiem rakstiits garantiaj 1 year bet tapat visus divus gadus varat nets un labot
Asums, fokuss normāli. Ir defekts uz iekšējās lēcas dzidrinājuma, ar tādu es savu laiku nopirku. Cik tas būtiski ietekmē spried pats, jo uz pretgaismu var parādīties, bildēs. Man nav traucējis, bet ja gribi perfektu lēcu, šī tev nederēs.
fuksis:Asums, fokuss normāli. Ir defekts uz iekšējās lēcas dzidrinājuma, ar tādu es savu laiku nopirku. Cik tas būtiski ietekmē spried pats, jo uz pretgaismu var parādīties, bildēs. Man nav traucējis, bet ja gribi perfektu lēcu, šī tev nederēs.
s domaju ka varam satiktis un apskatiiishu kaa izskatas taa leita, un ja tisham man ntauces tad nemsu, sazvanamis?