forum.gif
Eltona KONKURSS "16. Marta batālijas"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Eltona KONKURSS "16. Marta batālijas"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.09 11:31
 citēt
Tēma: "16. Marta batālijas"
LATVIEŠU LAĢIONĀRU atceres dienā lūdzu paust savu attieksmi pret šo latviešiem tik svēto un mūsu nedraugiem tāda ārprāta naida izpaušanas dienu savos darbos.
Izteiksmes veids: jebkurš (nepārkāpjot fotObloga noteikumus).
Norises vieta: fotObloga fotOgalerija.
Lūdzu nosaukumu sākt ar norādi EK (Eltona konkurss)
Publicēšanas laiks fotOgalerijā: 16.marts no 00:00 līdz 24:00
Balvas (no Eltona fonda):
1. vieta: 250 FL
2. vieta: 100 FL
3. vieta: 50 FL
Nākamjā dienā pēc konkursa tiks publicēti rezultāti, sumināti uzvarētāji un pārskaitītas balvas.

Žūrija: Eltons
(visus ierosinājumus, pretenzijas un sūdzības lūdzu uz PM)
Publicēts: 15.03.09 11:47
 citēt
Laba ideja, laikam esi iekrājis daudz FL :), vari droši padalities :):):)
Publicēts: 15.03.09 11:50
 citēt
ironijai neredzu iemeslu. atbalstu! man gan nav nekādu atbilstošu bilžu, bet es varētu veltīt kādu dabas objektu bildi leģionāru piemiņai.
Publicēts: 15.03.09 12:32
 citēt
domāju 16. marta atceres pasākums ir diezgan mākslīgi radies, un radās laikā, kad dažām politiķu grupām tas bija izdevīgi, nepadomājot par sekām[ no sērijas par Abreni ]. tagad no šī pasākuma vairāk iegūst Kremļa ideologi, pasākumu izgaismojot sev vēlamā noskaņā, gūstot kārtējo apstiprinājumu savām basņām. tagad politiķi mēģina neuzkrītoši norobežoties, bāleliņi organizatori spītigi organizē[ no sērijas - mums po......i ], pretējā ielas pusē bļaustās otra galējība, viss notiek....ir datumi, kad Otrā Pasaules Kara upurus, dalībniekus[abās pusēs] pieminēt, arī savās ģimenēs neviens neaizmirst savus tuvākos, kara dalībniekus, cietušos. karnevāli lai paliek Latīņamerikas valstu šovs, pasaules uzmanības noturēšanai
Publicēts: 15.03.09 12:33 labots
 citēt
Visus ierosinājumus, pretenzijas un sūdzības uz pm ... ;)
Es tikai skaļi padomāju par veicināšanas balvām (varbūt no sava fonda?):
4. vieta - 5 FL,
5. vieta - 1 FL.
? ;)
Būtu jau kādas piecas reportāžas. Zaķītim vajag kādu burkāniņu, lai izkustētos. ;)
Publicēts: 15.03.09 13:31
 citēt
Nesaprotu, kādas problēmas pieminēt konkrētas grupas karavīrus konkrētā datumā? It īpaši, nevardarbīgā akcijā FotoBlogā. Ar to, kas notiek ielās vai politikā ar 16. martu, tam taču nav nekāda sakara. Ja cienījamiem oponentiem tuvi radinieki būtu karojuši leģionā, domāju, ka tādu problēmu nebūtu.
Publicēts: 15.03.09 13:37 labots
 citēt
Es atbalstu Eltona pasākumu - ir jāizkustas un jāfiksē notikumi. :) Eltons - Tu pats arī iesi? Vai tikai sēdēsi žūrijā? :face-wink:
Publicēts: 15.03.09 14:29
 citēt
ir radinieki dienējuši, ir tās lietas kādreiz atrunātas, visu cieņu kauju dalībniekiem, bet daudzi šodienas, ar šiem notikumiem saistīto pasākumu organizētāji un bļāvēji, atgādina debīlu smerdeļu baru, kas vicina koka zobenteļus...
Publicēts: 15.03.09 16:11
 citēt
negatIvs:ir radinieki dienējuši, ir tās lietas kādreiz atrunātas, visu cieņu kauju dalībniekiem, bet daudzi šodienas, ar šiem notikumiem saistīto pasākumu organizētāji un bļāvēji, atgādina debīlu smerdeļu baru, kas vicina koka zobenteļus...

Un kāds gan būtu reportiera uzdevums - fiksēt un neiejaukties notikumu gaitā. Kāds negrib man aizdot savu kameru un objektīvu, kuru nav žēl, ka sadauzīs? :)
Publicēts: 15.03.09 17:45
 citēt
Linkman:
negatIvs:ir radinieki dienējuši, ir tās lietas kādreiz atrunātas, visu cieņu kauju dalībniekiem, bet daudzi šodienas, ar šiem notikumiem saistīto pasākumu organizētāji un bļāvēji, atgādina debīlu smerdeļu baru, kas vicina koka zobenteļus...

