forum.gif
Sveiciens maniem sen neredzetajiem foto biedriem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sveiciens maniem sen neredzetajiem foto biedriem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.03.09 23:00
 citēt
a tas jautaajums? vaij pazinjojums? :face-monkey:
Publicēts: 12.03.09 23:04
 citēt
jautaajuma ziimes galaa nav - taatad secinaajums;-p;-)
Publicēts: 12.03.09 23:14
 citēt
domā, ka monkey face, kas teikuma beigās - kaut ko var secināt? :D
protams, ka tikai jautāt! :D :face-glasses:
Publicēts: 12.03.09 23:26
 citēt
HELLman : NU SAPLĀNOJIET! Ja saplānosiet tikpat LABU kā pagajušā Maijā Pelle ar Zviedzha saštukoja mums tik atliks atbraukt. Jūsu ter Ventspilē VESELS BARS `jus tak varat SAVUS RĪKOT un pārējie tik pievienojas , noīrējat TO PAŠU vai CITU pirti pa LABU CENU rīkojiet SAVU PATUSĒŠANU kādā Wikendā un CITI LAI PIEVIENOJAS bet mūsdienās gan PAMATĀ jaaorentējās uz SAVU REĢIONU jūs tur DAUDZ savu 10 būsiet varbūt TIKPAT vēl ar VILCIENU/ ĻOTENI atbraukss !:)
Publicēts: 12.03.09 23:32
 citēt
Ļotene 2009-ajā nelidos no Rīgas uz Ventspili un atpakaļ :( Ņetu atbalsta! :D

Bet mēs te sanākam kādi 7i tikai, bet nu - kurš ta tagad gribēs braukt, ja buss maksā 5 Ls un bendža arī nav lētāks palicis! ;)
Publicēts: 13.03.09 00:07
 citēt
Ventspils jau nav Aljaska;-p;-)
Publicēts: 13.03.09 00:38
 citēt
Mjā, V-pilī sen nav būts... :)
Publicēts: 18.03.09 21:56
 citēt
zviedzha: mēs esam - tu, es, matrix, hellman, pesix, ievish, madis, kazha un Lunis buutu jo vinjam jaabuut. Nu ta devinji, un izskataas ka dansigau nERA grib :face-smile:
Publicēts: 18.03.09 22:08
 citēt
Pelle :) Es labprāt! Jāizmanto tak katra iespēja uz brīdi tikt prom no trokšņainās Rīgas :)
It īpaši tagad, kad uz darbu man vairs nav jāiet... :face-plain:
Publicēts: 19.03.09 01:20
 citēt
Es ar uz ventspili kkad labprāt. Itka jau ilgi taisos pie skolas biedriem bet ta ari nesanak iztaisīties :face-devil-grin:
Publicēts: 19.03.09 06:21
 citēt
nu re! desmit būtu! atliek atrast kaadu kas ko saplaanotu:face-wink:
Publicēts: 19.03.09 08:38
 citēt
dansiga:Ventspils jau nav Aljaska;-p;-)
:):):)
Publicēts: 19.03.09 22:43
 citēt
Jeibogu, nv Aljaska! D
Publicēts: 24.03.09 12:46
 citēt
Es gribu uz "Ķīvītēm" pirtoties!!
Publicēts: 31.03.09 00:37 labots
 citēt
HELLmani, tad tevi ieceļam par saorganizētāju vai kā ? ?:face-wink:
Publicēts: 31.03.09 09:26
 citēt
jā, es ar labprāt pievienotos. pērn nesanāca. parunāšu ar gariem, lai šogad tai datumā būtu Ventspilī nevis laukos, ekskursijā, haltūrā vai kādās sacensībās:face-wink:
Publicēts: 04.04.09 12:18
 citēt
HELLmani, piecus gadus mēs tak negaidīsim? ?:face-wink:
Publicēts: 04.04.09 14:43
 citēt
Ķīvītes tā pate pirte kas pagājušo gadu?
Publicēts: 04.04.09 22:47
 citēt
SL:Ķīvītes tā pate pirte kas pagājušo gadu?

Jā, tā pati
Publicēts: 04.04.09 23:12
 citēt
Nu ko, apskatīju "Ķīvīšu" www, vieta izskatās tīri tā neko - patīkama. Mazliet patālu no Rīgas, bet ja vien publika nav "īpaši" izvēlēta vai aicināta un laiks man būtu pieņemams labprāt pievienotos bariņam un tuvāk iepazītu "Ķīvīšu" apkārtni + iepazītos ar blogeriem :) .
HELLman ir brīvpratīgi piespiedu kārtā iecelts par organizatoru? vai arī Pelle? Kā teikt iniciatīva ir sodāma (vismaz pirmā izteica vēlmi doties uz "ķīvītēm")? :)
Publicēts: 05.04.09 00:24
 citēt
jurisb: pelle te neko neorganizē, tik nekaunigi uzprasās, lai tak kāds cits to beidzot izdara:face-plain:
Publicēts: 05.04.09 00:50
 citēt
OK ja vien līdz pirmdienai neaizmirstu varētu paskatīties www un ar dažiem pirtniekiem aprunāties kas darās ar pirtīm ap Rīgu vai Jelgavas raj.
Kāds prasības vietai (attālums , izvietojusm utt)? Ar vai bez naktsvietām? Budžets (vienkāršu mazu pirtiņu vai tādu lielāku)?
Pelle es arī nekaunīgi uzprasos, bet tā kā man gribās pirti un jaunas iepazīšanās, tad laikam ātrāk (spriežot pēc foruma diskusijām t.sk. par plenēriem) ir pašam saorganizēties :) un tad jau arī gribētāji uzradīsies :)
Publicēts: 05.04.09 01:22
 citēt
jurisb: esu slinka uz tāl-braukshanu, bet ja kaads no ventinjiem buutu kas pakjer liidz, es labpraat. kaadas nu veel prasiibas, domaajams ka vienkaarsha nopirtosjhanaas buutu gana forsha:)
Publicēts: 05.04.09 01:43
 citēt
Tad jau jāskatās kvadrātā kas ietver Saldus , Skrunda, Kudīga, Kandava.
Gan no Ventspils gan no Liepājas, gan arī no Rīgas puslīdz vienāds attālums. Nu jā Ventspils-Kuldīga gan tāds mazāks gabaliņš :) Tukumu vēl var pieķer klāt:)
Atliek tik izvēlēties kuru no šīm vietām vairāk gribas redzēt :)
Man tagad nez kāpēc uz Kuldīgas pusi velk.:)
Publicēts: 05.04.09 10:55
 citēt
Es tad par Ķīvītēm :)
Publicēts: 05.04.09 11:50
 citēt
:face-kiss: es ar par Kivitem :face-grin:
Publicēts: 05.04.09 12:41
 citēt
OK vai tur ir kādi radi draugi paziņas kam zvanīt un kas piedāvās atbisltošu cenu vai arī vnk pirmdien zvanu un runāju?
Ja kādam tur ir īpašas attiecības ar saimniekiem lūdzu dot ziņu.
Ja būs iespēja jau uz 18-19.aprīli sarunāt vai gribētāju būs?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):