HELLman : NU SAPLĀNOJIET! Ja saplānosiet tikpat LABU kā pagajušā Maijā Pelle ar Zviedzha saštukoja mums tik atliks atbraukt. Jūsu ter Ventspilē VESELS BARS `jus tak varat SAVUS RĪKOT un pārējie tik pievienojas , noīrējat TO PAŠU vai CITU pirti pa LABU CENU rīkojiet SAVU PATUSĒŠANU kādā Wikendā un CITI LAI PIEVIENOJAS bet mūsdienās gan PAMATĀ jaaorentējās uz SAVU REĢIONU jūs tur DAUDZ savu 10 būsiet varbūt TIKPAT vēl ar VILCIENU/ ĻOTENI atbraukss !
zviedzha: mēs esam - tu, es, matrix, hellman, pesix, ievish, madis, kazha un Lunis buutu jo vinjam jaabuut. Nu ta devinji, un izskataas ka dansigau nERA grib
jā, es ar labprāt pievienotos. pērn nesanāca. parunāšu ar gariem, lai šogad tai datumā būtu Ventspilī nevis laukos, ekskursijā, haltūrā vai kādās sacensībās
Nu ko, apskatīju "Ķīvīšu" www, vieta izskatās tīri tā neko - patīkama. Mazliet patālu no Rīgas, bet ja vien publika nav "īpaši" izvēlēta vai aicināta un laiks man būtu pieņemams labprāt pievienotos bariņam un tuvāk iepazītu "Ķīvīšu" apkārtni + iepazītos ar blogeriem . HELLman ir brīvpratīgi piespiedu kārtā iecelts par organizatoru? vai arī Pelle? Kā teikt iniciatīva ir sodāma (vismaz pirmā izteica vēlmi doties uz "ķīvītēm")?
OK ja vien līdz pirmdienai neaizmirstu varētu paskatīties www un ar dažiem pirtniekiem aprunāties kas darās ar pirtīm ap Rīgu vai Jelgavas raj. Kāds prasības vietai (attālums , izvietojusm utt)? Ar vai bez naktsvietām? Budžets (vienkāršu mazu pirtiņu vai tādu lielāku)? Pelle es arī nekaunīgi uzprasos, bet tā kā man gribās pirti un jaunas iepazīšanās, tad laikam ātrāk (spriežot pēc foruma diskusijām t.sk. par plenēriem) ir pašam saorganizēties un tad jau arī gribētāji uzradīsies
jurisb: esu slinka uz tāl-braukshanu, bet ja kaads no ventinjiem buutu kas pakjer liidz, es labpraat. kaadas nu veel prasiibas, domaajams ka vienkaarsha nopirtosjhanaas buutu gana forsha
Tad jau jāskatās kvadrātā kas ietver Saldus , Skrunda, Kudīga, Kandava. Gan no Ventspils gan no Liepājas, gan arī no Rīgas puslīdz vienāds attālums. Nu jā Ventspils-Kuldīga gan tāds mazāks gabaliņš Tukumu vēl var pieķer klāt Atliek tik izvēlēties kuru no šīm vietām vairāk gribas redzēt Man tagad nez kāpēc uz Kuldīgas pusi velk.
OK vai tur ir kādi radi draugi paziņas kam zvanīt un kas piedāvās atbisltošu cenu vai arī vnk pirmdien zvanu un runāju? Ja kādam tur ir īpašas attiecības ar saimniekiem lūdzu dot ziņu. Ja būs iespēja jau uz 18-19.aprīli sarunāt vai gribētāju būs?