Un kāds gan būtu reportiera uzdevums - fiksēt un neiejaukties notikumu gaitā. Kāds negrib man aizdot savu kameru un objektīvu, kuru nav žēl, ka sadauzīs? :)
dodies ar savējo, ātrāk tiksi pie jaunas kameras, būs pavisam cits Norge plenērs
Publicēts: 15.03.09 18:47
 citēt
Elton, cepuri nost tavā priekšā.
Publicēts: 15.03.09 19:32 labots
 citēt
sadalu silrak viedokli, bet ja reiz kas notiek, varbūt jau neskādē uzbildēt.
Publicēts: 15.03.09 19:49
 citēt
negatIvs:
Linkman:enteļus...

dodies ar savējo, ātrāk tiksi pie jaunas kameras, būs pavisam cits Norge plenērs
Negatīvs - iztirgo beidzot to savu pirti un pasūti mani uz norge ar Tevis dāvināto 5DM2. Nē vispirms, man apmaksā ārstēšanos kādā slimnīcā, tad atpūta norgē ar jaunu kameru. Štrunts par kameru, galvenais acis nepazaudēt, kā tam čalim pie Saeimas sanāca. Droši vien būs jāņem līdzi metināšanas maska vai brilles un tad vēl ūdens pudelē, ar ko acis izskalot pēc piparu vai asaru gāzes. ;)
Publicēts: 15.03.09 20:04
 citēt
Durnis pierāda savu durnumu. ;)
Publicēts: 15.03.09 21:43
 citēt
Fočēt tur vajadzētu daudz un dikti, pie tam – vērīgi skatoties uz visām pusēm, varbūt kaut kas interesantāks patrāpās, žēl, pac nebūšu, tāpēc jo interesantāk bildes redzēt.
Par datumu – piekrītu tiem, kuri uzskata, ka tas nebija mūsu karš nevienai pusei. Nelaime tā bija un ar skumjām pieminama.
Par izdarību – neaizmirsīsim, ka vienai draudzīgai kaimiņvalstij tas tracis pašlaik dikti nepieciešams. Visām lomām aktieri jau nolīgti, avansi izmaksāti (ne jau caur vēstniecības kasi, tik glupi nav ne devēji, ne ņēmēji), objektīviem žurnālistiem „v štatskom” biļetes un viesnīcas pasūtītas, scenārijs apstiprināts. Krievu internets jau braši cepas, ne jau bez lāčadēla un lilipuķina ziņas tāda aktivitāte. Darbaļaužu tēvzemei grūti laiki - naftas cenas krīt, kara lidmašīnas nereti dara to pašu, raķetes lido ne tur, kur vajag, vertoļetopad visu gadu velkas.... Kas gan atliek, jārāda pasaulei un, galvenais, pašu tautai dievnesējai (narod-bogonosec) , kā fašistiski limitrofi apspiež demokrātiju. Un lai visādi franči un citi švedi nepievērš uzmanību nez kādām osetijām, tajā virzienā turpinājums iecerēts.
Publicēts: 15.03.09 21:56
 citēt
fotoDURNI!
Esi tik laipns un aizvāc savu profīlu un savus komentārus no šīs tēmas!
Publicēts: 15.03.09 22:02 labots
 citēt
Eltons:fotoDURNI!
Esi tik laipns un aizvāc savu profīlu un savus komentārus no šīs tēmas!

Admini - vai nebūtu laiks izveidot iespēju, kā foruma tēmas veidotājs varētu bloķēt kādus komentārus? Piemēram, manējos, ja ne pa tēmu rakstītu? ;) Kā man noveicās, vēl nenobloķēja ... ;)
Publicēts: 15.03.09 22:34 labots
 citēt
Elton, apsveicu ar ideju... būs interesanti paskatīt attieksmi :)

Pilnīgi piekrītu Silrak ( Publicēts: 15.03.09 20:05) teiktajam... lielīties, ka esi kalpojis slepkavām... un pats arī slepkavojis tomēr ir zemiski... neatkarīgi kurā pusē biji :(
Publicēts: 15.03.09 23:36 labots
 citēt
Hiter kaput! der Krieg isst zu Ende!
Publicēts: 16.03.09 07:57
 citēt
Neskatoties uz provokācijām, konkurss turpinās!
Publicēts: 16.03.09 08:55
 citēt
durnim nevajag iipashi pieveerst uzmaniibu, vinja komentaari ilgaak par dienu sheit nedziivos anyway. Reti atsaldeets tipinjsh..
Publicēts: 16.03.09 09:07
 citēt
gluži manas domas, ja ignorēs, tad arī pašam drīz apniks... :)
Publicēts: 16.03.09 10:32 labots
 citēt
Linkman baile dabūt kameras iekšās ir saprotama. Agresīvais visu varu padomēm protesta dalībnieks nav Mērsraga beigtais ronis, var nolamāt mātes vārdiem. Bet tikai nedaudz. Jūtams, ka reportieris - tas ir aicinājums.

Oi, šitais tiešām perfekts teksts. 100% taisnība, par to vērts padomāt katram, kurš domā, ka ir vai būs reportieris
Publicēts: 16.03.09 10:38
 citēt
'Vakar runāju ar cilvēku par šo tēmu no drošības viedokļa.Pirmie cietēji var izrādīties tieši fotogrāfi.Esiet uzmanīgi un prātīgi pelnot fotolatus.Pats gan laikam prātīgi mēģināšu aizbraukt uz Lesteni.
Publicēts: 16.03.09 11:42
 citēt
nezvai 13.30 tur vēl kas būs - ātrāk netieku :(
Publicēts: 16.03.09 12:13
 citēt
Publicēts: 16.03.09 14:56
 citēt
Elton reportāža nededer?
Publicēts: 16.03.09 16:44
 citēt
Šeit nav svarīgi fotolati, bet gan sekošana notikumam ar kameru. Šajā pasākumā nav zināmi precīzi scenāriji un tāpēc tiem, kuri fotogrāfēs, jāmēģina paredzēt un ātri reaģēt uz notiekošo un būt attiecīgā vietā un laikā. Cik nu man nācas pabūt no 12 līdz 14 ap Brīvības pieminekli, tad viss noritēja mierīgi bez nekādiem starpgadījumiem. ;)
Publicēts: 16.03.09 19:39
 citēt
Ungus, der viss.
Publicēts: 16.03.09 21:35
 citēt
Tad labi :) Reportāža ir un drošības pēc bilde ar :)
Publicēts: 17.03.09 01:10
 citēt
Paldies, dāmas un kungi par atsucību!
Rītvakar (oi! jau šovakar)žūrijas komisija būs izskatījusi visus darbus, kas attiecas uz doto tēmu un paziņos rezultātus.
Kā arī (nu bet protams!) notiks noteikumos pieminēto balvu izsniegšana.
Lai veicas!
Publicēts: 17.03.09 13:01
 citēt
Tieši tā, Norčapersonīgi!
(sāk apdomāt balvu sadalījumu sadaļā "Labākais teksts")
Publicēts: 17.03.09 22:06
 citēt
Žūrijas komisija diskvalificējusies ar diviem 07 laikam :)
Publicēts: 17.03.09 22:24
 citēt
Nē, žūrijas komisija vēl vērtē, vērtē...
Pacietību...
Īsi pirms pusnakts pulcēties svinīgai rezultātu nolasīšanai!
Publicēts: 17.03.09 23:51
 citēt
Nu tā...
Rezultāti apkopoti.
Esmu pilnvarots paziņot uzvarētājus:
6. vieta un veicināšanas prēmija (1FL): norchapersonigi par adekvātiem tekstiem;
5. vieta un veicināšanas prēmija (5FL): agrisjan par blidi no Lestenes "In memoriam";
4. vieta un veicināšanas prēmija (10FL): Kaapeec par veltījuma bildi "maija vakars";
3. vieta un balva (50FL): Annirs par bildi "...ko tas maina, kurā pusē tu biji...";
2. godpilnā vieta un balva (100FL): Ungus par reportāžu "Leģionāru piemiņas diena";
un pirmā vieta...
(zēlē klusums, tad sāk skanēt fanfaras)
... jā!
1. vieta un balva (250FL): Linkman par reportāžu "16. marts 2009"

Paldies visiem par piedalīšanos.
Uz drīzu tikšanos nākamajā Eltona konkursā, kurš būs veltīts 9.maija "atbrīvotāju" izvešanai tīros ūdeņos.
Publicēts: 18.03.09 00:24
 citēt
Paldies, Elton, par šādu žūrijas vērtējumu un FL. Bet zini, kas man vislabāk patika - FL pielietošanas veids. Ko šobrīd ar tiem varētu iesākt? Varētu pirkt statistiku vai mainīt vārdu vai sūtīt vai arī ziedot, bet Tavs variants - tos izmantot kā fotobloga iekšējam konkursam - ir vislabākais. Teiksim, es varētu piedāvāt konkursu - Lieldienu Olu kaujas reportāžas vai Klusās olu dabas fotosesijas par šiem 250 FL. Piemēram, 100 FL pirmai vietai, 75 FL otrai, 50 FL trešai un veicināšanas balva 25 ceturtai vietai. Tik jāpadomā par datumiem. :)
Publicēts: 18.03.09 00:44
 citēt
Paldies Elton, pa piešķirto godpilno otro vietu :)
Publicēts: 18.03.09 07:13
 citēt
Pievienojos!
Publicēts: 18.03.09 07:47
 citēt
Paldies konkursa iedvesmotājam un žūrijai par augsto vērtējumu!
Šķiet, iedibinās laba tradīcija – ja vari kaut ko pateikt foto valodā, tad netērē vārdus!
Publicēts: 18.03.09 11:23
 citēt
Labs darbiņš padarīts (tas attiecas i uz rīkotāju, i dalībniekiem). Apsveicu vinnētājus.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):